Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Програма за отдалечен достъп до компютър (merged)

Featured Replies

забравихте да кажете Hamachi и Real VNC много лесно се работи с тях...

• Отговори 107
  • Прегледи 79,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А зщо не го напса по грамтно?

• Ти как би се почувствал, ако разбереш, че тя те е шпионирала ? Много кофти изглежда отстрани това, което искаш !

win remote desktop ще е най-добре понеже повечето пц-та с училищатата са защитени от инсталации на програми ,а win remote desktop си го имаш по defult пък и не е токова труден за използване. Иначе RemoteAdministrator е на-добрата за мен.

• 5 месеца по-късно...

TeamViewer QuickSupport е малко и просто решение за оказване на помощ от разстояние.

TeamViewer QuickSupport представлява малка програма (~800KB), която не изисква инсталация и позволява моментален достъп до отдалечената машина през интернет.

TeamViewer QuickSupport предлага и персонализиране, с ваше лого и текст в прозореца на програмата.

TeamViewer QuickSupport

• 4 седмици по-късно...

Абе то сичко хубаво ама ми трябва програмка която да не се инсталва на другиа комп плс ако някой знае такава нека каже или да пише на [email protected] благодаря предварително ;)

Трябва ми няколко души да могат да ми гледат каквото виждам и аз на монитора си (без да се намесват). В момента ползвам Radmin, но е много неудобно, че госта си задава нивото на контрол и може да си даде пълен, а не зависи от мен. VNC няма този проблем, но работи по-бавно и образът се бъгва... Има ли някоя програма, която да работи бързо и въобще не ми трябва да приемам events, само да предава образа към гостите? И въобще можете ли да ми кажете кои от предлаганите тук програми поддържат няколко госта, за да ги изпробвам? :)

LogMeIn е готина програмка, преди 2 дена си направих регистарция, и всичко беше ОК, но вчера влизам от единия компютър и виждам, че не мога да правя трансфер на файлове, и направих глупоста да я деинсталирам от другия компютър, и сега не мога да я сложа отново, направих си нови регистрации, но като сваля програмата ми отказва да я отвори, самата програма е с 30 дневен срок, какво правите когато изтече? :speak:

Редактирано от hrisipisi (преглед на промените)

LogMeIn е готина програмка, преди 2 дена си направих регистарция, и всичко беше ОК, но вчера влизам от единия компютър и виждам, че не мога да правя трансфер на файлове, и направих глупоста да я деинсталирам от другия компютър, и сега не мога да я сложа отново, направих си нови регистрации, но като сваля програмата ми отказва да я отвори, самата програма е с 30 дневен срок, какво правите когато изтече? :ph34r:

Ами свали си FREE версията. Ти сваляш PRO а тя е с 30 дневен срок. И аз не можах да правя трансфер на файлове, затова си качих FTP сървър (само с 1 акаунт). Така няма проблем с трансфера ;)

Ами свали си FREE версията. Ти сваляш PRO а тя е с 30 дневен срок. И аз не можах да правя трансфер на файлове, затова си качих FTP сървър (само с 1 акаунт). Така няма проблем с трансфера :line dance:

Ще ми кажеш ли малко повече за това FTP, не съм много наясно още с тия връзки, иначе успях пак да сложа LogMeIn, но не мога да правя трансфер

Редактирано от hrisipisi (преглед на промените)

За мен май Radmin 3.1 е решението, сървера може да деактивира full controla, но няма никъде сериен номер Публикувано изображение

Хе-хе яко са прецакали приятелката ти.

Значи първо режимите.

View Only - гледа се какво се прави на компютъра без да се пипа нищо.

Full Control - може да прави АБСОЛЮТНО всичко с компютъра (с помоща на мишка и клавиатура разбира се :friends1: )

File Transfer - може да се прехвърлят/теглят файлове без "жертвата" да разбере.

Shutdown - изключва компютъра (не съм 100% сигурен, защото точно тази "екстра" не съм ползвал)

Най-добре е приятелката ти да изключи програмата да се зарежда с уина, защото щом се пусне компа се пуска r_server и благодарение на този сървар може да ти се влиза в компютъра.

Първо start run > services.msc от там изключва Remote Administrator *version* (десен бутон propeties, ще е enabled тя слага Dissabled и готово)

След това Start > run > msconfig (от горе търси таба Startup) и в файловете, които се показаха маха отметка на r_server, след това цъка на ок ще пита дали иска рестарт, приема и това е ;)

Абе достатъчно е само да смени паролата на клиента и така лесно ще ги разбиеш!

Почва се от старт->всички програми->Радмин-> Настроики на Радмин и там ще видиш къде се сменя паролата

Успех аз съм с нея и ми е много полезна Remote Administrator 2.2

А за залите може да ползвате ето тази програма http://compclub2.hit.bg/

Това е от мен!

