Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клок на x1550

Featured Replies

от тази карта може ли да стане нещо по добро :)

Sapphire Radeon X1550, 256MB DDR2, 128-bit (AGP 8x, 1.5V)

Да ... може да стане по-добра х1050. С други думи - почти нищо. Не се занимавай, особено с AGP карта.

от тази карта може ли да стане нещо по добро :temperature:

Sapphire Radeon X1550, 256MB DDR2, 128-bit (AGP 8x, 1.5V)

На този въпрос никой не може да ти отговори (има някои дето си чешат езиците, ама те не се броят :white flag: ). Прочети темата от подписа ми и пробвай сам. Въпрос на бройка е!

Аз съм с Sapphire Radeon х1300 256MB DDR2, 128-bit (PCI-E) и картата се справя чудесно като я клокна с atitool

Е не чак чудесно ама от 450Mhz CPU i 300Mhz паамет отива чак на 614Mhz и 391Mhz ... става за assassina както и Crysis

Ам няма игра дето да не ми е тръгнала на Тфа видео ... друга е темата че играя на 800х600 biggrin.gif

Да ... може да стане по-добра х1050. С други думи - почти нищо. Не се занимавай, особено с AGP карта.

Не всички са мамини синчета и могат да сменят хардуер през една седмица.

ДА ще имаш приръст на производителност.

Трябва ли да се обидя или? Нека клоква ... но аз не виждам какъв приръст ще има ... картата е AGP, процесора е стар, паметта е стара ...

• Автор

тук си много прав но те не се замисляд над това но както и да е 10х на тези които се отзоваха имаше според мен голям резултат CPU от 550 на 650 mhz ram от 800 на 1100 mhz и всичко е ок даже работи на 45 градуса :rolleyes:

да ти кажа имаше приръст за мен 1500 то4ки пове4е на 3д марк 01 не са малко и си играя спокоино новите игри ;)

Трябва ли да се обидя или? Нека клоква ... но аз не виждам какъв приръст ще има ... картата е AGP, процесора е стар, паметта е стара ...

Ако сам си изкарваш парите и знаеш какво е труд не.В другите случай-ДА

тук си много прав но те не се замисляд над това но както и да е 10х на тези които се отзоваха имаше според мен голям резултат CPU от 550 на 650 mhz ram от 800 на 1100 mhz и всичко е ок даже работи на 45 градуса :rolleyes:

да ти кажа имаше приръст за мен 1500 то4ки пове4е на 3д марк 01 не са малко и си играя спокоино новите игри ;)

Радвам се че има приръст радвай му се докато не са влезнали шадер 4 и това е.

Ако сам си изкарваш парите и знаеш какво е труд не.В другите случай-ДА

Значи 90% от хората са мамини синчета biggrin.gif ... Моя комп половината аз съм го плащал, но ... парите ги вадя от стипендии, не от къртовски труд. Така че ако обичаш замълчи :rolleyes:

Значи 90% от хората са мамини синчета biggrin.gif ... Моя комп половината аз съм го плащал, но ... парите ги вадя от стипендии, не от къртовски труд. Така че ако обичаш замълчи :rolleyes:

Не съм казал къртувски труд а ако си ги заслуил. Твоя случай е такъв...И ела пред мен да ми кажеш да замълча и ще се видиш в приключение...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.