Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с USB портовете

Featured Replies

Много гаден проблем ме мъчи от 1 месец насам. Бях със Уиндоус СП2 всичко си беше наред преинсталирах го пак със СП2 и се появи проблема(каквото и да пъхна в Юсб-тата ми показва че нямам инсталирани дривери за юсб-тата.Сложих друг СП2 пак неще сложих преди 2 дни СП3 и пак проблема си седи ето и някои срийнове дано някой ми помогне...

33135649id1.th.jpg

69012249an0.th.jpg

notrecognizeza2.th.jpg

Редактирано от K473r4ch4 (преглед на промените)

• Автор

Ем след като направих това което ми каза картината в девайс мениджър изглежда така...

sleduninstalnausbtataiswb1.th.jpg

Инсталирах аз дривера за блуутута и за всеки компонент ме питаше че няма проверка дали си пасва със уиндовса и че може да направи белята сега или по нататък инсталирах аз софтуера за блуутута(BlueSoleil) и реснах всичко ок и стана сега пак следния проблем не ми показва че отчита че съм пъхнал блуутута в юсб-то

zashtoooooooofg6.th.jpg

Оня ден се борих със същия проблем, нова инсталация XP SP2 на нов компютър. Явно някоя от чистачките за регистри, които пуснах, беше затрила нещо в повече. По принцип използувам само проверени програми, но...

Опитай това:

XP asks for drivers

XP comes with drivers for USB mass storage. If it asks for drivers then it cannot find them...

Where to search for drives is stored in the registry. Start the Registry Editor (Run -> Regedit). Check if under HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion the value 'DevicePath' points to '%SystemRoot%\inf'. Additional items, separated by semikolons, are ok but '%SystemRoot%\inf' has to be one of them. Screenshot

Then delete the file C:\WINDOWS\inf\infcache.1 - XP will recreate it.

The INF folder and the infcache.1 file are 'hidden'. To see them in the Windows Explorer:

Menu 'Tools' -> 'Folder Options'

Tab 'View', mark 'show hidden files and folders'

If it still doesn't work after a restart, the files in C:\WINDOWS\inf might be corrupt. An Windows repair install helps then.

Another thing to check is if the values 'FactoryPreInstallInProgress' and 'AuditInProgress' are set to '1' under

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup

and

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Factory

. They should be 0 or non present.

На мен лично не ми помогна, върнах backup-а, направен с Acronis.

• Автор
проблема с блутута ли се оказа че е?... защо слагаш BlueSoleil? това ли са ти дали с блутута?

в повечето случаи и по-новите (последните години) блутути нямат нужда от други драйвери и програми освен уиндоуските

Ами да това ми дадоха към блуутута Bluesolleil

Дейнсталирах Bluesoleil-a и сега като пъхна блуутута и ми показва това .. ->

sveshtnikgd9.th.jpg

Иначе камерата ми проработи cool.gif

• Автор

Хаха ето каде бил проблема взимам аз блуутута душкам го и мирише на изгорял негър ето защо сега като инсталирах нов Bluesoleil и казва че блуутут хардуерът не работи.Утре ще вървя да си купя нов не в програмата е проблема а че е изгорял.Камерата ми проработи твя няма да иска.... Благодаря на всички за вниманието

• 1 година по-късно...

Здравейте,аз за парви път се включвам,но пък винаги чета форумите,когато имам някакъв проблем.Но сега искам да попитам нещо по тематата.Тъй като имам май същия проблем.Прочетох всичко и резгледах постовете на K473r4ch4 и се оказа че в Device Manager нямам опция Universal Serial Bus controlles :eek: Какви означава това?Ако някои знае нека каже.Моля ви :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.