Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изкривена видео карта.

Featured Replies

Имам XFX GeForce 7300GS( отказах се от ATI HD 3650 поради финансови причини) Вчера отварям компа и виждам че видео картата се е изкривила и единия болт от нея сам се е развил. Пробвах да го завия но гогато притисна решетката за да завия болта, вентилатора и започва до скърца и намаля оборотита, та я оставих така. Мисля че проблема е от екстремалната и температура - 78 градуса при по-сериозна игра. Ако пробвам да я оправя ако е гореща може да се счупи, а и трябва да нося ръкавици да не се изгоря.

• Автор

Нямам с какво. Мога да ти пратя снимка на 7300GS да и видиш там чаркалъците.

• Автор

Всичко си е ок ама ако я насиля да си оправи формата да не земе да се счупи?

Вземи спри първо компютъра, изчакай да изстине малко и тогава прави подобни операции. Температурата ти не е "екстремална", а съвсем нормална, а болтът не може да се развие сам - по-скоро не е бил въобще завит.

• Автор

Аз въобще не съм барал видеото! Последно като чистих компа преди 3 седмици всичко си беше ОК. Най-добре да не я барам да си стои така.

Аз въобще не съм барал видеото! Последно като чистих компа преди 3 седмици всичко си беше ОК. Най-добре да не я барам да си стои така.

да бе да взме да се деформира или да се пукне платката ако е под напрежение...моя съвет е да си я оправиш

Според мен е някаква куца бройка, опитай да я рекламираш и подмениш. Ако може си вземи една 3650 на Ейсус или Гигабайт за да ти е мирна главата и както беше според началния замисъл, колкото е да е лесно на чужд груб да се дават подобни съвети :)

• Автор

В момента нямам много пари за това се отказах от атито и се мъча с тва криво нещо. Когато изляза ат това финансово затруднение ще си я взема. Дотогава се надявам огънатото нещо наречено 7300ГС да изгори за да не се откажа пак от атито! biggrin.gifbiggrin.gif

И моята HD3850 виси малко от едната страна, но това е разбираемо впредвид охладителя и размерите на картата. Но 7300GS да се огъне ... Нещо не е у ред и най-добре да се оправи.

• Автор

Аз мисля че от температурата 76-80 градуса при игра! Картата омеква и се угъва а като истине остава така.

Да, бе ... А HD4870 като се играе с нея и после я намираш на пода във формата на сапун. Платката изобщо, ама никак не може да се огъне от температурата на ядрото.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Автор

Еми не знам! Дефектна ли е? Направи ми впечатление че левият болт на решетката на охладителя е излязал сам - решетката се е надигнала а платката тръгнала в обратната посока!! Аз не съм барал картата Само от разстояние съм я смукал с прахосмукачката но е невъжможно да е от това! И като затегна болта вентилатора почва да скърца и намаля-решетката го затиска. Дори сега като пиша това картата е 64 градуса което е доста за карта нисък клас.

Картите нисък клас вървят с адски слаби охладители. Не е толкова ненормална температурата. Свали картата (внимавай да не ти се разтече в ръцете ;) ), свали охладителя и си купи едни нов за 20 лева. След това го слагаш внимателно, не го презатягаш, не го оставяш хлабав. Слагаш картата на мястото и и гледаш да не се опира в някой кабеляк или нещо друго. Не може да е дефектна, щом преди не е била така. Нещо и е станало, но не е от прегряване.

Ако намериш нещо да я снимаш, може и понече да ти помогнем ;)

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Автор

Хахаха да не ми си разтече в ръцете ;) Тва много ме изкефи!! Аз ще зема да махна решетката ( и без това ме дразни знака на XFX на решетката) и пускам Crysis на HIGH! Точно преди да се разтече по компа :wow: слагам дебели ръкавици, вадя я, махам решетката и я слагам в слота. Ако продължи да се огъва до формата на буквата С я фърлям, отивам до магазина за компютрите дето е до блока и си зимам 3650 ( нищо че нямам парички-една година без сладоледи и веднъж за витаги ще имам свястно видео. Това ще направя!

Хахаха да не ми си разтече в ръцете :lol6: Тва много ме изкефи!! Аз ще зема да махна решетката ( и без това ме дразни знака на XFX на решетката) и пускам Crysis на HIGH! Точно преди да се разтече по компа :lol6: слагам дебели ръкавици, вадя я, махам решетката и я слагам в слота. Ако продължи да се огъва до формата на буквата С я фърлям, отивам до магазина за компютрите дето е до блока и си зимам 3650 ( нищо че нямам парички-една година без сладоледи :doh: ) и веднъж за витаги ще имам свястно видео. Това ще направя! :wow:

ПП Нямам с какво да ти я покажа. Ако си оправя камерата ще си я снимацам. Хем да ми видите прашлясалия комп :lol6::lol6:

P.S. Току що я изчистих, с мокри кърпички и я нагласих още докато пареше! Сега почти не се забелязва че е кривнала, а мирише на лимончета от кърпите! :lol6: Специални благодарности на xactoR!

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

iovi

Редактирано от iovi (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.