Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с usb

Featured Replies

не мога да си инсталирам usb тата които са отзад просто нещат някой имал ли е подобен проблем :)

как така да ги инсталираш? драйвъри за дъното слгал ли си ?

• Автор

да слагах но ми изписва хардуерът нее инсталиран или пък виндоус не може да намери подходящ драйвер или такива някакви дивотии и вече незнам какво да правя

Дай малко повече информация за системата и по-точно параметрите на дънната платка (най-вече марка и модел), за да намерим подходящите драйвъри!

• Автор
Дай малко повече информация за системата и по-точно параметрите на дънната платка (най-вече марка и модел), за да намерим подходящите драйвъри!

дъното ми е winfast empowered dy foxconn NF4K8AB soket 754 procesor AMD sempron win xp

Редактирано от dragnev1 (преглед на промените)

• Автор

изтеглих го иго качих после компа взе да се рестартира сам постоянно и се наложи да възстановя системата

и нищо не стана какво друго да правя

ти попринцип нямаш ли диск с дъното ? това че се рестартира мисля , че е от това че драйвъра не работи коректно.

А какво ще кажете по въпроса? Инсталирани всички драйвери по дъното и USB-тата въобще не реагират ( вградените на дъното ) , и отделно има PSI слот с 3 USB-та който също не реагират. Тези на PCI слота даже не реагират когато им бучна една флашка :eek:

при мене само предните входове за usb работят ...явно са направили някаква грешка при конфигурирането на pc-to :lol6:

PCI-express трябва да се пусне от BIOS-a

при мене само предните входове за usb работят ...явно са направили някаква грешка при конфигурирането на pc-to :)

PCI-express трябва да се пусне от BIOS-a

Ами то просто се влиза в биоса и се задават.

И аз имам същия проблем. Изведнъж usb-тата спряха да работят. Пипах BIOS-а и ако някой ми каже какви точно настройки да направя за да оправя usb-тата ще съм много блатодарен. Просто ми трябват настройките на BIOS-a, при които usb-тата да работят.

Мерси предварително

И аз имам същия проблем. Изведнъж usb-тата спряха да работят. Пипах BIOS-а и ако някой ми каже какви точно настройки да направя за да оправя usb-тата ще съм много блатодарен. Просто ми трябват настройките на BIOS-a, при които usb-тата да работят.

Мерси предварително

зареди фабричните настройки най-често се назовават LOAD FAIL-SAFE DEFAULTS или LOAD OPTIMIZED DEFAULTS...

• 2 седмици по-късно...

Правя това и нищо не става. Къде точно са настройките на usb-то като включвам и дава delete. Смисъл излизат 2 реда настройки и къде точно са тези които ме касаят да опитам пак да им заредя фабричните настройки?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.