Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нон стоп рестарти

Featured Replies

Преди 1-2 седмици го правеше но рядко, после разкачах кабели и т.н. и спря, от няколко дни започна пак и вече се ресетва прес 10на минути...

Сканирал съм с Аваст и Нод32 и няма промяна.

Пак огледах кабелите, нищо не виждам нередно, но познанията ми са слаби. Махнал съм опцията да се рестартирва при "system failure".

99% съм сигурен, че не може да е от загряване.

А вече имаше и няколко рестарта един след друг - ресетва се и докато зарежда се ресетва за втори път.

Откачих кабелчето за ресет, викам си да не е нещо от там, но пак пдорължава, и просто съм в безизходица.

Нямам представа какъв може да е проблема...

My computer, Properties, Advanced, Start up and Recovery, Settings, и махате отметката на Automanically restart. Ако това не помогне значи проблемът е хардуерен.

• Автор
My computer, Properties, Advanced, Start up and Recovery, Settings, и махате отметката на Automanically restart. Ако това не помогне значи проблемът е хардуерен.

Махнал съм я, точно докато пишех, ми се рестна 3 пъти, след това влязох в БИОС, и хго оставих така, не се ресетна, незнам...

Имам в C, някаква папка 0744125e83c78b54be151e3b7bdf7b2a, и в нея папка D, за кяото пише достъп отказан, не може и да се изтрие, и през cmd пробвах, но не се изтрива. Друг начин да я изтрия?

А за дъното не виждам никакво подути кондензатори и незнам;) оф

И в тая папка D, не мога да вляза нито пре вина, нито от цмд.

Редактирано от elanmorin (преглед на промените)

Може и захранване да е. Иди на сервиз най-добре. Може и нещо да се е бъгнал и да си мисли че прегрява(радиатора е студен като айсберг, а в биос температурата за 2 минути от 30 градуса отива на 90 градуса). Така че погледни там температурите.

angry.gif Приятел ако има6 ооVoo по добре го махни при някои компиутри стават бугове казва го от ли4ен опит angry.gif
Преди 1-2 седмици го правеше но рядко, после разкачах кабели и т.н. и спря, от няколко дни започна пак и вече се ресетва прес 10на минути...

Сканирал съм с Аваст и Нод32 и няма промяна.

Пак огледах кабелите, нищо не виждам нередно, но познанията ми са слаби. Махнал съм опцията да се рестартирва при "system failure".

99% съм сигурен, че не може да е от загряване.

А вече имаше и няколко рестарта един след друг - ресетва се и докато зарежда се ресетва за втори път.

Откачих кабелчето за ресет, викам си да не е нещо от там, но пак пдорължава, и просто съм в безизходица.

Нямам представа какъв може да е проблема...

Погледни тази тема и тествай според описанията компонентите един по един. Не си написал каква ти е конфигурацията, няма да е зле да го направиш.

моят съвет е прост - рестни БИОС-а може да помогне, ако пък не - нищо не губиш. на първия ми комп още щом го купих се рестваше без причина. след рестарт на БИОС-а се оправи. а иначе ако е хардуерен наистина най-вероятно да е захранването ако е NONAME и е особедно доста одъртело. най-добре го отвори и виж дали нема там некой издут кондензатор. има вероятност некой път просто да се изкл. и повече да не запали, а по-лошото коеот може да стане е да ти даде лош ток към дъното и да изгори нещо! за това виж го хубаво дали не е то. ако можеш премери го какво напрежение подава.

ПС: вади ли некакви сини екрани преди време или сега, показващи много цифри или други грешки точно преди да се рестне ?

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

А пробва ли да го пуснеш под Safe Mode? Може някой процес да прави бъркотии. Иначе те съветвам да си почистиш рам паметта и самите слотове на дъното. Ако пак не се оправи най - добре върви на сервиз или пробвай с друго захранване, защото ако захранването ти е тръгнало да ходи по дяволите, може да вземе още нещо със себе си :ph34r:

Не затваряй кутията.Докато си в Уиндоус раздвижи видео картата и виж дали ще се рестартира.Изключи рестарта при System Failure.Това 90% РАМ памет.Ако има син екран докладвай символите,или отиди с дневника на системата и ако има Bugchek-ове виж какво пише в инфото за тях.Напвави си лайв СД с някакъв линукс и виж дали ще прави така.

Докато си в Уиндоус раздвижи видео картата и виж дали ще се рестартира

това не те съветвам да го правиш ако не искаш да ти гръмне видеото, слота и северния мост или некой кондензатор на дъното и после да ги хвърлиш!

Bfreeman как може да даваш такива съвети. работещ компонент и то видео адаптер никога не се докосва дори докато работи па камоли да го мърдаш или вадиш!

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

това не те съветвам да го правиш ако не искаш да ти гръмне видеото, слота и северния мост или некой кондензатор на дъното и после да ги хвърлиш!

AlexanderH как може да даваш такива съвети. работещ компонент и то видео адаптер никога не се докосва дори докато работи па камоли да го мърдаш или вадиш!

Не това не о казва АлександърН а го казва АЗ.И не съм казал да го кърти а просто да докосне видеото в края.

Ей sharky я чети внимателно! А за другото ще го кажа точно, кратко и ясно: Ако някой, някога, по какъвто и да е повод реши да бута нещо, по вътрешната част на компютъра си, задължително го спира, и маха кабела от захранването!

сори за грешката просто съм копнал другия пост. Bfreeman от това което си написал се разбира да я "разлюлее" във слота или да мръдне по какъвто и да е начин в графични слот, което е същото. иначе няма смисъл само да я гали нема да й стане по-приятно нали :P та това което искаш да го кажеш ми е ясно, но не трябва да става при включен комп. изключи го даже от захранването и може да я извадиш и поставиш но много внимателно, че така един си изгоре RAM-та и дъното - ем беше изключен, но просто не я е поставил както трябва. или е стояла на междинно положение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.