Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация до 700 лв.- моля за съвет.

Featured Replies

Моля дайте мнение за този процесор. Става ли клок и т.н.

Оправи си линка, щото иначе нищо не можем да ти кажем :)

Това е 4000Х2, но 65nm, а не 90nm. Уж грее по-малко и май кеша му е по-малко (точно наполовина, както L1 така и L2), ама нещо не мога да се оправя със сайта на АМД за да ти дам по-точна информация.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Извинете че влизам в чужда тема,но сега препоръчах следната конфигурация какво ще кажете,как е?

mb-GIGABYTE MA770-DS3, AMD770, AM2+ 79$

cpu-ATHLON64 4600+ X2 /AM2/BOX/65W 63$

ram-A-DATA 2GB DDR2 800 42$

hdd-HITACHI 250GB HITACHI T7K250 /SATA2/8M 51$

vga-SAPPHIRE HD4850 512M GDDR3 202$

dvd-rw-LG GSA-H55N DVD RW/20X/BLACK 27$

PSU ATX-400PNF /400W 38$

+20$ за кутия

• Автор
Това е 4000Х2, но 65nm, а не 90nm. Уж грее по-малко и май кеша му е по-малко (точно наполовина, както L1 така и L2), ама нещо не мога да се оправя със сайта на АМД за да ти дам по-точна информация.

Би трябвало да грее по-малко ама знае ли човек и точно това е примамливото . Ако се клоква добре и в същото време грее по-малко е направо идеално ама малко ме съмнява щото цената му е тука-тука а пък е и много хубаво за да е вярно. Та повдигнах въпроса за да сподели впечатление някой който го притежава или има мнение по въпроса.Благодаря ти за помощта която ми оказваш.

Извинете че влизам в чужда тема,но сега препоръчах следната конфигурация какво ще кажете,как е?

mb-GIGABYTE MA770-DS3, AMD770, AM2+ 79$

cpu-ATHLON64 4600+ X2 /AM2/BOX/65W 63$

ram-A-DATA 2GB DDR2 800 42$

hdd-HITACHI 250GB HITACHI T7K250 /SATA2/8M 51$

vga-SAPPHIRE HD4850 512M GDDR3 202$

dvd-rw-LG GSA-H55N DVD RW/20X/BLACK 27$

PSU ATX-400PNF /400W 38$

+20$ за кутия

Явно че много хора са впечатлени от това дъно и сигурно има защо.С предложената от теб конфигурация ще имам проблем с паметта тъй като е само една а не визирам марката ,защото сега съм 2X 1GB AData на моя комп и те в момента работят като DDR960 без да ги охлаждам персонално . Разбира се всичко зависи от бройката щото предишните рамове не понасяха повече от 30 MHz клок.Относно харда нещо напоследък недолюбвам Хитачи но това е лично впечатление и никой не ангажирам с него. За картата няма какво да говоря. Фортрона е ясен и кутията . Та това от мен .

За да не пускам нова тема . Ако някой има преки впечатления от този процесор - http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=533287 да сподели .

рам-а умишлено съм сложил 1 плочка за последащ ъпгрейд

паметта която си избрал е хубава,но може да я смениш с 2x1GB SuperT800 CL4 по 45лв парчето и става 90 лв с 16 по евтино от твоята.С остаъка може да взмеш хард HDD640WD6400AAKS 153лв

а,ако не ти трябва толкова голям хард

виж тази конфигурация

GB MA770-DS3 /AMD770/AM2+ 127лв

ATHLON64 4200 X2/AM2 76лв (с малко клок...)

HDD320WD3200AAKS 102лв

FOXCONN 3GTS001 /FORTRON 400W 92лв

2х1gbPQI 800 70лв

GB R485-512H-B /HD4850 512M 302лв

769лв с ДДС

Човека е предложил една много добра карта.За парите си няма какво повече да се иска.

b]GB R485-512H-B /HD4850 512M 302лв

• Автор
Човека е предложил една много добра карта.За парите си няма какво повече да се иска.

b]GB R485-512H-B /HD4850 512M 302лв

Картата наистина е супер не съм имал друго в предвид.

Аз съм за MSI ... но което и да вземеш няма да сбъркаш. По-скоро вземи това, което го продават в магазина заедно с всичко друго, което си харесал, за да не обикаляш и събираш парчета.

• Автор
Аз съм за MSI ... но което и да вземеш няма да сбъркаш. По-скоро вземи това, което го продават в магазина заедно с всичко друго, което си харесал, за да не обикаляш и събираш парчета.

Явно много точно си усетил проблема ми благодаря ти че все още си губиш времето с мен . Утре ще поръчвам тези два дена бяха за размисъл. Просто с представителя на жар в региона сме си дружки и гледам каквото мога да го взема от него а пъм те не предлагат Гигабайт. Благодаря още веднъж и ако вече съм станал досаден моля за извинение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.