Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Внезапно изключване на системата

Featured Replies

Здравейте всички! Имам малко (за мен не е малко де ...) със PC - то вкъщи. Проблема се състои във това - както си работи нормално компютъра, изведнъж , без абсолютно никаква причина се гаси самичък. Сутринта майка ми игра на една много проста игрица и направи същият номер. Проверих температурите на CPU-то, дъното, видеокартата, HDD-то - всичко си е както преди. Скоростта на вентилаторите също е нормална. Много се озадачих на какво се дължи това изключване ... иии все още не мога да си го обясня sad.gif Ако някой има идеи нека сподели, ще съм му мнооого благодарен !!! :doh:

Напиши каква ти е конфигурацията. По-принцип гасне след токов удар, калпаво "немарково" захранване, недостиг на ток на на някой от компонентите, прегряване на процесор и също огледай дъното дали има изтекли или надути кондензатори.

Редактирано от TeamKiller (преглед на промените)

• Автор

амииии може би и да е от захранването, защото имам UPS , ноо обикновенно когато има нещо не наред с батерията си казва (там си мига, пищи си - сичко както си е по реда). Колкото до конфигурацията - 3,20 ghZ Intel Celeron D, VGA- ATI ASUS EAX 1600Pro 512mb , MB - ASUS P5ND2 - SLI ии 3 gb RAM. Захранването си е от кутията не мога да кажа точно какво е, но знам че кутията е някаква FEEL 109 tower ... само това знам. :S

Редактирано от bobotashev (преглед на промените)

амииии може би и да е от захранването, защото имам UPS , ноо обикновенно когато има нещо не наред с батерията си казва (там си мига, пищи си - сичко както си е по реда). Колкото до конфигурацията - 3,20 ghZ Intel Celeron D, VGA- ATI ASUS EAX 1600Pro 512mb , MB - ASUS P5ND2 - SLI ии 3 gb RAM. Захранването си е от кутията не мога да кажа точно какво е, но знам че кутията е някаква FEEL 109 tower ... само това знам. :S

захранването сигурно е някво гаражно . а пробва ли направо без UPS-a

• Автор

не, не при натоварване, даже се случи да изгасне още докато зарежда WIN-a. Вентилаторите си работят супер ;)

значи е от захранването или от дъното

пп:ако имаш възможност да вземеш да речем от някои приятел захранването и да видиш така ли прави.....ииии огледай както казаха по горе кондензаторите на дъното

ПОЗДРАВИ cool.gif

не, не при натоварване, даже се случи да изгасне още докато зарежда WIN-a. Вентилаторите си работят супер :P

Огледай дъното за подути или изтекли кондензатори. Ако имаш възможност, премери напреженията с мултицет. Огледай и кабелите, да не би някой от тях да не е поставен като хората.

• Автор

Тъй, тъй .... прегледах по дъното кондензатори, ала бала няма нищо ... Направих си опит да видя и по захранването, но там има няколко - сега мисля да си намера ново захранване и да вида дали пак ще го прави :wors: ааааа , да и едно теоретично въпростче - направих си експеримент и махнах захранването на ... северния мост мисля че е (слота за кабела е точно под процесора и над видеокартата) и като го няма тоз кабел само пуска вентилаторите и автоматично гаси ... може ли да не е хубава връзката на кабелите и от това да се бъзика .... :?

Редактирано от bobotashev (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.