Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се включва фотоапарат JVC?

Featured Replies

Вчера ми дадоха един цифров фотоапарат JVC (бая старичък) и аз незнам как да го включа. Зарядното му не е оригинално, а е направено от зарядно на GSM Motorola! Ето снимки и моля за помощ! Между другото го зареждах 12 часа! laugh.gif

post-156196-1219647025_thumb.jpg

post-156196-1219647042_thumb.jpg

post-156196-1219647048_thumb.jpg

post-156196-1219647055_thumb.jpg

post-156196-1219647060_thumb.jpg

post-156196-1219647071_thumb.jpg

post-156196-1219647077_thumb.jpg

post-156196-1219647085_thumb.jpg

post-156196-1219647089_thumb.jpg

Вчера ми дадоха един цифров фотоапарат JVC (бая старичък) и аз незнам как да го включа. Зарядното му не е оригинално, а е направено от зарядно на GSM Motorola! Ето снимки и моля за помощ! Между другото го зареждах 12 часа! laugh.gif

От снимките има една копче Power.

Като не тръгне пробвай да натиснеш някое др. копче за да го пуснеш., или да задържиш някое.(копчето Power трябва да е на включено положение)

• Автор

Мерси, но като включа на Пауър екрана започва да мига и да се показват разни линии (това става само когато е включено да се зарежда, а иначе не става нищо)!

• 2 седмици по-късно...

щом ползваш не оригинално зарядно за фотоапарата провери дали отговаря на волтажа а после и на Mили амперите на фотоапарата а премигването е от неоригинално то зарядно от моторола може да е и вече изгорял фотоапаратат ти от това зарядно ако не е изгорял по добре си купи ново за този фото апарат на мен така ми изгоряедин телефон samsung като ползвах зарядно от nokia почна да премигва дисплея като се зарежда а после фключваше и започваше да изключва това е от мен.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Значи аз разбрах че това е от батерията! Стара е и фотоапарата плаче за нова, но днес отидох в Техномаркет Плевен и ми казаха, че такива батерии струват около 90лв. :rolleyes: Казаха да отида в сервиз на JVC и там ще мога да намеря. Проблема е, че нито знам къде има и не знам колко струва наистина батерията! Тя е JVC BN-V101E! HELP!!!

battery

Тук е толкова, но в българия ще ти одерат кожата. Ако искаш мога да проверя дали мога да ти намеря и на каква цена, но ако наистина ще е копуваш?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.