Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

въпрос за дъно

Featured Replies

здравейте!Някой има ли вече дъно ASROCK P45R2000, P45, DDR II/DDR III-200 лв.!Вижте тук

Някакви впечатления?Ще се радвам ако се дискотира!

Прочетох няколко доста добри ревюта за него и въпросът ми е дали си заслужава пред GB EP35 DS3R.

Не съм ги притежавал, но смятам, че Asrock-а си заслужава. От друга страна Gigabyte-а е доказал се модел, но пък липсва поддръжката на по-новите технологии (DDR3, Penryn, Crossfire).

AsRock за C2D са отвратителни. За да не пиша пак - цък. Tук може би са се постарали малко повече, но не бих рискувал пак с AsRock. :speak:

• Автор
AsRock за C2D са отвратителни. За да не пиша пак - цък. Tук може би са се постарали малко повече, но не бих рискувал пак с AsRock. :)

Винаги съм имал дъна на "гигабайт" и съм бил доволен от тях!.В момента съм с ASUS P5Q-E и също съм много доволен.Въпреки това трябва да избера някакво дъно за една нова конфигурация. Дъното на "рока" laugh.gif изглежда доста добро и смятам да го включа в листа с покупките,пък каквото излезе.

И аз чух няколко интересни неща за Асрок. Уж новите дъна били добри, можели да клокват, стабилни били ... но. Аз лично бих взел GB-то ... или Asus P5K Pro / P5Q, но те имат един много гаден проблем - мястото на АТХ куплунга.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Автор
И аз чух няколко интересни неща за Асрок. Уж новите дъна били добри, можели да клокват, стабилни били ... но. Аз лично бих взел GB-то ... или Asus P5K Pro / P5Q, но те имат един много гаден проблем - мястото на АТХ куплунга.

М-даааа... несигурноста и незнанието плаши :P!Все пак иска ми се да взема дъно с п45 чипсет!Ревюто което съм дал в първият ми пост ме впечатли и зариби да взема "рока".Доста неща има това дънце,че и възможност за клок(според авторът на ревюто).Само се надявам ревюто да е достоверно,а не някое менте -реклама на "рока"

М-даааа... несигурноста и незнанието плаши :P!Все пак иска ми се да взема дъно с п45 чипсет!Ревюто което съм дал в първият ми пост ме впечатли и зариби да взема "рока".Доста неща има това дънце,че и възможност за клок(според авторът на ревюто).Само се надявам ревюто да е достоверно,а не някое менте -реклама на "рока"

И аз съм от тези, които не биха рискували с Ашрок на интелска основа. Ревюто не ме впечатли с нищо а елитгрупа хептен, както са писали хората става само за бюджетни конфигурации. Но там пък бих сложил АМД. Така, че поне за мен е ясен избора.

cleron, ако все пак го вземеш ашрока, драсни няколко реда после с пресни впечатления от него :P Има и по-евтин вариант, без RAID - цък

• Автор

ОК!Знаете как да разубедите човек :shake_puter: !Отказахте ме sad.gif ще се вземе изпитаното и сигурно GB EP35 DS3R.Не искам да експериментирам за сметка на сестра ми(тя ще ползва компютъра).Благодаря за мненията и съветите :) Ако някой все пак знае кое дъно за момента( до 200-250лв) е най-изгодно за купуване ще се радвам ако сподели с мен. :) (процесорът ще е "Интел Конрое Е 8400")

Бих казал, че процесорът може да го смениш с Е8300 а с останалите от разликата пари или да се огледаш за дъно DS4 или за някакъв свесен охладител за процесора.

ОК!Знаете как да разубедите човек ;) !Отказахте ме sad.gif ще се вземе изпитаното и сигурно GB EP35 DS3R.Не искам да експериментирам за сметка на сестра ми(тя ще ползва компютъра).Благодаря за мненията и съветите :) Ако някой все пак знае кое дъно за момента( до 200-250лв) е най-изгодно за купуване ще се радвам ако сподели с мен. :) (процесорът ще е "Интел Конрое Е 8400")

За компенсация на разубеждаването ще ти го предложиме дъното във вид на конфигурация, видеото е "хванато" на късмет защото не знаем, какво трябва да е, а ако има клок и геймърска видео карта, ще се смени и захранването и кутията ;)

Наименование Цена US $

Дънна платка ASUS P5Q PRO /P45/LGA775 153,00

Процесор C2 DUO E8300/2.83/1333/6M TRAY 188,00

Вентилатор ЦПУ Noiseblocker NB-CoolScraper 120 V2.0 43,00

Видео SAPPHIRE HD3650 512M GDDR3 84,00

Памет KIT 2X1GB DDR2 1066 A-DATA 68,00

Твърд диск 500GB WD SATA2/7200/16MB 91,00

Кутия FOXCONN 3GTH003/420W PFC 68,00

Клавиатура LOGITECH DELUXE 250 PS2 BLACK + Mouse 20,00

DVD ASUS DRW-2014L1T LS SATA BLACK 30,00

Цена без ДДС: 745,00

Цена с ДДС: 894,00

Цена в лева с ДДС: 1117,50

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.