Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забавяне с CCleaner

Featured Replies

Значи сега искам да ви попитам защо имам такова забавяне със програмата дал съм му на (Faster) да ги делва файловете, но примерно на Celeron 2,4, 1GB 533MHz, 6600GT, SP2 като няма файлове за делваане го извършва за 0.046-7, а на моето PC, което е Pentuim-D 925 3GHz, 1ГБ 800МHz, 7300GS, Windows SP3 като няма нищо за делване ми го показва за 0,700-800 ?! Някои може ли да ми каже на какво се дължи това толкова бавно делване, всмисъл да не би да е от запълненото пространство на hard диска, не че ми е много де със 160ГБ съм и в единия партишън от 30 gb, има free 6 gb, а в другия от 129 има останали към 40-50 gb ?! и не разбира защо ми го извършва толкова бавно? Възможно ли да е защото имам повечко програмки или незнам... Оптимизирал съм си напълно Windows-а всичко на high performance, и т.н. Някои ако знае как да го оправя да помага Please!

Благодаря предварително!

Редактирано от skylamer (преглед на промените)

чакай ся: анализа ли ти отнема толкова или самото триене? но което и да е да ти имам проблема - 0.800сек е съвсем нормално време

моя анализ на 300(50/250) Гб Хард отнема ~14секунди при включени чудовищни опции (демек всичко без някой работи за мозила)

а триенето е още по-бавно заради минаването по-няколко пъти - няма въстановяване обаче след такова триене

• Автор

Еми самото триене т.е. пускам го и вече след като изчисти го пускам пак и нали нито 1 файл не трие, а отнема 0,800 ... а със същите опции на друго PC става за адски бързо и се чудя от какво може да е =\

пак ти казвам: това си е съвсем нормално време, няма кво да му се чудиш

Анализ:

ccanaliz1ud6.jpg

Почистване:

ccpo41hj9.jpg

Конфигурацията се вижда на снимките. Отнася се до най-обикновен служебен компютър с 40 ГБ хард диск (20+20), от които 12 заети.

На състезание ли си?

• Автор
Анализ:

ccanaliz1ud6.jpg

Почистване:

ccpo41hj9.jpg

Конфигурацията се вижда на снимките. Отнася се до най-обикновен служебен компютър с 40 ГБ хард диск (20+20), от които 12 заети.

На състезание ли си?

Не си ме разбрал правилно какво искам да кажа...

Ами обясни по-ясно какво точно те тормози.

Ако имаш много точки за възстановяване на системата това забавя търсенето!

При конкурента ти включени ли са опциите "за напреднали"?

• 4 седмици по-късно...
'Конкурент' OMFG

andros откъде да ги махна(изтрия) тея System Restores ?!

Даваш Properties на My Computer и в таб-а System Restore поставяш отметка на Turn Off System Restore...тогава се изтриват файловете за възстановяване на системата и повече няма да се създават

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.