Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Трифонов ще съди измамени танцьори

Featured Replies

Напротив публичното обещание няма силата на подписан договор.

Подписания договор повече тежи от публичното обещание.

По скоро онези тримата неблагодарници от танцувай с мен 1 си вдигат своя рейтинг благодарение на чужд гръб.

И второ става въпрос за злоба на онези тримата спрямо Слави които ги хранеше цели 3 месеца.

На мен няма да ми стане гадно ако видя ще са ми обещали нещо.Видя ли ще не ме искат ще си потърся други възможности .Няма да се оплаквам по телевизора както правят онези тримата глупа Живко Драгостинов ,Павлина и Кирил .Много мразя мрънкащи хора.

И Пей с мен е супер предаване с известни личности които са печелили златният орфей и доста други награди.И партньорите им също пеят супер.

Пей с мен не е провал.

Провал е мюзик идол 2.Благодарение на фирмата на Иван и Андрей междинна станция и на bTV.

В bTV няма какво да се гледа осве шоуто на Слави.

Трагиците(Комиците ) ,Новините ,Сутришния блок ,Сблъсък ,Мюзик идол 2 ,Шампионска лига и филмите са скучни и безинтересни.

Има ли шампионска лига въобще не гледам bTV .Изцяло съм на нова.

Аз по bTV гледам само шоуто на Слави нищо друго не гледам.

Напрактика тв bTV върви към провал.Благодарение на бозата наречена айдъл 2.

Без 7/8 предаванията на bTV са боклук.

Колко жалко е противниците на 7/8 не могат да го схванат в празните си кухи кратуни.

Редактирано от zlatena (преглед на промените)

• Отговори 93
  • Прегледи 12,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Без 7/8 предаванията на bTV са боклук.

Колко жалко е противниците на 7/8 не могат да го схванат в празните си кухи кратуни.

Съжалявам те...

Напротив публичното обещание няма силата на подписан договор.

Подписания договор повече тежи от публичното обещание.

какви тежести бре дете ;-) Няма тежести има права и задължения:help:

Аз по bTV гледам само шоуто на Слави нищо друго не гледам

е крайно време е да започнеш да гледаш и други предавнията. Само със "Шоуто на Слави" не става biggrin.gif

Крайно време е bTV да почнат да си измислят по-интересни новини biggrin.gif Може би Слави трябва да ги пише...

Съжалявам те...

Що бе БТВ само на сапунки и евтини американски сериалчета си крепи програмата останалото са мърдащи картинки, пари, блясък (поддържан от парите) и прах в очите на хората. Доста отдавна са престанали да ме вълнуват телевизиите по тях почти нищо интересно няма.

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

Към противниците на 7/8.Прочетете тази тема и после говорете.

http://forum.slavishow.com/viewtopic.php?t=17734

И видя ли там едно отрицателно мнение? Или всички са САМО ГЪЗОЛИЗЦИ? Имаше една древна мъдрост: в спора се ражда истината. Какви са твоите аргументи. До тук видях само цитирани закони според които и това словоизявление има силата на договор.

Към противниците на 7/8.Прочетете тази тема и после говорете.

И какво трябваше да видим в тази тема?Няколко луди фена на Слави са пощръклели от това , че някой е скочил против него и справедливо си търси правата?!И я кажи , като толкова го харесваш, твоят идол не трябва ли да си държи на думата - даже и да оставим настрана това което пише в закона?

Това вече е някакъв вид-как да го нарека Славитизъм-нова болест biggrin.gif мания все едно да кажеш "ей туй слънце къ' грее-па то да се окаже,че е луната.."ама нищо ти продължавай да си му викаш слънце..

Мен ако не ме искат някъде ще си потърся други възможности.Няма да се оплаквам по телевизията както правят онези идиоти от танцувай с мен 1.Много мразя мрънкащи хора.

Слави ги хранеше тези тримата доста дълго време Живко Драгостинов ,Павлина и Кирил.

А те накрай му забиха нож в гърба.

Поведението на тези тримата и техните защитници е отвратително нагло и пошло .Истината която се пише в

Не отърва на някой противници на 7/8.

