Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Vista и кирилизация

Featured Replies

Имам инсталирана Vista. Инсталираха ми , обаче, счетоводна програма която обаче е разработане на Windows XP. Още на момента и започнаха проблемите.

Първо, не ми се отваря Control Panel - показва ми някакво съобщение че WExplorer търси проблема и след това се рестартира и до там. А аз уж съм направила всичко в Настройките за езика да е Български.

Второ, Програмката ми \която е инсталирана на D:\ е изцяло в йероглифи !?!??! Това се отнася и до всички програми, които се опитвам да кача от Държавни институции като НАП и НОИ.

Изобщо зацикли от всякъде.

Понеже не разбирам от тези работи, се допитах тук -там , и ми дадоха идея да инсталира Windows XP на D: и да не си барам Вистата. Обаче мисля, че има някакъв проблем с кирилизацията въобще.

Дайте ми съвет :)

не мисля че програмите на нап и ной са правени да работят с виста и едва ли някога ще бъдат - само на хр

• Автор

Дайте ми съвет тогава:

Да махна Виста и да мина на ХР

колега тук говорим за визуализация на кирилица и почти сигурно за шрифтове, а бг институциите не се славят като много добри по отношение на програмите си

подредбата на клавиатурата в случая няма много общо

не нека вистата си стой - бих ти препоръчал да си сложиш сфотуеър за виртуална машина (MS Vitual PC 2008, VMWare и т.н.) и на него да си инсталираш едно ХР и да си качиш програмите на него

другия вариант е с две ОС но не е сигурно че ще ти се получи от първия път а след тва оправянето не е от най-елементарните

вече ако не ти харесва Виста или не можеш да се спряваш с нея, направо форматирай и качвай ХР

Ако обичаш, напиши точно кои програми те цакат, защото това има значение за мен, понеже искам да проверя сам нещата и тогава да те посъветвам.

Напиши и как точно са ти "инсталирани", понеже много е много важно как например се качват нещата - с инсталираща процедура, или с прекопиране на файловете, създадени в друга операционна среда. Свързано е с базите данни и особено съществено.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.