Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с лан карта

Featured Replies

3-ма човека си поделяме нета с 3 суича,свързани с рутер.и аз съм последната точка така да се каже.проблема е както си седя и се ровя ,и нета спира,а като извадя кабела и пак го пъхна идва нета или трябва да изчакам.забелязвам че долу двете екранчета не дават "x"(тоест че не е изключен),едното мига другото не.skype въобще всичко показва че няма нет.плс поматайте.

Редактирано от lefkoto_89 (преглед на промените)

• Автор

хайде де кажете кво да правя да си вземам нова лан карта или да се развикам по доставчика.

Най-вероятно рутера забива... Съседа го рестартира и всичко си работи отново. Питай го при него как е в моментите когато ти нямаш нет...

Най-вероятно рутера забива... Съседа го рестартира и всичко си работи отново. Питай го при него как е в моментите когато ти нямаш нет...

според мен няма общо с рутера тва щом си вади и си пъха кабела.по вероятно е да е от тия фалшификаменто лан карти дето ги бутат по новите дъна вече.

А я сподели защо с три суича че ми стана интересно :huh:

Редактирано от spellsingero (преглед на промените)

• Автор
post-159888-1216637465_thumb.pngеми защото от мен до рутера е някъде около 300 метра.свързването е така: рутер(на високо е, и взима сигнал от доставчика)от там една бела кутия(която си мисля че е захранване)и един суич (8 портов мисля че е) от там единия кабел отива за първия човек,а другия отива за другите двама.от там надоло още един суич който разпределя за втория човек и за мен.след това идва още един суич,и вече нета е при мен.лан картата ми е вградена: via vt6102 rhine 2 fast ethernet adapter мисля че е така.а не е от рутера защото първия човек си има нет.дано съм обяснил добре.

с преинсталация на уиндоус не помня да си писал ама пробва ли? драйвера да обновиш?...нещо?

• Автор
с преинсталация на уиндоус не помня да си писал ама пробва ли? драйвера да обновиш?...нещо?

пробвал съм с преинсталация няколко пъти нe става,а за обноване не съм пробвал(ще пробвам и ще кажа резултата).страмното е че си го прави когато си поиска,но най вече през ноща някъде след 1 часъ.

• Автор

не можах да се оправя и с обновявянето,намерих едни но те така и не станаха,а от сайта на производителите нещо не бачка не го отваря. sad.gif

А тея комутатори между теб и маршрутизатора от къде се захранват. Дали някой от тях не прави проблем. Смени портовете. Ако захранващите им кабели са дълги пусни до тях 220 волта и от там към адаптера. Може да пада напрежението.

• Автор

нз но вече започвам да се съмнявам че е от нета защото миналата седмица падна гръм,и изгоря; рутера и два суича,сега доставчика ги е сменил а това си продължава.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

с нова лан карта съм да се похваля,за сега няма проблеми,ако има пак ще пиша.благодаря ви за отговорите.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

избързах да се похваля sad.gif още на втория третия ден започна да забива пак.през това време сложи още еди суич и станаха четири,пак эабива.опитахме да сложим стабилизатор забива целия нет и се налага да рестартираме всичко и така,само проблеми sad.gif а ето и новата ланка Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC ,моля помогнете че нэ кво да правя вече само му се обаждам през 5 минути :)

Хм... абе тва не е нормално. Забива ланката, ясно. Това се случва адски рядко попринцип...

Чувал съм, че е възможно и тока да прави проблеми - при вариране на напрежението лан-картата може да забие.

С какво захранване си, колко вата е? Какви компоненти имаш в компютъра?

• Автор

захранването е delux 350w а е ето и останалото: post-159888-1219352968_thumb.png . post-159888-1219352999_thumb.png а за това с тока той се мъчеше да сложи стабелезатор такъв стар но беэ успех нз май рутера ли забиваше или суича(като го включи).сигорно просто не съответства. ;)

Не.

Абе тоя доставчик къде го намери? Я да се мята да ти оправя връзката. Заплаши го че ще минеш на мобилните оператори. Ти докато го оправиш проблема ще изкараш две специалности по мрежи поне.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.