Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за NOKIA 5610 XpressMusic

Featured Replies

Мисля, че са доста добри снимките (и BMW-то си го бива :baby:). Все пак при такива условия на дневна светлина извън помещение доста телефони биха се справили добре. Хубавото, което забелязвам, че е като че ли линиите и ъглите излизат по-добре, отколкото например при други телефони. Като, че ли има по-висок sharpness.

А за обновяването на софтуера, мисля, че няма място за притеснение. Наистина и аз съм чувал, че гаранцията пада, но реално те няма как да разберат дали си го обновил или не.

Сигурен ли си за "няма как да разберат дали си го обновил или не."?? Всичко си пише.

Ами като продаваме телефона не гледаме с какъв софтуер е, ако това те притеснява.

Пък и ако има механична повреда(не по твоя вина) никой няма да гледа какъв ти е софтуера...

Ако го омажеш при флашването тогава може да имаш проблем, ама в такива случаи просто отричаш докрай :blow out candles:...

"Не включва, не зарежда" е един от най-често срещаните проблеми при нокиите които идват за сервиз :)

Сигурен ли си за "няма как да разберат дали си го обновил или не."?? Всичко си пише.

Доколкото съм запознат, при покупка на телефон в гаранционната карта се вписва единствено IMEI номера. Версията на софтуера мисля, че не се записва. А ако се записва, то това са някакви нови изисквания. Но е факт, че дори и в книжката или на кутията (поне при телефоните на Нокия) не пише версията на софтуера (току що разгледах обстойно кутията от последният ми телефон). Така, че продавача няма как да разбере с каква версия софтуер си закупил телефона освен ако не пусне телефона и не я види. Но дори тогава няма как да докаже, коя е била версията.

Обновяването на софтуера е разрешено от производителя и не засяга гаранцията.

Благодаря ви за съветите и отговорите :computer8: . В крайна сметка ще го обновя, но ще е другата седмица, или може и по-късно, но със сигурност ще ви пиша като го направя :) .

• 3 месеца по-късно...

И аз много се колебаех дали да си го взема и накрая реших да го взема!Много съм доволна от него :speak: телефона е много готин! Що се отнася до камерата ще ти кажа едно качеството на снимките и на светло и на тъмно е много добро! Тъй като телефона е Xpress Music свири силно и качеството на песните е добро! Ако искаш телефона да ти е здрав трябва да го пазиш!!! По отношение на батерията ако първите 3 пъти го заредиш по 24 часа батерията ще ти държи адски много ;)

Не се чуди повече направо го вземай ;) ;) ;)

• 7 месеца по-късно...

преди2 дена си взех нокиа 5610 и съм много доволен камерата е хубава тия там дето пишат, че не хубава просто не са я пробвали всичко е хубаво екстрите са съпер много само цената е сулидна аз го взех от америка и ми излезна 220 долара с таксата обаче в Българиа цената е солидна ако имаш парите и искаш да ги дадеш го вземи ! Аз съм много доволен а музика се слуша невероятно.УСПЕХ :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.