Съжелявам ще онези тримата глупака няма да бъдат съдение.Аз на мястото на 7/8 щях да съдя тези тримата до дупка.

Онези тримата от танцувай с мен 1 са женчовци ,които знаят само да се оплакват. :nono:

Слави е 1 надут тип който се мисли за върха като ходи с чалгата "Глория" ...

бате не се дразня слави е пич според мен, но тука вече се самозабрави, но слави има на какво отгоре да го има това съмочувствие така, че знае, чете си и е пълен с пари, но за наркотиците неможе да взема наркотици, защото ако е взимал щеше на теста да се разбере

Всъщност аз се питам защо чак сега се сетиха. ТУрнето беше миналото лято. Лошо няма, да се сърдиш на някого, ако е постъпил некоректно с теб, но не след дъжд - качулка. Имам чувството, че стават маша в ръцете на Магърдич (той беше продуцента на "ГОсподари на ефира", нали?) за разчистване на сметки със Слави. Което не е добре за тях. Защото обикновено, когато атовете се ритат, магаретата страдат.

НЕ вярвам тримата да излязат читави от тази история.

Редактирано от Sessily (преглед на промените)

Продуцент на господари на ефира е Джуди Халваджиян.

господин Маги Хавалджиян е отвратен от поведението на по малкия си брат .

Имам чувството откакто по малкия брат стана продуцент .Господарите загубиха рейтинга и дръгнаха надолу .

Маги да усмири брат си.Поведението на брат му Джуди е отвратително ,глупаво ,смешно и неадекватно.

А тези тримаата какви танцьори са?

Та те са смешни направо.

Може би трябваше да се запитат защо Слави не ги е взел,

вместо да викат против него.

Може би трябваше да се вгледат в себе си

и да си оправят косурите.

Но това е типично по български,

българинът никога не гледа собствените си грешки,

все другите са му криви,все другите са го прецакали,

все другите са бутнали пари под масата.

На некадърен космонавт космоса му крив. cool.gif

Бих искала да задам простичкия въпрос:На какво ниво щеше да е шоубизнеса в Българи, ако го нямаше нито Слави, нито 7/8 ,нито БМК ,нито квото и да е било създадено от тях ???

Слави направи много за нас Българите .А ние му се отблагодаряваме "по един много мил и типично български начин ."Направи добро -изяж лайно ".

Бих искала да задам простичкия въпрос:На какво ниво щеше да е шоубизнеса в Българи, ако го нямаше нито Слави, нито 7/8 ,нито БМК ,нито квото и да е било създадено от тях ???

Слави направи много за нас Българите .А ние му се отблагодаряваме "по един много мил и типично български начин ."Направи добро -изяж лайно ".

Какъв шоубизнес, кви 5 лева. Ти на чалгата ли и казваш шоубизнес? И какво е направил Слави за мен? Освен че понякога го използвам за пример как НЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗКАЗВАТ ВИЦОВЕ... Злате, порасни, но не само на години , но и на акъл

"Питат ли ме дей зората" или "Шат на патката главата" е това е направил. Преди може би но напоследък само циркаджийски истории изчерпан е както всеки изчерпан медиен герой е време да си ходи освен ако не иска да стане мъжката Лили Иванова ;)biggrin.gif

"Питат ли ме дей зората" или "Шат на патката главата" е това е направил. Преди може би но напоследък само циркаджийски истории изчерпан е както всеки изчерпан медиен герой е време да си ходи освен ако не иска да стане мъжката Лили Иванова ;)biggrin.gif

Споко, Вучков все някога ще освободи стола си, ще му трябва наследник, нали? Или Минута е много също става...Тия хора цоцат докато могат, няма да се откаже лесно. Иначе и на мен ми изглежда понагласена историята, ама нали народа все за кръв и сополи плаче, да му дадем.

Споко, Вучков все някога ще освободи стола си, ще му трябва наследник, нали? Или Минута е много също става...Тия хора цоцат докато могат, няма да се откаже лесно. Иначе и на мен ми изглежда понагласена историята, ама нали народа все за кръв и сополи плаче, да му дадем.

