Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-скъпите търговски улици в света

Featured Replies

38ae010ada.jpg

Списание "Форбс" състави класация на най-скъпите търговски улици по света съвместно с консалтинговата агенция "Cushman & Wakefield".

На първо място е "Пето авеню" (Fifth Avenue) в Ню Йорк. Наемът за квадратен метър търговска площ там е над 15 000 долара на година. На второ място в класацията е "Causeway Bay" в Хонконг. На година за един квадратен метър търговска площ там се плащат 12 000 долара. Третата позиция е отредена на Париж. Наемът за квадратен метър търговска площ на "Avenue des Champs-Elysees" надхвърля 9 200 долара на година. Следва Лондон, където на "New Bond Street" арендата на квадратен метър търговска площ е над 8 100 долара на година. На пета позиция е Токио - "Ginza District", с 6 800 долара, а на шеста е Дъблин, където на "Grafton Street" за правото да търгуваш трябва да платиш наем от 6 600 долара на квадратен метър на година. Сред първите 10 в класацията са намерили място още "Bahnhofstrasse" в Цюрих, "Pitt Street Mall" в австралийския град Мелбърн, "Ermou Street" в Атина. На последно място в Топ-10 е "Gangnam Station" в Сеул.

Източник: expert.bg

Евтинийка biggrin.gif

Ама и тея на квадратен метър...

Ех, че си нямам няколко квадратни метра на "Пето авеню"....

Споменавала ли съм, че имам една мечта... да работя за списание Форбс и да им правя класацийките. Като настоящата и ТАЗИ.

• 1 месец по-късно...

Къде е Монтенаполеоне в Милано ако не е тайна в тази класация?? Та това е световноизвестна ултраскъпа и бляскава улица изцяло наблъскана с мега скъпи бутици на най-известните дизайнери на планетата (лично съм вървял по нея нееднократно) ??

Къде е Монтенаполеоне в Милано ако не е тайна в тази класация?? Та това е световноизвестна ултраскъпа и бляскава улица изцяло наблъскана с мега скъпи бутици на най-известните дизайнери на планетата (лично съм вървял по нея нееднократно) ??

Аз ще те подкрепя!Монтенаполеоне е първото,за което се сещам като чуя Милано,наистина ултрашикозен оазис на модата.И не само Монтенаполеоне,ами по-голямата част около "Duomo" e така :angry:

Витошка в София не може да се сравнява,все едно да правиш сравнение между България и Италия,ние само се залъгваме,че имаме мода и бутици и т.н.

Редактирано от Club Plazma (преглед на промените)

Аз ще те подкрепя!Монтенаполеоне е първото,за което се сещам като чуя Милано,наистина ултрашикозен оазис на модата.И не само Монтенаполеоне,ами по-голямата част около "Duomo" e така :hush:

Витошка в София не може да се сравнява,все едно да правиш сравнение между България и Италия,ние само се залъгваме,че имаме мода и бутици и т.н.

Е, разбира се. Той Милано с доста други космополитни градове от света не може да бъде сравняван, просто е ужасно развит. Дори крайните квартали се радват на ред и чистота.

Редактирано от Maresko (преглед на промените)

Евтинийка biggrin.gif

Ама и тея на квадратен метър...

Ех, че си нямам няколко квадратни метра на "Пето авеню"....

Аз пък искам няколко на "Pitt Street Mall" в Мелбърн, Австралия. И, като направя малко парички, ще си направя едно магазинче по тяхно подобие и в Плевен biggrin.gif

Опс, май се отнесох...

Аз пък искам няколко на "Pitt Street Mall" в Мелбърн, Австралия. И, като направя малко парички, ще си направя едно магазинче по тяхно подобие и в Плевен biggrin.gif

Опс, май се отнесох...

Абе ти веднъж стъпи в Мелбърн, пък да те видя дали ще искаш в Плевен да се върнеш laugh.gif

Абе ти веднъж стъпи в Мелбърн, пък да те видя дали ще искаш в Плевен да се върнеш laugh.gif

Муцко, знаеш ме, че съм си родолюбка. Стъпих вече на къде-къде по-хубаво място и пак искам тук да си се връщам, ако щеш, и мазохистка ме наречи. Ние и тук си имаме търговки улици, какво като все още не изглеждат като гореизброените. Някой ден ще станат (някой ден, но не сега...)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.