Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помогнете да избера лаптоп

Featured Replies

Здравейте.

Търся си лаптоп 15.4" за около 1500-1600 лева. Минималните ми изисквания са следните:

- Core 2 Duo T5xxx на 1.86

- 2GB DDR2 RAM

- хубава видео карта (например ATI HD)

- хард диск над 200 GB

- по възможност с Numpad

- международна гаранция

Предпочитанията ми са насочени към DELL, но приемам всякакви оферти.

Благодаря предварително.

Здравейте.

Търся си лаптоп 15.4" за около 1500-1600 лева. Минималните ми изисквания са следните:

- Core 2 Duo T5xxx на 1.86

- 2GB DDR2 RAM

- хубава видео карта (например ATI HD)

- хард диск над 200 GB

- по възможност с Numpad

- международна гаранция

Предпочитанията ми са насочени към DELL, но приемам всякакви оферти.

Благодаря предварително.

Все едно каза препоръчайте ми студио серията.Еми добре вземи си студио 15 идва с 3450 и отговаря на изискванията.Другия вариан е XPS но той е повече пари и но ще дойде с 8600 с ддр 3 вместо бавната ддр2 идваща с модела който препоръчах.Според мен това е нишата която трябва да се търси.Лаптопи който не са предназначени за игри но могат да се ползват бегло и за това.Миналия ми лаптоп отговаряше точно на тези изисквания, като картата беше 8600ГТ но с ддр2.Модела бе Востро 1500 но вече не ги продават или поне не и с видеокартата. Инспирон също бяха с такива карти но постепенно махаха опцията и слагаха препратка "Искате бърза видео карта на нВидиа с ддр 3 памет. Вземете си XPS !!!"

Мммммм не мисля че съм толкова богат да го взема него....по-бюджетно.Както каза другото момче на което също му откраднаха лаптоп-а.......неска тук утре го няма...взимай нещо колкото да има да върви боза а другото на десктоп, че има клок па и евтинийка........

Виж и новите серии на НР dv5t и dv5z стоящи за интел и амд процесори....интелските идват с 4500 а амд с 3200 където се сещаш кой мачка.Упгрейда е интел-9200гс или 9600ГТ а за амд - 3470

За начало може и с Web page maker ;) Трябва да отделиш по малко време на всяка една от предложените програми в темата, и да си решиш.

Щях да ти препоръчам Toshiba Satellite A300-15J, аз си взех такъв за около 1580лв, но след кратка справка разбрах че е изчезнал от бг пазара, може и да го има някъде, но в pcstore.bg & laptop.bg го няма. Параметри:

Intel® Core™2 Duo processor T5550, 2GB ram (една плочка), ATI Mobility Radeon™ HD 3470, HDD 200 GB, card reader, webcam и т.н.

Предимства пред Дел - По-добър дизайн, 3 години международна гаранция, колонки Harman Kardon (на Дел почти не се чуват)

Недостатъци: продава се с Виста

• Автор

Мерси за отговорите.

Направих си една конфигурация в сайта на DELL и Studio 15 излезна към 1650 лева. Пише, че има 400 долара намаление :) Цената в България дали ще е същата ?

И един въпрос - коя серия е по-добра - Studio 15 или Inspiron ?

Аз съшшо съм се ориернтирал към този лаптоп Дел 1535. За съжаление прочетох за няколко недостатъка като слаби колони, шумно сд и липса на възможност за упгрейд на видео карта, но въпреки това мисля че е доста добър. Новите inspiron-и са слабички , а старите , които се продаваха също и с хубави видео карти, вече изчезнаха от пазара sad.gif

Редактирано от karajoff (преглед на промените)

бих ти препоръчал да изчакаш малко да земеш G50Vm-X1 в щатите е 1100$, тук ще е по скъп но мисля че си струва cool.gif

Редактирано от piro2004 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.