Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с iPod

Featured Replies

Подариха ми iPod от тези обикновените които са само с mp3 почти не е използван но имаше записани няколко песни заредих го и после ги прослушах работеше си перфектно обаче не можех да махна песните и за това дадох Format и при File System дадох FAT а то беше FAT32 сложих няколко песни ама са неще да работи като го включа и натисна PLAY неще премигват лампичката за зареждане и тази която мига като започват песните зареден е така че има нещо друго ако някои може да ми помогне ще съм мн му благодарен

Или е iPod, или не е. Много се дразня някой като казва така на онези китайски боклуци ..

Та както и да е. Пробва ли да го форматираш пак във FAT32?

И друго - към плеъра има ли диск с драйвери? MTP или MSC е?

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

Или е iPod, или не е. Много се дразня някой като казва така на онези китайски боклуци ..

Та както и да е. Пробва ли да го форматираш пак във FAT32?

И друго - към плеъра има ли диск с драйвери? MTP или MSC е?

Пробвах но пак не става нямам диск не знам дали е MTP или MSC

Редактирано от angle_pich (преглед на промените)

Подариха ми iPod от тези обикновените които са само с mp3 почти не е използван но имаше записани няколко песни заредих го и после ги прослушах работеше си перфектно обаче не можех да махна песните и за това дадох Format и при File System дадох FAT а то беше FAT32 сложих няколко песни ама са неще да работи като го включа и натисна PLAY неще премигват лампичката за зареждане и тази която мига като започват песните зареден е така че има нещо друго ако някои може да ми помогне ще съм мн му благодарен

Най-вероятно товав въобще не е iPod (не съм виждал такъв с лампички за зареждане).

Все пак ако е iPod не може просто така да го форматираш. Трябва да си изтеглиш iTunes от сайта на Apple, да го инсталираш, да включиш "нещото", което са ти подарили. Ако се разпознае ще ти каже че има проблем с player-a и ще трябва да потвърдиш restore операцията. След нея вси4ко трябвада работи. Песни се качват или през тази програми или през някой от вариантите й (виж гугъл).

Не е iPod, той на практика не може да се форматира, нито от iTunes, нито от Format, единствено рестор може да му се направи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.