Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С каква софтуерна програма работи вашия хотел?

Featured Replies

Може ли някой, който работи в хотел, да ми каже с каква софтуерна програма работи и дали е доволен от нея? А някаква идея за цена?

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

• Автор

Clock Evolution

Със сигурност знам, че е много бъгава...

Нека да е нещо по-добро...да не се бъгва и да не трябва да я рестартирам през 5 минути???

Clock Evolution

Със сигурност знам, че е много бъгава...

Ами не е чак толкова бъгава. Ползваме я от 5 години и си работи добре, но като всеки софтуер си има нужда от обновяване.

• Автор

Ами не е чак толкова бъгава. Ползваме я от 5 години и си работи добре, но като всеки софтуер си има нужда от обновяване.

Работиш с нея, така ли? В сектор хотелиерство или и ресторант? Какви модули има, можеш ли да ми кажеш, или да ида да си питам предлагащите я!!! как ви я поддържат?

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Работиш с нея, така ли? В сектор хотелиерство или и ресторант? Какви модули има, можеш ли да ми кажеш, или да ида да си питам предлагащите я!!! как ви я поддържат?

Да работя с нея. Тя покрива целия хотел, като има модул за ресторант, счетоводство, фитнес, склад и фронт офис(всичките могат да бъдат свързани заедно тоест безкасови плащания в отделните обекти, и всичко се начислява на сметката на госта, който е отседнал в хотела и ползва въпросната услуга). Поддръжката е онлайн, но от време на време се налага да дойдат и на място(за инсталиране на пачове). Също фирмата предлага и обучение за работа, ама това ще ти го обяснят като се свържеш с тях.

Excel - за резервациите Публикувано изображение

Иначе за фактуриране ползваме Microinvest Invoice,защото е безплатна.

• Автор

Да работя с нея. Тя покрива целия хотел, като има модул за ресторант, счетоводство, фитнес, склад и фронт офис(всичките могат да бъдат свързани заедно тоест безкасови плащания в отделните обекти, и всичко се начислява на сметката на госта, който е отседнал в хотела и ползва въпросната услуга). Поддръжката е онлайн, но от време на време се налага да дойдат и на място(за инсталиране на пачове). Също фирмата предлага и обучение за работа, ама това ще ти го обяснят като се свържеш с тях.

Благодаря. Ще се свържа с тях. Само ми се ще да не е прекалено скъпа.

Благодаря. Ще се свържа с тях. Само ми се ще да не е прекалено скъпа.

Зависи колко работни станции ще имаш, но пък ако имаш много такива значи хотела ще е голям и ще можеш да си го позволиш.

Успех!

• Автор

Зависи колко работни станции ще имаш, но пък ако имаш много такива значи хотела ще е голям и ще можеш да си го позволиш.

Успех!

Хотела е малък и засега не мога да си позволя голям разход и за програма и затова ми се искаше да разбера какво е по-изгодно ... Благодаря сърдечно и ... ще поканя на гости в хотела. Публикувано изображение
  • 2 седмици по-късно...

А някакъв сайт или контакти на фирмата предлагаща този софтуер Clock Evolution, защото в Google нищо не намирам?!

А някакъв сайт или контакти на фирмата предлагаща този софтуер Clock Evolution, защото в Google нищо не намирам?!

Цък Публикувано изображение
  • 2 седмици по-късно...

Фирмата, в която работя е разработила такъв софтуер, не знам на теб конкретно за какво ти трябва - дай повече инфо. Цената е доста добра и мисля, че като цяло ще си доволен. :)

• 2 години по-късно...

Аз мога да ти препоръчам професионално разработен хотелиерски софтуер. Предлага се вече 20 години на пазара, а сега е достъпен и у нас. Собственик е немската фирма ASSD, а в България е представен от Финит Софтуер Системс ЕООД.

• 3 години по-късно...

На никого не препоръчвам хотелския софтуер Clock Evolution  съответно и ресторантьорската им програма.При всеки токов удар тя отказва да работи и при връзка с център за обслужване на клиенти, ако обекта не е в поддръжка, ти искат пари от порядъка на 100-120 евро.Самата поддръжка от тяхна страна на месец струва толкова.Иначе е лесна за работа, но така е направена , че при най-малкия проблем, да се свързваш с тях и те съответно да ти искат пари, които са несъобразени с икономическата обстановка в страната.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.