Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с хостинг от tophost.bg

Featured Replies

Проблема е следния ползвах безплатен и вчера закупих от тях план, както и да е. Премахнах от стария хост файловете си и промених dns ите на домейна. Чаках час, два нито cpanel, нито webmail зарежда. През Dremweaver не ми работи ftp Писах им към 24 вечерта за да разбера кога ще ползвам хостинга от там ми обясниха, че рефрешвали сървърите си 4 сутринта - понеже натоварването било леко. Днес пак същите истории. Първо се опитаха да излъжат, че сайта ми зареждал, а това е стария хост и като им казах в cpanel да влязат май нещо не им сработиха данните. За да се измъкнат от положението ми обясниха, че грешно въвеждам името и паролата си в програмата, което е абсурд! Разбрах, че нещо не е наред, и се отказах да споря с тях и елегантно им затворих. Питам при мен ли е проблема ми или не? Една свястна услуга в страната не се предлага!

Ето линк към домейна. http://www.andrianivanov.com/

Редактирано от Mladenec (преглед на промените)

АбсурД

сега работи домейна и явно проблема до 4 часа е бил във тях а след това в доставчика ти на нет и по-точно в DNS сървърите които ползваш ти. след като те обновят name servers на хоствания от тях домейн (което би трябвало да стане почти моментално) следва обновяване на DNS сървърите по целия свят което може да продължи до 48 часа (макар че за БТК може и доста повече). та идеята е че за да си видиш сайта по-скоро при такова обновяване ти е нужен IP адрес към сървър, който по-бързо прави такова обновление. Бих ти препоръчал един, но не мога да кажа до колко е бърз щото има много по-бързи. хубавото му е че лесно се помни и е доста по-добре примерно от тези на БТК (а може би и от на други доставчици имайки в предвид че голяма част от тях се връзват към DNS-ите на бтк).

тези на бтк-а са:

212.39.90.42

212.39.90.43

ето няколко може би са по-бързи от тези на бтк и лесно се помнят ;) - http://theos.in/windows-xp/free-fast-public-dns-server-list/

• Автор

То стана, но 24 ч. чаках. При един др. хостинг нямаше такова забавяне, но беше външен

То стана, но 24 ч. чаках. При един др. хостинг нямаше такова забавяне, но беше външен

Привет! При ТопХост има. ;) Забавянето им обикновено е от порядъка на 12 часа, което е страшно дразнещо и неведнъж съм се карал с тях (от 2 години съм на техен хостинг). В последно време си подобриха качеството на услугите, тъй като по едно време ги питах дали си спират сървърите за през нощта... :)

Поздрави!

• Автор

Нямам др. забележки освен, че стана бавно, както и регистацията ми. Получих писмо след няколко часа, кагато им платих през eРay. Иначе, като цена е перфекто. До сега сривове от тяхна страна не е имало.

Редактирано от Mladenec (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.