Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся драйвер за nVIDIA GeForce 8400M G

Featured Replies

Здравейте помощници,

трябва ми драйвер за nVIDIA GeForce 8400M G за Windows Vista 64bit.Проверих в сайта на производителя , но уви нема!

Ще ви бъда Благодарен ако помогнете...

Редактирано от brokensmoon (преглед на промените)

Здравейте помощници,

трябва ми драйвер за nVIDIA GeForce 8400M G за Windows Vista 64bit.Проверих в сайта на производителя , но уви нема!

Здравей!

Може ли малко повече информация за това какво точно провери и в кой сайт? Сайта на производителя на кое? На компютъра (ако имаш лаптоп с такава карта) или на видеокартата? По-добре да погледнеш на сайта на производителя на компютъра, ако имаш лаптоп.

Например за лаптоп MSI EX700 има такъв драйвер: NVIDIA Geforce 8400M/8600M G VGA Drivers x64 7.15.11.5680. Не ти препоръчвам пробваш линка, който ти посочих, давам го само за пример. :)

Здравейте помощници,

В кой сайт на кой производител търси и нямаше? о.О

Странно но аз намерих -> http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_175.19_whql.html

В кой сайт на кой производител търси и нямаше? о.О

Странно но аз намерих -> http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_175.19_whql.html

Гледам, че има GeForce 8400 в страницата за поддържаните модели:

GeForce 8400 GS

GeForce 8400 SE

GeForce 8400

Но не съм 100 % сигурен, че това ще помогне, липсва GeForce 8400M G. Има вероятност да не е стане за всички модели 8400. Има опция за автоматично разпознаване на видеокартата на сайта на nvidia и намирането на подходящ драйвер. Ако разпознаването не стане, не е добре. ;)

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• Автор

лаптопа е MSI MEGABOOK EX600X-256GB даже неможах да го намеря в гугъл и нещо се съмнявам за модела които ми пише в гаранцията от техномаркет. Тези драйвари от нвидиа.ком ги свалих дори не ми даде да ги инсталирам защото небили за 8М серията . и в двата сайта пробвах онлаин сканиране в мси и в нвидиа не открива видеокатрата

Пробвай с този , би трябвало да стане. Внимателно прочети QUICKSTART GUIDE , и по-точно как се инсталира, защото ще трябва да замениш inf файла ако не стане с оригиналния.

добавено:

А пък този е най-новия, но при него със сигурност ще трябва да замениш inf файла.

Успех!

Редактирано от kyryl (преглед на промените)

• Автор
Пробвай с този , би трябвало да стане. Внимателно прочети QUICKSTART GUIDE , и по-точно как се инсталира, защото ще трябва да замениш inf файла ако не стане с оригиналния.

добавено:

А пък този е най-новия, но при него със сигурност ще трябва да замениш inf файла.

Успех!

благодаря ти много драивера стана . но нещо друго сега ме тресна .

исках да сложа скриин сеивър но нестава пише че видеокартата неподдържа директ3д тва да бе би да е защото видеокартата е хипер стара или слаба ..

благодаря ти много драивера стана . но нещо друго сега ме тресна .

исках да сложа скриин сеивър но нестава пише че видеокартата неподдържа директ3д тва да бе би да е защото видеокартата е хипер стара или слаба ..

Имаше такъв бъг с драйверите за тези карти, който се появяваше при някои скрийн сейвъри на Виста, но мисля, че в последния драйвер трябва да е изчистен. Ти последния ли сложи?

Брей аз как го намерих на сайта на производителя не знам. ето ти линк. надявам се че ще го видиш. http://global.msi.com.tw/index.php?func=do...mp;prod_no=1200

Впрочем MSI MEGABOOK EX600X-256GB означава: GB - Великобритания, 256 - 256мб VRAM. X-a не го знам какво значи ама и за него си има обяснение. Иначе основния модел е EX600. Впрочем дано нямаш проблеми с него.

• Автор
Брей аз как го намерих на сайта на производителя не знам. ето ти линк. надявам се че ще го видиш. http://global.msi.com.tw/index.php?func=do...mp;prod_no=1200

Впрочем MSI MEGABOOK EX600X-256GB означава: GB - Великобритания, 256 - 256мб VRAM. X-a не го знам какво значи ама и за него си има обяснение. Иначе основния модел е EX600. Впрочем дано нямаш проблеми с него.

ЛЕЛЕ С ТОЗИ ДРАИВЪР НЕ САМО МИ СВЕТНА МОНИТОРА АМИ ВСИЧКО Е НЯКАК СИ ПО РАЗЛИЧНО ПО ЖИВО СТРАХОТНО Е .... И СКРИИНОВЕТЕ ЗАЦЕПИХА И ИГРИТЕ НЕ МИ ЗАБИБАТ :)

БлАгОдАрЯ нА вСиЧкИ За пОмОщА :)

Здравейте помощници,

http://www.x-drivers.ru/catalog/drivers/vi...ries/index.html ей от тука аз имам същия модел аз махнах виста и експи си е супер,в този саит има всичко аиде със здраве.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.