Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Теглене от rapidshare

Featured Replies

Някой знае дали има rapidshare търсачка.Как може да се тегли от rapidshare без да се чака.Пробвах няколко програми, но нито една не стана.

Някой знае дали има rapidshare търсачка.Как може да се тегли от rapidshare без да се чака.Пробвах няколко програми, но нито една не стана.

Плащаш си и теглиш без проблем...

• Автор
Плащаш си и теглиш без проблем...

Извинявай ама за 3 книги не ми се плаща

• Автор
АМи тогава чакаш

Мисля си че вече малко се заяждаш а :wors:.Колко ли време ще ми трябва да изтегля около 60 архива като чакам по 80 мин. мисля поне 2- 3 седмици да тегля- е не ми се чака толкова :wors:

Мисля си че вече малко се заяждаш а :wors: .Колко ли време ще ми трябва да изтегля около 60 архива като чакам по 80 мин. мисля поне 2- 3 седмици да тегля- е не ми се чака толкова :wors:

Не е заяждано, но не стига че искаш достъп до материал, защитен от авторското право (книгите), а и искаш да "хакнеш" сайта за да си ги изтеглиш по-бързо. Не се ли усещаш че е малко нахално?

• Автор
Не е заяждано, но не стига че искаш достъп до материал, защитен от авторското право (книгите), а и искаш да "хакнеш" сайта за да си ги изтеглиш по-бързо. Не се ли усещаш че е малко нахално?

А не мислиш ли, че е нахално от тяхна страна да печелят на гърба на тези, които имат авторски права върху материалите а???Мислиш че и плащат нещо от тези пари, който вземат от акаунтите???Да не почваме да спорим че темата ще стане дълга и широка.

Ама ти май си и нахален. Rapidahare e файлов хостинг и интернет свързаността им, а и сървърите / дисковото пространство струват пари. Та обикновено тези услуги струват пари. Е, хората и безплатно са пуснали. И за да има някаква разлика между платеното и безплатното, а и за да не точат денонощно и да не задръстват каналите такива "пиявици" като теб има ограничение за изчакване от IP. Нататък се сещай сам.

Глупостите за авторски права ги пробутвай на оня гологлавия. Ти защо крадеш от авторите и не щеш да им заплатиш труда? Ти като си отворен за начало може да почнеш на твоя компютър да предоставяш такава услуга (хостинг на файлове). Ама да е бърза, ей!

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

• Автор
Ама ти май си и нахален. Rapidahare e файлов хостинг и интернет свързаността им, а и сървърите / дисковото пространство струват пари. Та обикновено тези услуги струват пари. Е, хората и безплатно са пуснали. И за да има някаква разлика между платеното и безплатното, а и за да не точат денонощно и да не задръстват каналите такива "пиявици" като теб има ограничение за изчакване от IP. Нататък се сещай сам.

Глупостите за авторски права ги пробутвай на оня гологлавия. Ти защо крадеш от авторите и не щеш да им заплатиш труда? Ти като си отворен за начало може да почнеш на твоя компютър да предоставяш такава услуга (хостинг на файлове). Ама да е бърза, ей!

Виж сега аз затова не исках да споря, защото .....Темата беше дали има или няма, А НЕ ДАЛИ Е ПРАВИЛНО ИЛИ НЕ ДА СЕ ПЛАЩА!!!Ако мислиш че скоростаа им е много бърза при възможностаа да тегля с 1 МБ, а текля с 200-400 К е вече твое мнение.Парите за дисковото простанство може преспокойно да си го купуват с реклами, а не да вземат парите на хората.Второ ако го бяха направили да може да се качват файлове по 1ГБ ако ще и 24 часа да се чакаше за ново теглене пак щеше да е по-добре.

Трето ако си мислиш че няма начин да се теглят по 100 файла едновременно (без да плащам) жестоко се лъжеш-преди бях на БТК и бях с динамично ИП само рестартирах модема и почвах отначало.

А и за авторските права има една много голяма и съществена разлика която много като тебе не са я проумяли още-аз от тази книга няма да печеля сиреч няма да я продавам, а е за ЛИЧНА употреба, няма да я разпостранявам и да печеля от това както прават на Славейков и прочие!!! angry.gif

Редактирано от detect (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.