Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с DirectX и графичната карта

Featured Replies

Здравейте,имам следният проблем:когато стартирам Google Earth ми изписва следното:NOTE:if the ''login status'' is blocking

access to this window then do the folloving:click on the login window,press Alt-F4(or 'esc' key on MAC).,then read the message below.

Google Earth could not start in '' DirectX'' mode.It is suggested you exit and start Google Earth again after trying one of the following:

1)Set color depth to " True Color (32 bit) in display properties(Start menu->Settings->Control Panel->Display->Settings tab).

2)Start Google Earth after waiting a minute

3)Close other applications(particularly if they use 3D)

If none of the above works ,you can try 'OpenGL' mode

Пък когато стартирам една елементарна игра''сделка или не'' ми изписва:Failed to initialize drawing surfaces.Please check that you graphics card meets the minimum requirements and that your drivers are up-to-date.If you graphics card has little memory,try switching your computer to a lower resolution.

Хората са го обяснили но съм на вие с английския,ще се радвам ако ми помогнете.Благодаря ви предварително

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Еми смени драйверите на видео картата и на мен ми беше така като нямах. И си сложи по нов DirectX9.

еми испълни тези подточки:

1)Set color depth to " True Color (32 bit) in display properties(Start menu->Settings->Control Panel->Display->Settings tab).

Вероятно компютърът ти е настроен на 16 color bit. Пробвай да смениш на 32, което го изисква Google Earth.

Здравейте,имам следният проблем:когато стартирам Google Earth ми изписва следното:NOTE:if the ''login status'' is blocking

access to this window then do the folloving:click on the login window,press Alt-F4(or 'esc' key on MAC).,then read the message below.

Google Earth could not start in '' DirectX'' mode.It is suggested you exit and start Google Earth again after trying one of the following:

If none of the above works ,you can try 'OpenGL' mode

Пък когато стартирам една елементарна игра''сделка или не'' ми изписва:Failed to initialize drawing surfaces.Please check that you graphics card meets the minimum requirements and that your drivers are up-to-date.If you graphics card has little memory,try switching your computer to a lower resolution.

Хората са го обяснили но съм на вие с английския,ще се радвам ако ми помогнете.Благодаря ви предварително

И аз имах проблем с пускането на програмата на друго PC.

Мисля ,че беше защото PC-то имаше вградено видео и нямаше инсталиран DirectX.

Оправих проблема като от Start/Google Earth/Start Google Earth in Open GL mode.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.