Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с пускането на компютъра

Featured Replies

Здравейте,до сега не съм се сблъсквал със такъв проблем.

Ще започна от самото начало.

Днес пускам компютъра,но windows не искаше да зареди,стигна само до картинката "windows XP" със зареждането и до там,дава само черен екран.(windows-a е Xp service pack 2)Рестартирам от копчето,при следващото зареждане ми показва нещо от соста на.

"Системата неможа да зареди правилно" какво искате да направите,и ми излизат опциите

Safe mode

safe mode with networing

safe mode with command port

Last known good configuration

Start windows normal

Ако му дам да стартира нормално пак не иска,но като му дам "Last known good" тръгва.

И така до следващото рестартиране или изключване.

Помислих си че windows се е прецакал и преинсталирах.

Всичко беше на ред в началото,но пак стана така.И вече си нямам на идея от какво може да е.

Системата ми е следната

Дъно Asrock k7s41GX

Процесора AMD sempron 2400+ 1.67GHz

Видео картата е вградена

Рам паметта е 1х256 и 1х512 със -64Mb които си взима видео картата.

Мисля да изключа проблема,че повредата е в windows но тогава от какво може да е.

Редактирано от bankov (преглед на промените)

Опитай да извадиш една от рам-платките и тествай. Ако проблемът остане, пробвай с другата платка. Прочети и Инструменти за тестване на хардуера за грешки и действай, както са описали колегите.

Опитай да извадиш една от рам-платките и тествай. Ако проблемът остане, пробвай с другата платка. Прочети и Инструменти за тестване на хардуера за грешки и действай, както са описали колегите.

Съгласен съм с Йови, 100% е RAM памет. Направо тествай и двете платки на друг компютър и виж коя е дефектна. Искам да ти спомена че вероятността да ти тръгне компютъра със старата операционна система е много малък. Хубаво е да си смениш и захранването ако не е марково /по тежичко от обикновенните/ RAM памет, особено качествена не гори току така.

Успех!

• Автор

Май ще се окаже,че не е рама.А много по просто.Вчера докато си инсталирах нужните програми,си инсталирах и уеб камерата.При което трябвше рестарт.След това същия проблем.СЛед като му дам "Last known"се възстановява до момента ,преди инсталирането на драйвера.Ако не го инсталирам,си заержда нормално.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.