Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Проблем с Internet explorer 7

Featured Replies

Без никаква причина/за мен/, от снощи IE 7 не ми зарежда станиците, докато Мозилата се работи безпроблемно. С Виста ултимате СП1 съм, не съм инсталирал или деинсталирал нищо. Почиствал съм с пакета програми, с които работя от доста време:Wintools.netq CCleaner,Reg supreme,Regcorrector,1-click cleaner Vista manager. Опитах се да възстановя с-мата до предишна точка,но с-мата ми отговори че има грешка, която не го позволява. С вградената в IE диагностика- отговора е ,че няма проблеми. Рестарта също не помогна. Някой има ли идея каква може да е причината и как да я коригирам? Предварително благодаря!

имаш мозила - за чии дявол използваш ИЕ?

хем работи, хем работи и в пъти по-добре

сам се уверяваш......

при толкова много почистващи програми е съвсем нормално да си пречат една на друга (и на виста) и да са омазали нещо

CCleaner и Vista Manager са напълно достатъчни

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

....................

Някой има ли идея каква може да е причината и как да я коригирам?

....................

Да, аз имам. Но преди това сподели с нас каква антивирусна програма имаш.

• Автор
Да, аз имам. Но преди това сподели с нас каква антивирусна програма имаш.

Kaspersky internet security 2009

имаш мозила - за чии дявол използваш ИЕ?

хем работи, хем работи и в пъти по-добре

сам се уверяваш......

при толкова много почистващи програми е съвсем нормално да си пречат една на друга (и на виста) и да са омазали нещо

CCleaner и Vista Manager са напълно достатъчни

почистващите програми- в комплект ги ползвам/ без виста менажер/ повече от година и въобще не си пречат, а се допълват, и не са ми създавали проблеми.

Колокото до IE 7, го ползвам за сайтове, коите не се отварят с Мозилата /искат IE/- онлайн скенери, рапидшаре и др.

при наличен кис 2009 според повечето хора се обезсмисля нуждата от онлайн скенер "от време на време"

рапидшер си се отваря в мозила съвсем спокойно и можеш да си сваяляш колкото ти душа иска

поразгледай добавката IE Tab

айде повече няма дда спамя - за мен дискусията е приключена

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Добре. Имам още малко въпроси:

1. Изписва ли се някъде някаква грешка или просто ей-така спира да работи?

2. Вистата (като гледам Ultimate!!!) модната ли с vlite?

3. Обновена ли е, в смисъл дали поддържа update?

4. Провери ли: тази страница?

• Автор
при наличен кис 2009 според повечето хора се обезсмисля нуждата от онлайн скенер "от време на време"

рапидшер си се отваря в мозила съвсем спокойно и можеш да си сваяляш колкото ти душа иска

поразгледай добавката IE Tab

айде повече няма дда спамя - за мен дискусията е приключена

Няма съвършени антивируси. Затова от време на време пускам скенера на БитДефендер/работи само през IE/-двойна сигурност.

Рапидшщаре през Мозила ми дава грешка и не мога да свалям целия файл- може би настройка?

Добре. Имам още малко въпроси:

1. Изписва ли се някъде някаква грешка или просто ей-така спира да работи?

2. Вистата (като гледам Ultimate!!!) модната ли с vlite?

3. Обновена ли е, в смисъл дали поддържа update?

4. Провери ли: тази страница?

1.Никъде не ми изписва грешка - просто не може да отвори никакъв файл

2.Вистата е "чиста"

3.Ъпдейтвам я рледовно само с важните ъпдейти

4.Утре ще пробвам линка, който си дал

Сега ми идва идея утре да пусна Хайджак дис- ще пиша за резултата.

Благодаря за вниманието! Лека нощ!

Ето ти го на български.

Да считаме, че имаш "чиста" и обновена Vista Ultimate и последно IE не може да отвори никакъв файл? Не разбирам...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• Автор
Ето ти го на български.

Да считаме, че имаш "чиста" и обновена Vista Ultimate и последно IE не може да отвори никакъв файл? Не разбирам...

Проверих всички варианти от страницата на Микрософт- отново IE не може да отвори никакъв САЙТ/извинявам се за грешката в предния ми пост/, а с Мозилата нямам проблеми!

1. Щракнете върху Start ("Старт")бутон на старт-менюто, изберете Run ("Изпълни"), въведете ncpa.cpl и натиснете OK.

2. С десния бутон на мишката щракнете върху съответната мрежова връзка и изберете Diagnose ("Диагностика").

3. Следвайте инструкциите, появяващи се в диалоговия прозорец Windows Network Diagnostics ("Диагностика на мрежата в Windows"), за да отстраните проблема.

4. Тествайте връзката.

• Автор
1. Щракнете върху Start ("Старт")бутон на старт-менюто, изберете Run ("Изпълни"), въведете ncpa.cpl и натиснете OK.

2. С десния бутон на мишката щракнете върху съответната мрежова връзка и изберете Diagnose ("Диагностика").

3. Следвайте инструкциите, появяващи се в диалоговия прозорец Windows Network Diagnostics ("Диагностика на мрежата в Windows"), за да отстраните проблема.

4. Тествайте връзката.

И това не помогна- диагностиката не откри проблем във връзката, пък и не би трябвало да има, след като Мозилата си отваря сайтовете

според мен антивирусната ти е виновна, нещо си я настроил не както трябва..... или пък защитната стена.

• Автор
според мен антивирусната ти е виновна, нещо си я настроил не както трябва..... или пък защитната стена.

Благодаря за идеята! Наистина като изключих антивира, започна да зарежда! Сега ще разчопкам какво в настройките на Каспереца "спонтанно" се е променило, та ми блокира ИЕ.

По принцип по рано имаше някакви проблеми с Касперски и нета или по точно с бавенето но казаха че са го оправили за това не ти казах но явно още го има аз като бях с КИС .357 на БТК и нямах проблеми.....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.