Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Позицията на БХБЦ за гей парада

Featured Replies

На мен не ми пречи нищо, дори и твоето мнение :angry:

И най-лесно е да се борим срещу някой извън нас.

Или може би най-лесно е да отричаме нечия позиция или нещо извън нас В този случай не аз съм отричащата. Извини ме ако не съм се изразила правилно- аз отричам греха като начин на живот и развратността като ежедневие, не мисля, че са подходящи за което и да е общество, считащо себе си за развиващо, мислещо и вярващо...

Имаш Библията като насока, проверявана безброи пъти и навигатор на много хора по целият свят, от друга страна имаш лъжеучения, имаш и собствената си преценка, често невярна, в последното и сам ще си съгласиш... е, кое би избрал ти? :]

Съжалявам, но:

1. Библията е "пътеводен навигатор" за малка част от населението на Земята

2. Науките ми дават много по-точен поглед върху нещата

3. Вярвам повече на собствената си преценка, отколкото на книга, която не може да ме убеди с разумни доводи

Няма смисъл да се караме и да спорим целта на тази статия е просто БХБЦ да каже мнението си по въпроса, а вашата задача е да подберете. С коментарите си против статията се опитвате да обедите мен или себе си че гей парада е нещо нормално. Мойто мнение е против и твърдо така ще си остане. Библията ни е дала отговори на всички въпроси които се зададоха тук, БИБЛИЯТА е дала категорично мнение по въпроса, пасажите които са извадени не са нагалсени, зада се уверите в това просто отворете и прочетете.

Да, бе, да не били нагласени. Погледни по-горните коментари, нали можеш да четеш и да мислиш. Или други мислят вместо теб?

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Имаш Библията като насока, проверявана безброи пъти и навигатор на много хора по целият свят, от друга страна имаш лъжеучения, имаш и собствената си преценка, често невярна, в последното и сам ще си съгласиш... е, кое би избрал ти? :]

АЗ ВЯРВАМ САМО В СЪРЦЕТО СИ!

Та, то ми казва да страня не от гей парада, а от хора хванали библията в ръце и развяващи знамена с надпис "в името на..."

Съжалявам, но:

3. Вярвам повече на собствената си прецента, отколкото на книга, която не може да ме убеди с разумни доводи

Науката не може нито да обясни, нито да потвърди много неща и бъркаш, приятелю, Библията е авигатор за много повече хора, отколкото си мислиш, а колкото до доводите- потърси и ще намериш :]

• Автор
Съжалявам, но:

3. Вярвам повече на собствената си преценка, отколкото на книга, която не може да ме убеди с разумни доводи

Да, бе, да не били нагласени. Погледни по-горните коментари, нали можеш да четеш и да мислиш. Или други мислят вместо теб?

Добре явно добре познаваш Библията, били ми обяснил кое е нагалсено? Защо смяташ така? :rolleyes:

Науката не може нито да обясни, нито да потвърди много неща и бъркаш, приятелю, Библията е авигатор за много повече хора, отколкото си мислиш, а колкото до доводите- потърси и ще намериш :]

Искам извинение!!! Не може да ми бъде приятел фанатик(чка)!

Я да ги сметнем, колко ли са на земята, мюсюлмани, будисти. шинтоисти, и ред други...

АЗ ВЯРВАМ САМО В СЪРЦЕТО СИ!

Та, то ми казва да страня не от гей парада, а от хора хванали библията в ръце и развяващи знамена с надпис "в името на..."

Аха, а "сърцето ти" хах колко пъти те е спасявяло (от каквото и да било) и как по-точно ще те спаси като си заминеш от тоя свят? отивайки на гей парада ти заявявяш (и нямайки мнение и подкрепяйки го) хей, аз съм окей с това, нека деградираме, нека си живеем в грях, нека пропадаме- сякаш ти самата не си част от обществото, което иска да постигне изобщо нещо! Ако наистина си, значи не би трябвяло да го подкрепяш- е, не се ли заплете малко?!

Искам извинение!!! Не може да ми бъде приятел фанатик(чка)!

Я да ги сметнем, колко ли са на земята, мюсюлмани, будисти. шинтоисти, и ред други...

:rolleyes: за какво се бориш в момента изобщо? biggrin.gifbiggrin.gif

Добре явно добре познаваш Библията, били ми обяснил кое е нагалсено? Защо смяташ така? :rolleyes:

Няма да цитирам отново, иначе темата ще бъде затворена, по-горе бе цитирана една връзка, чети и осмисляй (ако можеш)

• Автор
Няма да цитирам отново, иначе темата ще бъде затворена, по-горе бе цитирана една връзка, чети и осмисляй (ако можеш)

Съжалявам, но аз не мога да видя къде е цитирано част от статията в първия коментар, нали за там имаш предвид че е нагласено, кои от стиховете според теб, които са включени, са нагласени така че да бъде в полза темата?

Редактирано от david.emk (преглед на промените)

Съжалявам, но аз не мога да видя къде е цитирано част от статията в първия коментар, нали за там имаш предвид че е нагласено, кои от стиховете според теб, които са включени, са нагласени така че да бъде в полза темата?

Не, друго имах предвид. Но слепия не вижда: http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=974910

• Автор
Не, друго имах предвид. Но слепия не вижда: http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=974910

ДА това разбрах за другата тема аз просто питах кое е нагалсено според теб, в другата тема ги няма тези места нали за тях искам да разбера защо смяташ че са използвани не правилно.

Достатъчно време ви дадох да прочетете и се надявах да видя нещо ново и най-вече смислено по темата.

Точка.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.