Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли найстина такова чудо ?

Featured Replies

Бях чувал преди време че има нещо като антивирусна програма самоче е на диск вкарваш диска в CD-то и то автоматично ти скенира и изтрива вируси и тем подобни проблеми от компа, има ли такова нещо защото ми писна от антивирусни програми който не бачкат и само бават компа ?

Виж това, не съм го пробвал и не знам колко е ефективно. Смятам, че ролята на антивирусната е да пази в реално време от проникване на зарази. Налазят ли те един път, ходи ги гони.

Бях чувал преди време че има нещо като антивирусна програма самоче е на диск вкарваш диска в CD-то и то автоматично ти скенира и изтрива вируси и тем подобни проблеми от компа, има ли такова нещо защото ми писна от антивирусни програми който не бачкат и само бават компа ?

Да, има, напримет тази дистрибуция: http://insert.cd но не е много разумно да караш без антивирусна и от време на време да чистиш

най-добре направи 1ДВД backup c Acronis true image home ще ти върши по-добра работа от антивирусна, защото няма антивирусна която да пази като хората. То първо правят вирусите после антивирусните компании догонват доколкото могат така че.....................

Интересен вариант е и само със защитна стена - но трябва да е някоя от най-добре справящите се с вътрешни атаки....Пробвал съм и след няколко седмици стигам до извод - нека си има и антивирус - който и да е - защото намаляват констатациите на стената... Вярно е - не могат всичко да неутрализират...Но при чиста система почти не се усеща присъствието на защитните програми- това не бива да се забравя...Лекарството е преход към свеж Win - съобразно личната преценка... Поздрави

• Автор
най-добре направи 1ДВД backup c Acronis true image home ще ти върши по-добра работа от антивирусна, защото няма антивирусна която да пази като хората. То първо правят вирусите после антивирусните компании догонват доколкото могат така че.....................

Може ли малко инфо как точно да запиша диска да не сбъркам нещо ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.