Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвети за избор на 25 “ Телевизор

Featured Replies

Предстои ми покупка на телевизор. Предпочитам с по големичък екран 25 ”(64 СМ.)но гледам че от тях май няма много избор ,освен това имам и ограничение на място в секцията на дълбочина не би трябвало да превишава около 50 см.т.е дали телевизорите със стандартни кинескопи ще могат да се съберат на около 50см дълбочина,ако някой ползва телевизор с 25 ” кинескоп нека сподели размерите за да имам представа ще се събере ли в секцията ни.Samsung май са една от най-стабилните марки но все пак можете да давате своите мнение и впечатления за марка не искам LSD а CRT Тв с цена до около 350лв.

Редактирано от agj (преглед на промените)

Малко ще ти е трудно да намериш хубав телевизор,който да не е LSD,a CRT...за 350 лева..освен ако не е втора ръка..а и като гледам искаш и да е качествен..така,че трябва поне към 500-600 лева да си приготвиш..за мен Sony са най-качествените производители на телевизори..

Sony . . . . бяха. За твоите пари може да се намерят много хубави неща втора употреба. С доста по-добро качество от новите китайски боклуци по магазините. За тази дълбочина може дори и 72 см да намериш. В никакъв случай не си купувай боклуците със скъсени кинескопи.

На какъв сигнал ще го ползваш и откъде си?

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

• Автор
Sony . . . . бяха. За твоите пари може да се намерят много хубави неща втора употреба. С доста по-добро качество от новите китайски боклуци по магазините. За тази дълбочина може дори и 72 см да намериш. В никакъв случай не си купувай боклуците със скъсени кинескопи.

Доста информация прочетох из нета положението наистина е отчайващо ,нищо свястно не може да се купи според повечето мнения ,новите са боклуци втората употреба въпрос на къмет и бомба със закъснител понякога! Какво тогава да си купя освен пак да карам на късмет!

Ще го ползвам на кабелна тв.!Стара Загора е най-близкия град в който предполагам мога да намеря и по богат избор!Panasonic е марката която според мненията в нета е за предпочитане но май ще трябва да прежаля и малко повече парички !

Редактирано от agj (преглед на промените)

Доста информация прочетох из нета положението наистина е отчайващо ,нищо свястно не може да се купи според повечето мнения ,новите са боклуци втората употреба въпрос на къмет и бомба със закъснител понякога! Какво тогава да си купя освен пак да карам на късмет!

Ще го ползвам на кабелна тв.!Стара Загора е най-близкия град в който предполагам мога да намеря и по богат избор!Panasonic е марката която според мненията в нета е за предпочитане но май ще трябва да прежаля и малко повече парички !

Според мен положението е дори по-зле. Тъй като всички световни производители ни заобикалят и нямат официално представителство или представител. Внасят се всякакви щуротии, правени къде ли не или както в началото на 90-те (!!??) се смеехме, че са правени на кораби и на какво ли не. Или както в Технополис гордо ми казаха - тези модели са правени господине в Турция по наша спеЦификация :clap:

Освен казаното от Филипов за отказ от покупката на модели със скъсени кинескопи искам да добавя телевизора да е със 100 херца и по възможност някой втора употреба. само да се събира в секцията де. Панасониците идват предимно от Чехия. Гледал съм и съм ги тествал като умно кученце повечето от последните СРТ-та, нито един например няма точна динамична а и статична геометрия подобна на моделите от преди десетина години. Това гарантира задължително поне леки изкривявания при движеща се картина. Може и някой запазен Самсунг, пак със 100 херца, колегата ми намери миналата година един запазен Самсунг за 300 лева и направи чудесна покупка. Проблем с оглед на липсата на място на 100-те херца е, че са 29" инча и са бая китюци все пак :P

