Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да възтановя файлове от MP3 player ?

Featured Replies

Миналата година си купих mp3 player Neo, модел M'cord MP-01f, с 1GB памет. Това е любимият ми предмет и може би най-скъпият и свиден за мен след компютъра, по-свиден ми е може би дори и от приблизително 5 пъти по-скъпия от него мобилен телефон. Обожавам музиката и любимата ми папка едва се побираше в едингигабайтовото устройство. Много бях доволна след като не си взех с 512 мб памет, както си мислех първоначално.

Когато го отварях на компютъра чрез usb кабела, ми излизаше в плейъра една служебна (ако мога така да я нарека) папка Records, която си седеше там откакто го купих. Когато качвах фаилове направо в мп3то, извън тази папка, се качваха около 500 мб файлове и ми казваше, че няма повече празно пространство. Тогава отварях папката Records и там слагах останалите си фаилове. Тоест, като я отворех, тя съдържаше около 500 мб памет.

Преди няколко дена използвах mp3 player-а като flash памет и когато изтривах вече ненужните файлове съм изтрила и тази папка Records. Оттогава в плейъра мога да качвам само около 500 мб файлове и ми казва, че пространството е изпълнено. Пробвах да си създам папка - не се получава.

Има ли някакъв начин да си възвърна изгубеното количество памет? МОЛЯ ВИ, УМОЛЯВАМ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ, защото без тази памет не мога да кача и половината от любимата си музика. МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ. ;):):)

Редактирано от Trichocephalus
2.3 Заглавието (преглед на промените)

Миналата година си купих mp3 player Neo, модел M'cord MP-01f, с 1GB памет. Това е любимият ми предмет и може би най-скъпият и свиден за мен след компютъра, по-свиден ми е може би дори и от приблизително 5 пъти по-скъпия от него мобилен телефон. Обожавам музиката и любимата ми папка едва се побираше в едингигабайтовото устройство. Много бях доволна след като не си взех с 512 мб памет, както си мислех първоначално.

Когато го отварях на компютъра чрез usb кабела, ми излизаше в плейъра една служебна (ако мога така да я нарека) папка Records, която си седеше там откакто го купих. Когато качвах фаилове направо в мп3то, извън тази папка, се качваха около 500 мб файлове и ми казваше, че няма повече празно пространство. Тогава отварях папката Records и там слагах останалите си фаилове. Тоест, като я отворех, тя съдържаше около 500 мб памет.

Преди няколко дена използвах mp3 player-а като flash памет и когато изтривах вече ненужните файлове съм изтрила и тази папка Records. Оттогава в плейъра мога да качвам само около 500 мб файлове и ми казва, че пространството е изпълнено. Пробвах да си създам папка - не се получава.

Има ли някакъв начин да си възвърна изгубеното количество памет? МОЛЯ ВИ, УМОЛЯВАМ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ, защото без тази памет не мога да кача и половината от любимата си музика. МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ. ;):):)

player-a ти си работи нормално. Някъде в упътването пише че не може в една директория да има повече от 512 МБ. просто създай нова директория и слагай там.

Винаги ми е било странно как хората си подреждат музиката. Опитай като мен - всичко ми е във формат '\изпълнител\година - албум\'. Може да ги подредиш и директно както са на плеъра с ID3-Tagit например.

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

Има ли някакъв начин да си възвърна изгубеното количество памет? МОЛЯ ВИ, УМОЛЯВАМ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ, защото без тази памет не мога да кача и половината от любимата си музика. МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ. :):sobbing::clap:

Запаметяваш в харддиска това, което имаш. Отиваш в My computer . Намираш плейъра и кликваш с дясната мишка. Отиваш в properties и форматираш хардиска на плейъра. Ако нещата не се оправят. Отиваш в Google. Изписваш модела на плейъра и търсиш FIRMWARE за твоя модел. Това е софтуера на всеки плейър. Хубаво е ако го изтеглиш (Download) от сайта на самия производител. Забравих да ти кажа, че когато търсиш в гугъл софтуера (firmware) трябва да изпишеш коя версия е. № на версията ще намериш в меню system на самия плейър. Т.е. в гугъл изписваш : Модел, firmware ver. ...... Като намериш версията - download, saved в твоя харддиск. Разархивираш го, ако е необходимо. Намираш файля Setup и монтираш програмата.Включваш плейъра с USB -то, отиваш в програмата и стартираш exe. файла.След като програмата качи софтуера на плейъра обикновено те пита дали да форматира харддиска /на плейъра/. Форматираш. По този начин въэтановяваш целият първоначален софтуер, който управлява плейъра. Ако не можеш да се справиш сама - повикай някой, който разбира. Успех.

• Автор

Благодаря на всички ви за отговорите. Оправих проблема, но си нямате и представа по какъв прост начин.

Стана съвсем случайно. Докато разглеждах менюто на плейъра, за да видя дали някакси оттам мога да оправя нещата, натиснах без да искам копчето за звукозапис. Направих някакъв малък звукозапис, но не си играх да го изтривам. Когато отворих плейъра през компа видях, че заедно съм тоя запис се е създала исамата папка RECORD ;) И сега паметта ми си е същата! :speak:

Е, вече може да затваряте темата :)

Благодаря на всички ви за отговорите. Оправих проблема, но си нямате и представа по какъв прост начин.

Стана съвсем случайно. Докато разглеждах менюто на плейъра, за да видя дали някакси оттам мога да оправя нещата, натиснах без да искам копчето за звукозапис. Направих някакъв малък звукозапис, но не си играх да го изтривам. Когато отворих плейъра през компа видях, че заедно съм тоя запис се е създала исамата папка RECORD :clap: И сега паметта ми си е същата! :speak:

Е, вече може да затваряте темата :)

Виж, аз щях да ти кажа, че папката RECORDS е предназначена и винаги се появява при правене на запис с вградения микрофон, а не е нещо като служебна, както ти предполагаш. Ти ме заблуди с твърдението, че като си я изтрила ти и е намаляла паметта наполовина. Това е невъзможно. Свободната памет винаги трябва да е равна на общата минус сбора от всички записани папки, в т.ч. и на папка "рекордс" Тя се изтрива като първо изтриеш всички отделни записани в нея файлове и се появява автоматично при направата на първия запис с вградения микрофон.

• Автор

Аз също си мислех, че е невъзможно да се изгуби половината памет като изтрия папката. Но наистина така стана, понеже като се пробвах да качвам повече файлове от около 500 мб, ми изписваше, че няма повече място и не ми даваше да качвам :speak: Е, важното е, че нещата се оправиха (да чукна на дърво).

И между другото папка RECORDS не ми изчезва автоматично, когато в нея няма файлове :speak:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.