Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение за подпис

Featured Replies

Еми искам да попитам неможе ли да се увеличи малко редовете за подпис.Да знам че го правите така за да неможе да се слагат огромни картинки и текстове за да дразнят само , но аз не искам 20 реда отгоре а 2-3 реда отгоре ако може.Поздрави , trabant4e!

Еми искам да попитам неможе ли да се увеличи малко редовете за подпис.Да знам че го правите така за да неможе да се слагат огромни картинки и текстове за да дразнят само , но аз не искам 20 реда отгоре а 2-3 реда отгоре ако може.Поздрави , trabant4e!

А според мен един ред с 40 символа максимум на него стига. Именно заради такива фенове на излиянията съм спрял изцяло визуализирането на подписи!

Ами защо ти е да изписваш цялата си конфигурация в подписа? Качи текста някъде и сложи линк "моята конфигурация", който иска да я види ще кликне. Не са ти нужни повече редове.

• Автор

Просто отправям предложение,нали все пак този раздел е за това...Не мисля ,че трябва да бъда нахокан че съм дал предложение.Все пак админите решават какво да правят ,а аз съм просто обикновен потребител.Исках прост още 1-2 реда ,но и вие имате право - ако все иска по нещо то какво ще стане - все пак има 113 815 регистрирани потребителя.Вярно по-малко са редовни но все пак!Поздрави , trabant4e!

• 3 седмици по-късно...

Да бе - те и тия 8 реда са си доста а, ако се увеличат още то ще стане така, че 45-50% от мненията ще са по къси от подписите. Ужассс, ще гледаме само подписи...

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

И аз съм ги спрял изцяло. 3 реда текст БЕЗ картинки са предостатъчни за всичко. За мен е тъпо да се пишат конфигурации в подпис.

И аз съм ги спрял изцяло. 3 реда текст БЕЗ картинки са предостатъчни за всичко. За мен е тъпо да се пишат конфигурации в подпис.

Съгласен съм изцяло, както споменах по-горе за мен един, максимум два реда са предостатъчни. Няма нужда да преразказваме "Война и мир", ако толкова някой иска да каже нещо дълго да сложи просто линк

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Просто отправих 1 предложение а бях изяден...Мисля че този раздел е за предложение и по висше стоящите от нас - нормалните потребители да решат какво да правят.Все пак много глави мислят повече от 1 нали така, затова ние повечето които сме с по-малко права отправяме предложения към вас - по-висше стоящите.Благодаря за отделеното време :P Поздрави, trabant4e!

Просто отправих 1 предложение а бях изяден...Мисля че този раздел е за предложение и по висше стоящите от нас - нормалните потребители да решат какво да правят.Все пак много глави мислят повече от 1 нали така, затова ние повечето които сме с по-малко права отправяме предложения към вас - по-висше стоящите.Благодаря за отделеното време ;) Поздрави, trabant4e!

Не се засягай, но нали все пак идеята на форума е да се обменя ИНФОРМАЦИЯ, а не да се хвалим. Мисля че персонифицирането с аватар и два реда подпис е напълно достатъчно

• Автор

Да ,напълно разбирам ,че форума е за това - да се обменя информация.Идеята ми дори не беше да напиша цялата конфигурация ,но това няма значение.Мисля темата за преключена и всеки останал пост , може би бил излишен и темата ще се превърне в чат ,а до колкото знам е против правилата :clap: Благодаря отново за отделеното време ;) Поздрави ,trabant4e!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.