Ето един примерен модел като нов, макар и това да е модел от преди поне 6-7 години. Тия от маркетите не си и актуализират и поддържат сайтовете и е трудно да се даде конкретен пример и модел. Първи се усетиха в тая далавера Технополиса, т.е. те първи осъзнаха, че сайта им служи повече като антиреклама ;)

• Автор
Дай размерите на дупката и откъде си. Може да попиташ и в http://forum.eshop.bg

Точните размери на дупката са: дълбочина 470 см.ширина 750см.височина 590см.! от Казанлък съм но едва ли това ще е от значиние понеже в далбоката провинция няма кой знае каккъв избор на тв особено пък точно това което ми е необходимо - абсолютна липса на 25 " тв!!!Та наистина май избора ще бъде за тв втора употреба и то ако имам късмет да намеря нещо което ще се побере в дупката с по горе посочените размери!

• Автор

След като стана ясно че е по-добре втора употреба,пообиколих да разгледам какво се предлага е вярно няма много избор но пък има добри тв! Спрях се на Nokia и Philips двата са с два тунера картина в картината като Nokia-та има много повече функции разделя картината на няколко части в два варианта Много е добър но все пак дано специалистите дадат своето мнение за марката Nokia която я няма в редовните магазини в Бг.Дали се подържа някакъв сервиз и дали си заслужава де го купувам цената е 280 лв.

След като стана ясно че е по-добре втора употреба,пообиколих да разгледам какво се предлага е вярно няма много избор но пък има добри тв! Спрях се на Nokia и Philips двата са с два тунера картина в картината като Nokia-та има много повече функции разделя картината на няколко части в два варианта Много е добър но все пак дано специалистите дадат своето мнение за марката Nokia която я няма в редовните магазини в Бг.Дали се подържа някакъв сервиз и дали си заслужава де го купувам цената е 280 лв.

Нокиа ТВ са екзотика но са от по-висока класа. Филипса ще е по-лесен за ремонт но избери този с по-добрата картина, ако са напълно еднакви и там - то Нокиа-та. Бивш колега имаше монитор Нокиа 21" и беше страхотен за времето си laugh.gif , телевизор Нокиа 21" съм зяпал само за около 1 час в Германия преди няколко години и беше с отлична картина.

It's a SONY казаха братушките,и се оказаха прави.Все още не се е намерила марката която категорично да ги надмине.Някой,може би ги доближиха,но не много.Аз съм с 40'' SONY HD3500 и досега не съм виждал по-качествен образ.

• 2 месеца по-късно...
1. В заглавието на темата да е упомената думата RQ или Търся. Тема без RQ или Търся в заглавието си се трие.

БЛагодаряви много за помоща но бтк са си виновни, съседами си плаща за 6 мb и аз кото него си ги плащам но той получава много повече от колкото аз и педполагам че btk трябва да си сложат усилвател за да стане интернета толкова бърз колкото и на съседа.

извивете ама обърках темата извинявам се!!!!!!!!!

Здрвей! Виж ТОЗИ и ТОЗИ модел на Деу! Купувайки Деу на практика купуваш Самсунг, но по-евтин cool.gif Не мога да се съглася, че е по-добре да си вземе телевизор втора употреба! Бедна ви е фантазията какви "магйосници" има по сервизите! Ми ако тоз телевизор който е на 5 години примерно е бил включен 4 от тях ха познайте какво става с кинескопа и не само! После преди да го продам само леко му вдигам ускорението и картината става като на нов за следващата 1 година и после бам кинескопче или ТХО! Ха честито! Взимай нов! Само гаранцията му е 2 годинии ти си му първия biggrin.gif а това определено има значение :speak: Айде със здраве!

Редактирано от driver_sl (преглед на промените)

Като си нямаш въобще понятие защо ръсиш глупости? Ако има "магьосници" те определено са китайците - за без пари да направят нещо, което работи. Икономисано всичко, дори са ми попадали продавани за нови с кинескопи трета употреба от отдавна изхвърлени компютърни монитори.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.