Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при стартирането на компютър.

Featured Replies

За първи път пиша във хардуерния форум, но и до тук опряхме, какво да се прави... Та преди няколко седмици намерих изхвърлен компютър - Compaq, произведен във Великобритания. Сега живея в Дания, а от опит знам, че изхвърлените неща тук често си работят нормално. Обаче с това PC не потръгна така. Годината му на производство ми е неясна, обаче процесор Pentium 3 и Windows 98 SE говорят достатъчно. Къде от колекционерски подтик, къде от практичност, смятам да го събудя за живот. Един колега ми подари монитор (очевидно работещ, пробвах го), така че ги свързах. При стартирането PC-то издаде три пиукания - едно кратко и две дълги. Не мога да го отворя. Няма винтове, само два бутона отпред, от двете страни на челния панел по един. При натискането им не се случва нищо. Отзад, където би трябвало да се показва вентилатор, няма такъв, при все че чувам как някъде се въртят перки, сигурен съм.

Търсих отговори из вече съществуващите теми, но не намерих нещо полезно. Ако съм пропуснал нещо моля, напишете ми линк. Благодарим.

Натискаш двата бутона едновременно и с рязко движение издърпваш металния капак. После се фокусираш на паметта, както е написал John Doe :)

• Автор
Натискаш двата бутона едновременно и с рязко движение издърпваш металния капак. После се фокусираш на паметта, както е написал John Doe :)

Благодаря, има вече някакъв напредък. Остава да отворя компа и да погледна... Memory modul да не би да е слота на RAM-паметта към дъното? За първи път ще се ровичкам из компютър, ама защо пък не?... Скоро ще се включа навярно пак.

Благодаря, има вече някакъв напредък. Остава да отворя компа и да погледна... Memory modul да не би да е слота на RAM-паметта към дъното? За първи път ще се ровичкам из компютър, ама защо пък не?... Скоро ще се включа навярно пак.

По-точно платката бучната в слота...

От теб се иска да я извадиш, да разменяш плочките, да въртиш комбинации с тях, ако имаш друга плочка за която си сигуен че работи опитай с нея. Не забравяй да извадиш щепсела...

• 5 седмици по-късно...

Само да допълня както и батерията, в която се съмнявам, че има живот!!! А ако Рама е запоена на даното, по-добре не се мачи!!! sad.gif

Само да допълня както и батерията, в която се съмнявам, че има живот!!! А ако Рама е запоена на даното, по-добре не се мачи!!! sad.gif

Коя Рам, кое дъно, к,ви пет лева !?

А ако Рама е запоена на даното, по-добре не се мачи

Какво имаш предвид под запоена?

Незнам за кои точно модел става ? може този да не е така ... виждал съм Рам паметта да е слята с дъното буквално запоена както чипсета примерно !!!И обикновенно има само 1 слот за постяване на друга!!Ако не е така изкараи РАМ модулите и пробвай да я почистиш с гумичка за молив само пиновете отдолу !! Понякога ми е помагало !!

Успех...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.