Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моята представа за любовта

Featured Replies

Любовта е 4увството, което изпитва всеки човек.Любовта е нещо свято .което трябва да се цени.Любовта не е игра4ка тя е остра като бръснач и ако не внимаваш може да се порежеш.Любовта е обич към живота,близките,към любимия човек...Най-хубвата любов е тази към любимия човек...тази,коятоне се забравя никога!Да изпиташ точно тази любов,това е най-хубавото в целия свят.

Ако някой човек не изпита любов ,то той губи много.Любовта не се тарси ,тя сама иджа при теб...изведнъж като стрела се забива в сърцето ти и там остава завинаги.Лябовта трябва задължително да се изпита,да се усети нейната сладост.Когато стане това ще разбереш ,че лябовта не е само секс.Това е оби4 ,която не се забравя.И как би могла да се забрави , тя е като пролетна картина ,като хоров оркестър от ангели,като изглед от върха на планината.

Любовта не може да се опише ,нарисува или изпее.Любовта може само да се изпита,защото това е вълшебство!Само този които е уцелен от любовната стрела е щастлив .Защото той е изпитал сладостната тръпка и паренето ж стомаха.

Но любов не означава само ангелски оркестър или планинска гледка.Любовта е жертва.Ако имаш способността да се жертваш за любимия човек ...ти наистина обичаш,влюбен си,щастлив си.

ЛЮБОВТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСИЧКО!!!

Няма дефиниция,няма правила за любовта.Хората казват:В любовта и на война всичко е позволено.Самият факт,че това така силно чувство е поставено на едно ниво с войната,сам по себе си говори,че любовта е нещо силно,нещо което те кара да трепериш,да мечтаеш и да се чувстваш щастлив.

Можем да говорил за различни видове любов-любов вежду мъж и жена,любов между приятели,любов към професията,към семейството,към религията и т.н.Във всички случаи обаче чувството е едно и също.Сякаш хиляди пеперуди пърхат в стомаха ти... :) Когато човек е влюбен сякаш вижда света в по-светли тонове.Забелязали ли сте очите на влюбен човек?Сякаш безброй малки светлини греят и пръскат искри.Очите на този човек излъчват топлина и някаква нотка на замечтаност.Това е нормално.С любовта идват мечтите.С мечтите идва радоста от сбъднатите желания.Със сбъднатите желания идва щастието.

Разбира се,не винаги всичко в любовта е розово.Пълно е с хора,които страдат именно от любов.Ето това е интересното.Как едно чувство може да бъде едновременно толкова прекрасно и болезнено.Трябво да се научим да бъдем силни и да приемаме изпитанията,които се изправят пред нас.Колкото по-силни ставаме с всеки изминал ден,толкова по-лесно ще се справяме с трудностите.

За да обичаш другите,трябва първо да обчаш себе си.За да обичаш себе си,трябва да се приемаш такъв,какъвто си.Да признаваш грешките и недостатъците си,но и да можеш да оцениш качествата и достойнстава си.Любовта идва както постепенно,така и изведнъж.Тя може да те порази,както си вървиш по улицата,но може и да дойде постепенно,малко по малко.Без значение към кого изпитва любов,човек отдава сърцето и душата си.Да обичаш значи да се жертваш,да умееш да разбираш другия и да чувстваш,че е в сърцето ти.

Любовта....Кой може да я определи с думи?Кой може да я нарисува.Тя е нявсякъде и във всеки.Вгледай се и ще я видиш ш у себе си,ако вече не ся намерил.Какво чакаш тогава?Обичай,за да бъдеш обичан!

Ей, ама как сте го написали само... :clap :clap :clap

Защо ли, не съм чувал момчета да говорят така... :yanim:

Това го мисля и аз, само че някак си не ми идват такива думи да го опиша като вас :)

любпвта..... :yanim: Тя не може да се опише или обясни.Тя просто си е лубов.Според мен не всички могат изпитат любовта,макар че си мислят че са се влюбвали те се лажат много,защото истинската любов трае вечно ,а не 5минути или 50 години,тя е вечна. :)biggrin.gif

COCOMEN,защо ли всички не мислеха като теб-че любовта е вечна....Разбира се,че е вечна,тя е непреходна,но не всеки може да го осъзнае!

Според мен, тези които си мислят, че не е вечна просто не са почувствали истинската любов...Всъщност, пожелавам на всички да разберат какво всъщност е любовта :)

Има хора,които не вярват в любовта,а още по-малко в това,че е вечна.Много е тъжен ноя факт!

любовта.... това е чувство,което те кара да полетиш в облаците!!! може да те направи колкото щастлив толкова и нещастен!!! хората,които не са изпитали това чувство не знаят какво е истинско щастие!!! любовта е най-великото,най-силното,най-прекрасното и съвършено чувство!!!щастие ще има докато съществува любовта!!!радост и красота ще има докато има хора,които се обичат!!! любовта е вечна!!!човек може да става глупав когато е влюбен,но според мен е по-глупав,когато не е изпитвал това чувство!!!любовта краси човека и го променя към по-добро(надявам се)!!! обичам те е най-красивата фраза,която някои може да изрече!!!!!!!!!кажете го на любимия човек!!!

Какво ще кажете за ето това....

Когато някой си отива

и нямаш сили да го спреш.

Когато виждаш, че една любов умира,

а искаш с нея да умреш.

Когато хлопне се вратата

зад безмилостния гръб.

Когато вдигне се ръката

за сбогом и за сетен път.