• 2 седмици по-късно...

Здравеите толкова много търсех програма за управление на чужд копютятр.Трябва ми такава програма която да не се инсталира и на другите компютри,да се влиза в него с IP и да е лесна за работа.Също така да ипа пълен контрол към другият комп. :wors::wors:

Двете най-добре програми са Remote Admin и VNC

Двете най-добре програми са Remote Admin и VNC

Този отговор НЕ Е за въпроса над моя пост.

Редактирано от kozata-xakep (преглед на промените)

A, има ли такава, която няма нужда да е инсталната и на двата компа ?

Защото просто няма как да накараш другия да си я инсталира !

А, ако я инсталирам тайно, той ще я види и пак ще я изтрие !

Така, че, може да кажете такава програма, но да се инсталира само на компа от който ще се контролира другия !

A, има ли такава, която няма нужда да е инсталната и на двата компа ?

Защото просто няма как да накараш другия да си я инсталира !

А, ако я инсталирам тайно, той ще я види и пак ще я изтрие !

Така, че, може да кажете такава програма, но да се инсталира само на компа от който ще се контролира другия !

Е,тука вече е за раздел хакери,който се още на съществува.

ЧНГ 2008!

• 3 седмици по-късно...

еми хубаво - изчетох 5 страници с програми за отдалечено контролиране и пояснения за използването им и само няколко въпроса, които мен ме интересуват - а именно - програма за отдалечен контрол, на която не е необходимо да се инсталира и на двата компютърал споделете - моля :sobbing:

Ама, аз не можах да разбера: Искаш да шпионираш някой, но трябва и той да има програмата с която ще шпионстваш.. Как ще го накараш и той да я инсталира? Ако му я инсталираш, без той да те види, все някога ще я намери и ще я изтрие. В крайна сметка: Някой знае ли програма за управление на друг компютър, която да не се инсталира на 2-рия комп, или не ?! Т'ва го писах и по-горе... май... За раздел хакери вече било. Еми щом трябва да се инсталира на двата компа, някой може ли да каже, как ще стане номера, без другия да намери програмата? Трябва да изтеглиш програма, с която да направиш другата невидима ... Много сложно става.???

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Ама, аз не можах да разбера:

Искаш да шпионираш някой, но трябва и той да има програмата с която ще шпионстваш..

Как ще го накараш и той да я инсталира?

Ако му я инсталираш, без той да те види, все някога ще я намери и ще я изтрие.

В крайна сметка: Някой знае ли програма за управление на друг компютър, която да не се инсталира на 2-рия комп, или не ?!

Т'ва го писах и по-горе... май...

За раздел хакери вече било. Еми щом трябва да се инсталира на двата компа, някой може ли да каже, как ще стане номера, без другия да намери програмата? Трябва да изтеглиш програма, с която да направиш другата невидима ... Много сложно става.???

Да, има начин. Не, няма да ти кажа!

Да, има начин. Не, няма да ти кажа!

Аз няма да управлявам ник'ъв компютър, ... :sobbing:

Тъй че, начина не ми и трябва.

Доколкото разбрах,искаш да мръсничкаджиистваш :).Не знам такива методи,но има една програма,която не се нуждае от инсталиране,но трябва да се стартира и на двата компютъра.Казва се Teamviewer и е напълно безплатна.При стартиране без инсталация имаш номер и парола,които казваш на този,който се свързва с теб.Той ги набира и връзката се осъществява :) .Има опции като смяна на контрола(от неговия компютър на твоя и обратно),чат,трансфер на файлове и тн.Работи добре,но не знам устройва ли те.Все пак - http://www.teamviewer.com/index.aspx . Надявам се да съм бил полезен.

• 2 седмици по-късно...

пробвал ли си с вградения в win remote desktop

аз работя s Remote Admi radmin супер е, само, че иска твърдо IP на другия комп, а знаете до какво води това.

Гореизброените - и те ли са с постоянно IP ?

• 1 месец по-късно...

аз съм работил с Remote Administrator 2.2 ,страхотна е,работи и в скрит режим на сървъра.само маи трябва реално ip защото има филтър на ip-та.само не знам дали може да работи през рутер,някои знае ли ????????????????????????????

• 1 месец по-късно...

Търся програмка, която да позволява на отдалечен (не от локалната мрежа) компютър да управлява определени програми, както и да има възможност за пренос на гласови данни. Всъщност, идеята е следната... На личното ми РС върви софт за управление на радио. Идеята ми е някой да се кънектне към този софт и не само да може да го управлява, но и да може да говори. Т.е. отдалечения микрофон трябва да работи така, все едно е на моето РС... Дано да ме разберете какво имам предвид... Предполагам, че Remote Desktop ще свърши работа, но така давам достъп до цялото РС, а аз не желая това.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.