Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

външен hard диск проблем.

Featured Replies

сложих си преди минути новото xp със сп 3 и като си пусна външния hard диска не иска да го чете пише ми access denied ей такива имам важна и много информация на нанего може ли да го оправя ? Не искам да загубя данните които съм записал на него имам ли шанс да успея?

http://img155.imageshack.us/my.php?image=h...kproblemzu9.png

това ми е харда

http://www.microwarehouse.co.uk/catalogue/...;utm_medium=pcc

Редактирано от iovi
2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел. (преглед на промените)

не се шашкаи толкова де . форматирай го и тегли на ново какво ти трябва от нета :)

майтап ве , таман пиша в един друг форум за ф1 и едни ме размиват че съм в такова настроение

тегли тая програма , пусни я да сканира , и и приготви , нов партишан да ти прехвърли данните който ти трябват

http://www.zshare.net/download/601397592f07f5/

• Автор

виж какво човек mac os x leopard ми разпознава харда и всичко е наред скапаното хп с сервиз пак 3 ми прецака харда и ся не може под windows да се разпознае харда разпознава се но не може да се види информацията нито да се работи с нея голям кеф а.....

виж какво човек mac os x leopard ми разпознава харда и всичко е наред скапаното хп с сервиз пак 3 ми прецака харда и ся не може под windows да се разпознае харда разпознава се но не може да се види информацията нито да се работи с нея голям кеф а.....

ами аз тъкмо ти писах да го пробваш на друг комп и нещо преместиха или стана с темата, тоя SP3 е много съмнителен, защо експериментирате !!!

чакайте финалната версия.

Пробвай с някои Live CD на линукс например pclinux и ако и там е същото тегли от линка и деиствай

• Автор

ти не разбра ли че на хп тос хард като тръгне не може да се ползва демек данните в него не могат да се видят и ползват..........

ти не разбра ли че на хп тос хард като тръгне не може да се ползва демек данните в него не могат да се видят и ползват..........

Виж сега , бозата на Бил е едно програмата която ти препоръчах е номер 1 в световната класация по възтановяване на данни от еи такива невидими за win партишани и дискове

но както ти писах по рано пробвай го на някой линукс преди това или на някой с SP2 или vista

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

нямам къде да съхраня и източа данните разбираш ли там ми е сичко....... над 100гб.

аве пробвай го просто на друг комп със SP2 или vista или на същия но ботни от едно live cd може нищо да му няма на диска ако и тогава положението е същото ще трябва да си намериш друг диск временно да прехвърлиш данните и после предполагам след формат твоя ще се оправи.

Между другото на на fat32 ли си че го видях че е в оригинална кутия а обикновенно ги правят на fat32 за да може и на макинтош да се вижда.

• Автор

пробвах го вече не става пак същата работа.............. нямам къде да сложа инфото иначе под мас харда се чете без проблеми както и цялата му информация само под мас обаче не искам да форматирам искам да направя така че и под скапания windows да се чете не само да се вижда..... хард диска съм го направил на два партишана едната е ЖУРНАЛИСТ за мас ос х другата е за windows не помня какво е или е фат16 или 32 може и нтфс да е това е.

пробвах го вече не става пак същата работа.............. нямам къде да сложа инфото иначе под мас харда се чете без проблеми както и цялата му информация само под мас обаче не искам да форматирам искам да направя така че и под скапания windows да се чете не само да се вижда..... хард диска съм го направил на два партишана едната е ЖУРНАЛИСТ за мас ос х другата е за windows не помня какво е или е фат16 или 32 може и нтфс да е това е.

какво се шашкаш тогава намери си един читав релииз на SP2 и си готов , явно нищо му няма на диска а е от операционната система

• Автор

абе човек ти не разбра ли че опитах вече не става с сервис пак 1 ,2,3 и windows базирани ос под мас може да се чете но не мога да го бек ъп-на някъде тъи като нямам свободно място.

абе човек ти не разбра ли че опитах вече не става с сервис пак 1 ,2,3 и windows базирани ос под мас може да се чете но не мога да го бек ъп-на някъде тъи като нямам свободно място.

В такъв случай имаш няколко възможности:

1. Да вземеш хард от приятел, на който да прехвърлиш информацията.

2. Да отделиш няколко DVD-та (или едно презаписваемо) и един ден за записване.

3. Да форматираш харда и да пикаш на информацията.

• Автор
В такъв случай имаш няколко възможности:

1. Да вземеш хард от приятел, на който да прехвърлиш информацията.

2. Да отделиш няколко DVD-та (или едно презаписваемо) и един ден за записване.

3. Да форматираш харда и да пикаш на информацията.

защо винаги наи лошото казват всички не мога да разбера има и друга опция някакси да оправя харда говорим за четене на харда по windows базирани ос няма ли програма която да оправи този проблем в смисал да ми оправи правата за чете не на харда без да го форматира и без да прецакаква информацията ?

Ами щом нямаш диск свободен , ситоацията е с повишена трудност. Освен да го тестваш с някоя програма за грешки и която да му поправи таблицата или каквото там се е скапало (връзки или нещо от сорта )друго не виждам какво можеш да направиш. Аз ти препоръчах нещо още от начало ама ти ...

виж какво пише добре на картинката

94470042di7.jpg

или влез в саита на производителя на тая програма има и други подобни с пробен период някоя може да ти попомогне какво друго да ти кажа

• Автор
Ами щом нямаш диск свободен , ситоацията е с повишена трудност. Освен да го тестваш с някоя програма за грешки и която да му поправи таблицата или каквото там се е скапало (връзки или нещо от сорта )друго не виждам какво можеш да направиш. Аз ти препоръчах нещо още от начало ама ти ...

виж какво пише добре на картинката

94470042di7.jpg

или влез в саита на производителя на тая програма има и други подобни с пробен период някоя може да ти попомогне какво друго да ти кажа

Я да те питам ти с тая програма работил ли си много ? disk diagnostic drive test и ако му дам фулл диагностик тест ще ми затрие ли данните ? Я кажи ми моля ти се и няма ли да оправи харда ? Трябва да оправя харда без да го форматирам и копиран данните на други хардове теи като ми е невъзможно няма как да стане........ друга възможност някоя програма да го оправи говорим за проблем с правата явно....... тъи като под МАС ОС Х и други предполагам и линуксите ще мога да го чета read only дет се вика а под windows не мога даже и да го чета и пиша върху него защо така ?

Я да те питам ти с тая програма работил ли си много ? disk diagnostic drive test и ако му дам фулл диагностик тест ще ми затрие ли данните ? Я кажи ми моля ти се и няма ли да оправи харда ? Трябва да оправя харда без да го форматирам и копиран данните на други хардове теи като ми е невъзможно няма как да стане........ друга възможност някоя програма да го оправи говорим за проблем с правата явно....... тъи като под МАС ОС Х и други предполагам и линуксите ще мога да го чета read only дет се вика а под windows не мога даже и да го чета и пиша върху него защо така ?

Човек аз със тебе що спам изписах , още двама трима подобни и ще съм потребител с най много постове във форума. А това не ми е приоритет да гоня постове. Предполагам съм работил достатъчно с програмата . Как може да си помислиш че ще ти затрие данни !!! Тебе диагностики не те оправят иди на третото меню File Repair - Access Repair

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.