Когато раната кървяща

боли и някак си студът

пропива се по устните мълвящи -

без думи искат да го спрат.

Когато виждаш, че сълзата

се разбива на искри.

Когато моли се душата

и сякаш вика силно "СПРИ!"

Когато някой си обичал

и той си тръгне някой ден.

Когато той ти се е вричал,

а днес е ледено студен.

Когато губиш го навеки.

Когато искаш да крещиш.

Когато бродиш по пътеки.

Когато искаш да заспиш.

Когато хлопне се вратата.

Когато сълзите не спрат...

Тогава трябва да изстрадаш

любовта за сетен път...

Хубаво е, но ме натъжава, незнам защо... sad.gif

господи...това е много красиво....толкова е нежно!!! харесва ми!!! :clap

И на мен много ми харесва.Наистина има някаква тъжна нотка,но въпреки това е наистина нежно.aaliyah_st даде прекрасно определение. :)

Dessito това казва самата истина и ако не си я усъзнал(а),то кара да се замислиш че любовта е просто една красива роза,но роза с остри бодли,които като като те прободът много боли

Зная,разбира се,че в любовта не всичко е розово,и в първия си пост в тая тема съм го написала даже :)

когато даржиш тази роза и като се убодеш много ще боли разбирасе.Лошото е че след доста време тази рана заздравява и ти пак ще поискаш да всемеш,да усетиш,да почувстваш тази красива роза

COCOMEN, ако разбирам правилно какво намекваш, да знаеш, че си много прав!!!

Diezel аз просто говоря от собствен опит.Не ти пожелавам ти да натрупаш този опит

• 4 седмици по-късно...

Любов - реалност или нуждата на човекът да си обясни нехарактерните за него реакции в даден момент от живота

Има ли любов, много пъти съм си задавал този въпрос, но отговорът е тайна за мен. В даден момент ти имаш чувството, че почти можеш да я докоснеш да я помиришеш, но след време тя си е отишла и имаш чувството, че никога не я е имало. През времето когато си я усещал, наистина, сякаш имаш крила нищо не може да те спре, пълен си с енергия. Страхотно е да си влюбен, но трябва да ви разочаровам - не това е любовта. Любовта идва след време, най-често ние не знаем, че това е любов. Тя не е светлото усещане на влюбения, а е ежедневие скучно и понякога досадно, но това е ЛЮБОВТА. Никои не иска да знае за любовта по този начин, всеки е запленен от самото влюбване когато всичко е розово. Малко лирическо отклонение ( съвет де) - влюбваите се по-често за да ви е розов света. Та по въпроса за нехарактерните реакции ами знам, че всеки дава мило и драго за гаджето си то е ясно, но не е нормално за инстинктите на човека, който е егоист по природа. А когато всичко това свърши...? Защо заравяме (след колкото и да било време все пак забравяме старите си връзки) колко хубаво е било че сме обичали (двете най-често повтаряни думи в една връзка са ОБИЧАМ ТЕ!!) По всичко личи, че маи любовта е мит, опит да си обясним защо се държим по странен начин . Дали любовта не е само нещо временно и преходно? Помислете си...!

Дали любовта не е нещо преходно?Помня,че когато бях по-малка в час по литература беше станало въпрос за непреходните човешки ценности и любовта беше сред тях.Но не мисля,че правилния начин,да научиш млад човек що е любов,е да го напишеш в учебник.Човек сам трябва да се научи на "любов".Понякога тя може да бъде и трайно чувство,друг път пък не.Аз съм хората,които влюбят ли се,после трудно забравят човекът,който обичат.Дълго време,след като приключа всяка една връзка,аз страдам и се тормозя,защото още обичам приятеля си

Колко пъти си се влюбвала? И още ли ги обичаш?

Влюбвала съм се два пъти.Първия път ми трябваха четири години,за да забравя момчето.А втория път...още го обичам и като гледам сърцето си,сякаш скоро това няма да се промени sad.gif

Първия път ми трябваха четири години,за да забравя момчето.

Все пак си успяла, ако искаш да бъда честен прочетох какво е написал Жоро и тряжва да ти кажа че е много прав и ако някога все пак се върне ш към някоя отминала любов, то това няма да е каквото си очаквала. Истината е че остава единствено някакво влечение но то е само физическо и точно това се опитваме и аз и Жоро се опитваме да ти обясним.

Зная,че се опитвате да ми помогнете и съм ви ужасно благодарна.Дано този път са ми нужни по-малко от 4 години,за да забравя момчето!!!

Амии така и трябва да стане. Не моге да си позволя да те оставя да си пропилееш така времето. З най че то не може да се върне назад. Така губиш много ценни моменти които ако не ги изживееш своевременно си губят смисъла !!!

Поне на нас ни вярвай. Ние сме изстрадали няколко пъти по един и същи начин....и то не от друго...а защото си мислехме, че няма да стане така. И когато една вечер се размотавахме навън(любимо наше занимание), се спогледахме и се запитахме на по колко години станахме.....отговорът не ни харесваше! А преди това.....преди това безброй, безброй безсънни нощи, прекарвани в шляене и провеждане на разговори......И к'во спечелихме???? Губене на време....а хората за които се жертвахме тогава, ни търсят сега....но късничко малко. Не прави просто нахата грешка....ние ти казваме наготово, че е безмислено защото сме го преживяли!

Ако си вземеш поука-->БРАВО и по-добре за теб, ако не.....една вечер ще се запиташ на колко си...и какво е станало???

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.