Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows

Featured Replies

Здравейте!

От скоро имам проблем с Windows при стартиране и разбрах че може би е от рамта, но искам да попитам някой който разбира повече.Самия проблем е че при стартирането на компютъра се стига до стартовия екран ( със логото ) и спира да зарежда,а някой път зарежда изключително дълго и накрая се рестартира.Когато влизам през Directory Service Restore Mode имам достъп до всички програми и нещата вървят нормално, но ми показва че съм в Safe Mode.Ако някой е запознат моля да помогне.

Здравейте!

От скоро имам проблем с Windows при стартиране и разбрах че може би е от рамта, но искам да попитам някой който разбира повече.Самия проблем е че при стартирането на компютъра се стига до стартовия екран ( със логото ) и спира да зарежда,а някой път зарежда изключително дълго и накрая се рестартира.Когато влизам през Directory Service Restore Mode имам достъп до всички програми и нещата вървят нормално, но ми показва че съм в Safe Mode.Ако някой е запознат моля да помогне.

Преди по-малко от месец имах същият проблем.Уиндоса зарежда до логото-добре дошли в Уиндос и спира до там.През Safe Mode работеше нормално.При мен проблема беше следният-махнах NOD и инсталирах друга антивирусна.При NOD имах инсталиран фикс-фаил който ъпдейтва вирусната база данни.След деинсталацията този фикс остана.В него е имало вирус-троянец,който ми направи този проблем а пък преди си работеше нормално.

Идеята е следната-да не би да си исталирал или деинсталирал тези дни програми заразени с вирус.Провери компютъра с всички програми,които имаш инсталирани против вируси,троянци и други подобни.Това го направи под Safe Mode на пълно сканиране,каквото откриеш като вирус го изтривай.

при мен беше същото, но когато сложих трети модул идентична рам. решението бе като от биоса всички параметри за разчитане на рамта се задаваха ръчно, а не автоматичко. също така може да пробваш да намалиш честотата на пемитта. успех.

• Автор

Почти се оправиха нещатата.Благодаря за мненията.

Здравейте! И аз имам подобен проблем с лаптопа си TOSHIBA Satellite L40-14B -1G. Стига до стартовия екран и спира да се зарежда. просто млъква. интересното е, че ми го прави за втори път тоя номер. Имам и друг проблем- харда ми е сцепен много тъпо- от 120 GB 80 са на C. Mоля ви, кажете ми какво мога да направя. Не ми се ще да го подлагам на 4- та преинсталация- той е само на 3 месеца!

Здравейте! И аз имам подобен проблем с лаптопа си TOSHIBA Satellite L40-14B -1G. Стига до стартовия екран и спира да се зарежда. просто млъква. интересното е, че ми го прави за втори път тоя номер. Имам и друг проблем- харда ми е сцепен много тъпо- от 120 GB 80 са на C. Mоля ви, кажете ми какво мога да направя. Не ми се ще да го подлагам на 4- та преинсталация- той е само на 3 месеца!

Относно спирането при стартиране - почистване, следене на ерор лога, евентуално преинсталация ohmy.gif

А за харда - форумът има търсачка, използвайте я - цък

Не ще да тръгне нито през Safe Mode, нито никак... просто ще издивея... хора, дайте няква идея к'во да правя, толкова много инфо имам на тоя лаптоп, че просто ще се побъркам...

Офф, човеко дай малко по-подробан информация де. Не сме врачки и без подробности как точно зарежда, кой е този стартов екран(Wellcome екрана ли? или преди това?) и всичко ли блокира ще е трудно да ти се помогне. Опита ли да заредиш с някое Live CD?

Офф, човеко дай малко по-подробан информация де. Не сме врачки и без подробности как точно зарежда, кой е този стартов екран(Wellcome екрана ли? или преди това?) и всичко ли блокира ще е трудно да ти се помогне. Опита ли да заредиш с някое Live CD?

Не съм пробвал с Live CD. Всъщност изобщо не съм го барал.

Стига до зареждането- Microsoft Windows XP, след което млъква.

Опитах да вляза през Safe Mode, и оттам не става.

Тоя номер ми го прави за втори път- миналия път пича, дето го прави каза, че са някакви лисващи файлове за стартиране на xp- то.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.