Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво слушате в момента?(проба, грешка)

Featured Replies

Чуй това cool.gif Много обичам Сигнал. Вечни песни... Ай чаоки до утре аз излизам kiss.gif

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 106k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• слушам звъненето на телефоните абе тез хора какво са се разработили баш пък в петък!?!?!?

• в момента слушам и гледам ей това сетих се какво още искам

Благодаря, на приятелите си за предоставената възможност... :P Я да видим какво се случи малко по- рано в същата тема:

"26.09.2008г. в 07:42ч.

Eх кой не е попадал под влиянието на Фата Моргана!?! Според суфи има два вида любов:първата се казва мохабба-това е обикновената човешка любов, наречена е още смътната, объркващата живота.Дали по-бързо или по-бавно,човешката любов постепенно обърква нещата;понякога действа и бързо като объркване.Днес я има, казват суфите,утре е в отпуска. В мохабба няма нито дух,нито душа, казват суфите, нито дълбочина.Какво има?Има само някакви уши,кякакъв ум,някакво сърце-това е мохабба, или сянката на Любовта.Но има и друга Любов, тя е наречена Ишк...Останалото е за други теми. Но, човек неминуемо трябва да мине и през това...Поздрави!"

http://www.kaldata.com/forums/lofiversion/...91761-1250.html

Последва малък спор и борба на идеи... Ставаше въпрос, за някакви мечти там...И аз трябваше да разреша за себе си този въпрос. Налагаше се да се изправя срещу това и да изпитам на практика идеите си напускайки под форума Религия и попадайки на "истинското" място както споменах вчера пак в същата тема. Ето реших да стигна до край, за да знам, за да съм сигурна. Защото където и да съм аз винаги съм ученик, а един ученик не заобикаля въпросите на живота, той проверява на практика идеите си :P. Както и да е ето на практика доказателството, за горните думи :). Това е и песента която слушам в момента:

Май ставаше въпрос, за някакви мечти... :P И докъде ни водят те!? Е аз съм избрала пътя на Истината вървейки през Великото Училище на Живота с широко отворени очи с истинско наблюдение гледайки я право в очите :) Другото е вятър и мъгла. Поздрави!

п.п. Между другото театърът беше невероятен :). Сменаха се артистите, декорите и хиляди неща. Точно така както се случва и в реалния живот и ако човек наистина иска да наблюдава има много какво да види. Поздрави!

п.п.п. Темата е безценна и бих се връщала отново тук да се забавлявам от забавата не бих се отказала в никакъв случай :).

Simply Red - Sunrise

...обожавам я тази песничка... :ph34r:

Ааа, стонсити, майна, стонсити!

:P

The Rolling Stones - Anybody Seen My Baby

Нещо по женски. На Ролинг Стоунс се прави най-страхотния секс ())()

ооо, в грешка си. Не си падам много по тия с камъните :clap: Просто слушах тая песен, щото ми я пуснаха по радиото :bye1: Но тя е и единствената тяхнам която поне малко ми харесва :wors:

Сега слушам REM - Losing my religion

в момента слушам и гледам ей това

сетих се какво още искам biggrin.gif

в момента слушам и гледам ей това

сетих се какво още искам biggrin.gif

Добър избор :P

Аз слушам : Jose Amnesia - Invincible

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.