Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пазарувате ли от Kaufland или предпочитате другите вериги ?

Featured Replies

Да кактоказаха и преди мен в Люлин си нямаме Кауфланд и по тази причина не съм пазарувал оттам.Почти винаги от Билла правим големото пазаруване,ама сме без кола и хляб,мляко,бира..алкохол си ги купуваме от кварталните магазини.

Хит е ужасно далече и от люлин и от обеля,иначе има два Т-маркет,две Фантастико-и там един-два пъти в месеца ходим.

Но най-често билла от чисто транспортна гледна точка(нямам нищо против Хит или Кауфланд,но второто го има само в младост).

Фантастико на мен ми най-допада, а и винаги има хубава храна в тия павилиончета където продават готови шницели, кюфтета, салати и хлебчета. Пък и е малък и не губя 1 час за да купя един сапун и шамплоан като в по-големите вериги.

Аз обичам да пазарувам от Kaufland и от BILLA. Не правя сравнения м/у двете освен, че в първия има по-голям избор от артикули, а в BILLa наистина си е скъпичко дори в хранителната верига Мерканто има по-добри промоции. Освен това в BILLA Бургас ме прецакаха с вкиснал пастет

Никога не съм пазарувала от Кауфланд.Не ме блазни нещо..

Уф... мразя да ходя в Кауфланд, но пък е удобно!

Всеки път като отивам до там уж ще взимам 3-4 дребни неща, а излизам с 2 торби пълни до горе и 30-40 лв. сметка.

Мразя ги тия хипермаркети! ;)

И с мен е така уж влизам за малко,а тя става една.

Kaufland ми харесва повече промоции има по-евтино е и има всичко каквото се сетиш само пари да имаш.Има техника дори.

Не съм пазарувал много от Kaufland въпреки че е на по-малко от 3 минути пеша от нас.Но когато попадна там и търся нещо определено но не знам къде се намира,винаги има наблизо някой от персонала който вежливо ме упътва.Все пак зависи на кого ще попаднеш.Но това с ниското заплащане не е оправдание за да не се върши работата както трябва.

• 5 месеца по-късно...

Пазарувам в Кауфланд близо от една година и съм сравнително доволна, НО днес ми се случи нещо, което направо ме отказа от тоя магазин! :) На централната алея, подчертавам централната алея, решавам да се отклоня за малко, за да си взема фъстъци и количката ми, в която се намира и чантата ми с 200 лв., остава без надзор за няколко секунди и докато се обърна чантата ми вече я няма! ;) Веднага викам охраната (една дребничка и слаба ЖЕНА) и й казвам, че са ме ограбили и тя веднага казва на апаратната да прегледат записа и се оказва, че точно там НЯМАЛО КАМЕРА!!! angry.gif Казаха ми, че те били една групичка циганки, които постоянно идвали и си крадяли, и тогава възниква въпроса, щом знаят защо го позволяват?? В целия магазин няма един нормален охранител!!! Освен, че непрекъснато намирам ПРАЗНИ опаковки от чипсове или фъстъци, явно работата е много по-дебела!!! ХОРА ПАЗЕТЕ СЕ!!!!! МОЖЕ ДА СЕ СЛУчИ НА АБСОЛюТНО ВСЕКИ!!!! :huh:

За мен кауфланд е най-зле от всички! Казвам го не само, защото съм пазарувал от там и съм попадал на недружелюбен персонал, ами защото имам един приятел, който работеше (вече напусна, естествено) там и съм чувал някои доста пикантни истории. Но в крайна сметка си мисля, че именно ниските им заплати ги карат да се държат така с клиентите си. Въпреки това, това им лошо поведение не ги оправдава. И още много минуси в потвърждение на лошото качество има. Главно за продуктите на кауфланд. С интерес следях поредиците от статии във вестник 19, където нагледно им вадеха кирливите ризи. То не бяха отровни картови, то не бяха стоки с изтекъл срок, то не бяха грешки в цените от касовия бон в ущърб на клиента, то не беше чудо... За това кауфланд - твърдо не!

Най обичам да пазарувам в Пикадили. Освен, че са с най-приветлив персонал (абсолютно никога не съм попадал на намръщена касиерка или не са ми отказвали помощ), имат и голямо разнообразие от стоки, включително и на био храни, което особено ме радва. За разлика от другаде, тук има табели, по които да се ориентираш за био продукти, както и цели щандове с био храни. Освен това предлагат и оригинални платнени торби, а найлоновите им са биоразградими. Въобще, ако има някой маркет, който да вкарва зелени тенденции, то това е само Пикадили и само заради това ги уважавам най-много.

Редактирано от Whiskey (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.