Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Microsoft Office 2007

Featured Replies

Здравейте!Имам проблем с офис пакета 2007год на Майкрософт.Като го инсталнах,въведох всичките три сд-кея и е активизирана прогрмата.След няколко дни сякаш ми заключва функциите!Не мога да пиша,редактирам,копирам и прочие.На какво се дължи това?Отваря ми иначе документите.Ако е пробна версия,защо съм въвеждал толкова кейове?Пък и минаха само няколко дни.Така и при братовчед ми!Помогнете плс!Не иска и да се изтрие пакета от контрол панел.Иначе не видях някъде да има ънинстал.Ако има кажете откъде да го изтрия?Благодаря много!

Първо се успокой и дай малко подробности. Кажи каква точно подверсия си инсталирал, защото както знаеш, от Майкрософт правят по десетина разновидности с почти еднаква функционалност но с различна цена на лиценза според джоба на потребителя:

post-31872-1209377255_thumb.jpg

И накрая, но не последно по важност, кажи къде точно ги въведе тези няколко ключа? Аз предвид броя на инсталациите които съм извършвал, винаги съм въвеждал само по един още в началото на инсталатора ! Ако освен офиса си инсталирал и разни други офис приложения като например Visio или Sharepoint Designer, да тогава и за тях ще трябва да въведеш друг кей и толкова.

През контролния панел на Windows е мястото откъдето се деинсталират програми по нормалния начин. Ако през ADD/Remove Programs не иска и се опъва нещо, сигурурно ти дава някаква грешка. Направи снимка на екрана си и я постни тук в форума за да я видят възможно най-много хора и проблемът ти да бъде решен бързо и лесно.

Добре дошъл в Калдата cool.gif

• Автор

Свалих го от тракер,който е само за хора,които са на Колор/доставчика ми/ могат да го видят.В югозападна България.Евроком сега се водат отскоро.Та пише Microsoft Office 2007 на Български език.Никакви подробности.Освен да кача снимки от компа,след малко ще го направя.Сега съм малко зает.Нямам хелп от уърд.

Редактирано от speed_net (преглед на промените)

Трябва само да погледнеш Help > About информационния прозорец:

4.jpg

Ето така изглежда и в този случай е нерегистрирана версия на Office 2007 Standard Edition. Погледни твоята версия точно каква е, защото има мъничко разлики в регистрацията и деинсталацията.

• Автор

Феникс ако може ми прати на ЛС или тук как ти е-mail-а и да ти пратя снимка.5мб е,а тук е позволено до 2.Монитора ми е 22" широкоекранен и затова.Ще видя в другите приложения.

Редактирано от speed_net (преглед на промените)

.5мб е,а тук е позволено до 2.

Направи ги в JPG формат. Екрана колко е голям няма никакво значение.

• 2 седмици по-късно...
Първо се успокой и дай малко подробности. Кажи каква точно подверсия си инсталирал, защото както знаеш, от Майкрософт правят по десетина разновидности с почти еднаква функционалност но с различна цена на лиценза според джоба на потребителя:

post-31872-1209377255_thumb.jpg

И накрая, но не последно по важност, кажи къде точно ги въведе тези няколко ключа? Аз предвид броя на инсталациите които съм извършвал, винаги съм въвеждал само по един още в началото на инсталатора ! Ако освен офиса си инсталирал и разни други офис приложения като например Visio или Sharepoint Designer, да тогава и за тях ще трябва да въведеш друг кей и толкова.

През контролния панел на Windows е мястото откъдето се деинсталират програми по нормалния начин. Ако през ADD/Remove Programs не иска и се опъва нещо, сигурурно ти дава някаква грешка. Направи снимка на екрана си и я постни тук в форума за да я видят възможно най-много хора и проблемът ти да бъде решен бързо и лесно.

Добре дошъл в Калдата cool.gif

Здравейте. Вероятно темата ми не е за тук, но все пак да опитам. Имам проблем с инсталиране на офис пакет за Виста. Какво да направя, за да мога да работя с текстови файлове?

Здравейте. Вероятно темата ми не е за тук, но все пак да опитам. Имам проблем с инсталиране на офис пакет за Виста. Какво да направя, за да мога да работя с текстови файлове?

Инсталирай си ОпенОфис. Или поне кажи акъв ти е проблема за да се опитаме да ти помогнем

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.