Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Монитор

Featured Replies

Здравейте,бихте ли ми казали поради каква причина на монитора при натискане на бутона menu ми изписва OSD MAIN CONTROLS LOCKED.Защо и как мога да го отсраня?Предварително ви благодаря,вярвам че ще ми помогнете

• Автор
Потърси и активирай Factory Reset.

Къде според теб е Factory Reset?Помагай................

Заключено е менюто. Потърси и прочети в книжката на монитора как да върнеш настройките по подразбиране ( Factory Reset ). ( не си казал какъв е монитора ..... така че, търси, чети и връщай настройките)

• Автор
Заключено е менюто. Потърси и прочети в книжката на монитора как да върнеш настройките по подразбиране ( Factory Reset ). ( не си казал какъв е монитора ..... така че, търси, чети и връщай настройките

Да разбирам всичко.Но,книжка нямам и при това модела на монитора ми е Philips 17OS................Помагай както можеш да отстраня този проблем.Моля те.

• Автор
На монитора отзад има табелка с точния модел на монитора. Препиши ги и ги постни тук, за да видим кой точно Philips е.

Модел:Philips-HNS7170T 170S7 До табелката с информация има друга една лепенка на която пише:Модел ID:17OS7FB/00

Дано да съм ти бил полезен с информацията и да можеш да ми помогнеш.....................

Ти си на ход!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пробвай да натиснеш едновременно с бутончето "menu" и бутон "up" или "down" ( или другите две бутончета - "наляво" и "надясно") - би трябвало да ти излезе опция, което да те ориентира как да отключиш OSD (вероятно ще се появи прозорче , в което е показано че менюто е заключено и с бутончето "надолу" или "нагоре" да избереш другата опция, която го отключва).

• Автор
Пробвай да натиснеш едновременно с бутончето "menu" и бутон "up" или "down" ( или другите две бутончета - "наляво" и "надясно") - би трябвало да ти излезе опция, което да те ориентира как да отключиш OSD (вероятно ще се появи прозорче , в което е показано че менюто е заключено и с бутончето "надолу" или "нагоре" да избереш другата опция, която го отключва).

На клавиатурата нямам бутон "menu".Кажи някъква друга комбинация или ми обясни как че съм още новак на тема компютри...............

На клавиатурата нямам бутон "menu".Кажи някъква друга комбинация или ми обясни как че съм още новак на тема компютри...............

Не става въпрос за клавиатурата, става дума за бутончетата на самия монитор. Натисни едновременно "меню" и някоя от стрелкичките ( ако не стане с ляво-дясно , опитай с горе -долу).

• Автор
Не става въпрос за клавиатурата, става дума за бутончетата на самия монитор. Натисни едновременно "меню" и някоя от стрелкичките ( ако не стане с ляво-дясно , опитай с горе -долу).

Пич,пробвах с комбинация както каза.Но,за съжаление нищо не става.А,може би и аз нещо да не правя както трябва.Макар че направих точно това което ми препоръча да направя...................И сега какво незнам???????????????????Помони ми моляте.......

Натисни 2 пъти menu после ляво,ако не пак 2 пъти menu с всички копчета -дясно,горе,долу.Това е като мобилният телефон има комбинация за да отключиш менюто!

• Автор
Натисни 2 пъти menu после ляво,ако не пак 2 пъти menu с всички копчета -дясно,горе,долу.Това е като мобилният телефон има комбинация за да отключиш менюто!

Не става.................Ако можеш ела да ми покажеш.Че понеже съм инвалид,след падане от 15 метра височина а,компютъра ми е единствената връзка със света-така да се каже....................Помогни ми моляте

Натисни и задръж натиснат известно време бутон Menu. Трябва да се появи съобщение, че контролите са отключени.

И аз имам такива спомени за над 10 секунди...... sad.gif

Редактирано от peterstamov (преглед на промените)

• Автор
Натисни и задръж натиснат известно време бутон Menu. Трябва да се появи съобщение, че контролите са отключени.

Момче,благодаря..............Успях.Хиляди,благодарности............. ;)

И аз имам такива спомени за над 10 секунди...... sad.gif

Момче,благодаря...............Успях.Благодарости :eek::wors::wors::wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.