Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със Sony Ericsson k800

Featured Replies

Здравейте!

От около седмица имам няколко проблема с телефона ми. По няколко пъти на ден като че ли се рестартира сам. От време на време при опит да включа камерата ми дава съобщение Another application is running. Close it and then try again. В същото време става супер бавен. Пробвах да му ъпдейт-на софтуера и да му направя master reset, но без резултат. Телефонът е взет преди около 2 месеца. Дали има начин да се оправи без да се налага да го нося на сервиз??? sad.gif

Здравейте!

От около седмица имам няколко проблема с телефона ми. По няколко пъти на ден като че ли се рестартира сам. От време на време при опит да включа камерата ми дава съобщение Another application is running. Close it and then try again. В същото време става супер бавен. Пробвах да му ъпдейт-на софтуера и да му направя master reset, но без резултат. Телефонът е взет преди около 2 месеца. Дали има начин да се оправи без да се налага да го нося на сервиз??? sad.gif

Да не би да ти е препълнена паметта на телефона.

Ами щом е два месеца значи трябва да има още гаранция, занеси им го!

Можеш също преди това да пробваш с формат на паметта на телефона.

И проверявай за друго приложение на заден план..

За това е измислено това с минимизирането.

Може просто ти да го претоварваш..

Първо търси причината в себе си.

Доста пъти така съм спасявал хора от сервиза за супер недогледици от тяхна страна бързат да си оставят телефона за 1 месец незнайно къде :)

Редактирано от S-U-F-F-E-R (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...

Здравейте,

Позволявам си да ползвам тема, тъй като отново става въпрос за проблем.

Проблема е следният:

Телефонът (К800) започна да губи яркост, до такава степен че на дисплея не се вижда почти нищо, клавиатурата му не светва. Когато влезеш в настройките му и увеличиш или намалиш яркостта, независимо на колко % се оправя. Отново можеш да виждаш какво е показано на дисплея, клавиатурата светва. Клавиатурата си се заключва автоматично и всичко е ОК. Но в момента в който отключиш клавиатурата отново на дисплея не се вижда почти нищо и самата клавиатура не свети отново....и така докато пак не влезеш в настройките и бла бла.....

Някаква идея какъв би бил проблема? Дали е заради някой ъпдейт на самият телефон? Дале е поправимо?

Благодаря ви предварително за отговорите

Може профилът на който ползваш телефона да е сменен и ти само да му променяш настройките временно.

Увери се че телефонът ти е на Нормалния профил и влез от него да му направиш промените, а не от настройките на дисплея. По този начин това, което си променил(а) трябва да се запази. Ако не стане.. сигурно има софтуерен проблем

Благодаря ти :huh:

Явно ще да е софтуерно. Няма как от самият Профил да е. В него няма настройки на дипслея. Пък и гасненето на клавиатурата..... Майстор ще му е майката :P

Благодаря отново и лек ден!

Beast при мен имаше същия проблем , форматирах картата и нямам проблеми.

• 11 месеца по-късно...

ми да не варви някое проложение или игра а може да ти се е откачило нещо един френд кат отвори капачето не тръгва

• 5 месеца по-късно...

Здравейте на всички ! :cool: Имам проблем с моя К800 . Докато се ровех в телефона екрана се изгаси . След това се появиха чертички по дисплея и като натисна един от бутоните , екрана само светва и след това загасва . Може ли да ми помогнете да реша проблема или телефона е за сервиз ? ? ?

• 2 месеца по-късно...

здравейте , и аз имам к800 ама доста ядове бера с него.Проблема се състои в това ,че като го свържа към компа с дата кабела и после го изключа апарата изгуби ума и дума това го прави за 2 пъти,а като се опитам да махна батерията и сложа пак нищо нестава.

До тук, колкото и мнения за К800 всички проблеми са софтуерни. Не ъпдейтвайте софтуера на телефона! Kaspar1 ако телефона ти е CID52 тегли XS++ и флашни маин и фс + кустомизацията и няма да имаш повече проблеми. :baby:

Редактирано от forgetit (преглед на промените)

• 5 години по-късно...

сега ми дадоха същият телефон,ама много слабо свири нещо,от какво може да е

преди 3 часа, Nothing Else Matters написа:

сега ми дадоха същият телефон,ама много слабо свири нещо,от какво може да е

Уморили са се музикантите.

пп. А вие по какъв повод ни в клин, ни в ръкав цепите мнение в тема, отпреди 6 години?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.