Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с компютъра

Featured Replies

• Автор
GiGab¥Te дано да издаржиш до пролетта... ;)

И аз се надявам ама кой знае.. Секи момент може да ми гръмне компа! biggrin.gifbiggrin.gif

Наистина проблема може да ти идва от прегряването на видеото.Аз като си реклокнах мойта твърде много и много почна да пари.Вървеше си супер и по едно време дава черен екран играта спира за 5-ет секунди и после пак си тръгва,но аз много я бях клокнал,ся пак ша я клокна,но по-малко,просто дори и на ZALMAN да и е охлаждането,не е достатачно само то.

• 1 месец по-късно...
Прав си! Докато не си зема един нов няма да си оправя. Сега пък харда му стана нещо! Исках да инстална CS Source а като цъкнах на инсталатора на на MyComputer ми дава NotResponding а като затворя MyComputer от диспечера ми изчезват иконите от десктопа и забива а харда си свети!. Нищо не се чува от него а лампата на предния панел на кутията която е за харда свети постоянно! А като дам рестарт или Shut Down ми пише Windows is shuting down......... и така си остава не се изключва и трябва от контакта да го дръпна!! И на мен ми писна от проблеми с тоя комп! Първо записвачката, после рамта, 3 лан карти, видео картата, а сега харда сдава багажа! Чудя се дали да преинсталирам уина за 12 път откакто имам компа! Направо ми ПИСНА! И ся кажете че HP за добри производители! дадаха ми за конфигурацията 1800 лева а аз щото не разбирах зех тоя боклук който 1000 лева не струва! За толкова пари щях да си сглобя едва ли не геймърски компютър! Гаранцеята му замина щото тия от HP са толкова зле че трябваше да си слагам лан карта щото компа нямаше! И гаранцията от първия ден замина!

ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ СИ ПРАВЯ НОВА КОНФИГУРАЦИЯ!

GiGabҐTe не знам как се казваш, но лично мое мнение е че най-вероятно трябва да си смениш захранването с някое по мощно. Много е вероятно нищо да му няма на компютъра чисто и просто да не му достига мощност и затова да ти изгарят различните части. Другият вариант, който ми идва на акъла в момента е да не би токът у вас да е прекалено немостоянен колеблив и за това да ти се случва това.

Съвет :

Намери от някъде един мултимер измери си напрежението в контакта(най-добре вече тогава потреблението е най-голямо), Както всички знаят то трябва да е 220V може да има малки колебания, но не големи +-(10-15)V. От там нататък ти си знаеш или се оплачи на доставчика си на ток или си вземи един читав UPS.

А що се отнася до тази лампичка, която ти свети постоянно не е на добре в най-добрия случей ресетни си дънато стискам палци да е от това да се оправи.

Вариантите са много, но не ми се обяснява, ще спомена само един икл. си харда от захранването и вкл. компютъра и виж дали продълважа да свети ако е така си за ремонт на дъното ако ли не нов хард брат.

Това е от мене дано съм помогнал cool.gif

(Всичко написано си е мое мнение и опит.)

Редактирано от psn83 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.