Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Превод на WinAVI

Featured Replies

Някои може ли да я преведе моля?

Гледам че фаиловете са отделно има на много езици!

Предполагам, че става на въпрос за WinAVI Video Converter.

Нещо не можах да намеря езиците, дава ми

Native language download

update now, please wait...

и дотам.

Дай линк да разгледам и може да се захвана.

П.П.Ти на саита ли ги търси...

<{POST_SNAPBACK}>

Ами да, там реших да потърся първо. Сега ще дръпна програмата и ще проверя за какво става на въпрос.

Изтеглих го, залавям се да го превеждам...

• 1 месец по-късно...

След известно забавяне ето го и превода - http://rapidshare.de/files/5595892/Bulgarian.ini.html

Както вече писахме, просто го копирайте в папка Languages на програмата и сменете езика от менюто.

Ако откриете правописни грешки може да ми пишете ЛС да ги коригирам.

Ще помоля някой с достъп до БГ сървъри да качи файла, защото след известно време ще бъде изтрит от мястото, където съм го качил. Благодаря.

• Автор

Давидим ще стане ли за старата версия....Мерси!

http://www.free.bol.bg/naruto/WinAVI%20BG.rar

http://free.data.bg/godking/WinAVI%20BG.rar

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Последно за коя версия е превода ? cool.gif

• Автор

На фаила си пише v.7

П.П.Няма проблем и с v.6.3

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

Здравейте!

Току що си инсалирах версия 7.1 final.Опитах се от всички възможни линкове да сваля превода на Tragedy,но без успех.Моля ви,помогнете.Ще бъда безкрайно благодарна. :bye:

Благодаря ти много naruto!

Стана,ноза жалост сега не мога да го сменя,защото конвертирам.Дотук,обаче всичко е наред и мисля,че проблеми няма да има.

Tragedy-10x че си я превел-май доста работи върши,пък и изобщо не се съмнявам,че преводът ти е супер.

naruto -Виждам,че си голям фен на тази програма и ще те помоля да погледнеш и темата ми за нея в програми-проблеми и дискусий.

Много ти благодаря за бързата и ползотворна помощ. :);):clap:

Редактирано от danina (преглед на промените)

Тая програма е доста бъгава и смешна,направо е палячовска.Не желая

Тая програма е доста бъгава и смешна,направо е палячовска.Не желая да охлаждам ничий ентусиазъм,а просто да ви помогна да разсъждавате реално,без напразни надежди-кофти е.Моите искрени уважения за труда на другите,които се грижат за неблагодарници като...мен,например.

Моля за извинение за неволното повторение на първото изречение.

Тая програма е доста бъгава и смешна,направо е палячовска.Не желая

Тая програма е доста бъгава и смешна,направо е палячовска.Не желая да охлаждам ничий ентусиазъм,а просто да ви помогна да разсъждавате реално,без напразни надежди-кофти е.Моите искрени уважения за труда на другите,които се грижат за неблагодарници като...мен,например.

Моля за извинение за неволното повторение на първото изречение.

<{POST_SNAPBACK}>

[/quote

Здравей Fixt00l!

Би ли споделил,защо я намираш за бъгава и смешна.Аз още не мога да коментирам,защото сега я свалих,но си мисля,че за начинаещи в областа но конвертирането ще е добра.Изчела съм доста по въпроса и ми се вижда доста сложно,а ми се иска да започна с нещо по-леко поне за начало.Ще ми е интересно да науча и резервите относно тази програма. :bye:

Редактирано от danina (преглед на промените)

Първо-тази програма е аматиорска,и следователно е чудесния избор за новаци,аз също с нея започнах.Начинът й на преобразуване (конвертиране)е изключително прост и следователно бърз-от половин час до час и половина-при по-стари машини.DVD-то е с по-висока разделителна способност (резолюция)от който и да е DivX-720х576 срещу 640х272 (понякога дори и по-малко за втория случай).За да стане резолюцията като първата,програмата "разпъва" картината (strech),което води до по-голям брой детайли на точка от екрана и следователно по-ниско качество,и картината сякаш става на точки (пикселизация),остава мътен ефект на екрана (blur).По-нататък-ако правиш ДВД от 2 DivX файла,които са с различна аудио честота,тя не те предупреждава,че резултатът ще е насичане и разминаване на звука (audio delay-което има и други значения като термин).Също и филм с проблеми при graph rendering-тя отново не предупреждава.При ттази програма нямаш много настройки за регулиране на аудио- и видео-битрейт.Тоест,ако знаеш или научиш какво правиш-тя не ти върши работа вече.При файлове с по-ниска компресия от .avi-качеството пада ужасно,често пъти--двойно.Общо взето е това.Но тя има и доста по-ниски изисквания към компютъра от професионалните пакети програми и е над 3 пъти по-бърза (понякога до 8-9 пъти),макар и да има защо.Отговарям на всякакви въпроси и искрено се надявам да съм ви бил полезен за опресняване/придобиване на професионални знания.

Предложи нещо по-добро  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ако нямате 64-битов процесор,по-добре оставете,иначе ще чакате..цяло денонощие...А и играчката е много по-голяма...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.