Ааа, за Минута е много не става, там трябва интелект

Ей DEAM ти нищо не си направил за България.

Като направиш толкова колкото Слави е направил за България ,тогава говори.

Сега нямаш право да говориш срещу Слави .

Слави е направил много повече за България .А ние му се "отблагодаряваме "по един типично български начин."Направи добро изяж лайно".

Доказателство неблагодарника DEAM и други като него ,които му се отблагодаряват по този начин.Справка горната поговорка.

Слави не пее чалга.А пее народен фолклор.

http://vbox7.com/play:2afc0097

Това е доказателство .Слави Трифонов е повече Българин от хората, които го обиждат.

zlatena ти да не си някакво поставено лице, че флуудиш и ни занимаваш само с този Слави :write a letter: . За мен лично Славчо не е направил нищо, за България също. Него го бива (вкл. и Росен) да приказва и да се блещи само по телевизията, да дава акъл на хората, на обществото и на държавата. Винаги вещ по всенародните проблеми, все знае, какво трябва да се направи, а не прави нищо. Защото не може. За това пък може да дрънка по телевизията и го прави ( това му го признавам ).

А последното ти изречение е просто смешно. Този човек не е никакъв патриот или родолюбец или всичките подобни квалификации, с които се е оприличавал не един път. За един прилежен капиталист ( нищо против капиталистите разбира се - да живее свободния пазар и пр. ) зад имената на държавите се крият тези на валутите, никакви чувства - само пари :) хх .

DemoVision за твое сведение не съм поставено лице.

Човек ,когато не е на вашето мнение значи е поставенно лице.Егати и глупавата логика дето имат някой хора.

Аз съм голяма почитателка на Слави Трифонов.Той е моя идол.

Слави направи много за нас Българите.А ние му се отблагодаряваме "по един много прост български начин."Направи добро изяж лайно".

Тази поговорка не се харесва на противниците на Слави .

DemoVision за твое сведение не съм поставено лице.

Човек ,когато не е на вашето мнение значи е поставенно лице.Егати и глупавата логика дето имат някой хора.

Аз съм голяма почитателка на Слави Трифонов.Той е моя идол.

Слави направи много за нас Българите.А ние му се отблагодаряваме "по един много прост български начин."Направи добро изяж лайно".

Пак ще те попитам: какво е направил за мен? Това че си му фенка си е твоя работа, но защо без доводи се опитваш да убедиш другите в твоето мнение? Никой не отрича правото ти на собствено мнение, но дай на другите същото право.

Ако не беше Слави Трифонов българския шоубизнес щеше да се крепи само на турнетата на пайнерките .

Слави не пее чалга.Пее народна музика.Само Слави е дал своите спечелени пари с честен труд на децата сираци от мездра.

Ако не беше той децата сираци щяха да си стоят гладни.Грешката на Слави е не казва за свойте благотворителни дейности.

Ако беше казал сега щеше да се запушат устите на всички негови противници .За това трябва да направи предаване за своята благотворителност.

Така веднъж и завинаги ще се запушат най сетне устите на някой хора.

Слави Трифонов е истински Българин и патриот.А хората които го обиждат не са Българи нито патриоти.

Бих искал да попитам хората които оплюват Слави.Какво те са направили за България???

Слави е направил много повече за нас Българите .А ние му се отблагодаряваме "по един типичен български начин ."Направи добро изяж лайно.

Доказателство са хората които плюят по 7/8.

За хората ,които оплюват 7/8.

Оценете ги бе хора по достойнство ,техният труд през всичките тези години !!!

Оценете ги ,че след всичките телевизонни битки са все още на върха ,оценете ги ,че концертите ,които правят 7/8 ,като в България ,така и по други държави оставят трайна следа след себе си .Оценете ги ,че 7/8 излязоха първи в подкрепа на българските медици в либия и пак някой комплексари ги оплюха .Оценете ги 7/8 създадоха първата Българска коледа и помогнаха на много деца в неравностойно положение ,за разлика от някакви там "шесторки ".

Просто един респект за всичко, което правят и продължават да правят !!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.