Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся драйвери за HP Pavilion dv6500

Featured Replies

Здравейте, имам огромен проблем с лаптопа си

първо да кажа нямам диск с драйвъри, няма нужните драйвъри и в страницата на НР

преинсталирах си Вистата на ХР със сервис пак 3 и проблема е че в Device manager не ми открива дори, че имам мрежова карта и Wairless карта а за драйвъри да не говорим четох навсякъде, влизах във биоса да ги търся да ги разреша и там такива работи няма и незнам вече какво да направя ако някой ми кахе поне как да си върна вистата се надявам да си ги разпознае само права ли съм? повече инфо за лаптопа service name HP Pavilion 6627om :)

Редактирано от stanley56
Правила на форум: Търсене на Драйвери (преглед на промените)

• Автор

не става по-горе съм писала че пробвах всички драйвъри за моя модел както и за други, просто не стават пише че тези драйвъри не са за моя хардуер sad.gif

Мдаа, най-вероятен проблем в предклавиатурното устройство. Не всички драйвери се инсталират с install. Защо не помолиш някой да ти покаже след като на сайтът на HP има точните драйвери?

Мдаа, най-вероятен проблем в предклавиатурното устройство. Не всички драйвери се инсталират с install. Защо не помолиш някой да ти покаже след като на сайтът на HP има точните драйвери?

Не е ли по-правилно да се каже задклавиатурно ;)

• Автор

Ами какво да ви кажа за втори път търся помощ в този форум и отново не се намери някой, който да помогне а не да пише напразно cool.gif Та за тези които ги интересува пред или задклавиатурното устройство беше достатъчно update-нато за да си помогне само и пак потретвам: драйвъра, който трябваше, го нямаше на НР страницата. ;) както и да е момчета благодаря за некомпетентната ви помощ!

Ами какво да ви кажа за втори път търся помощ в този форум и отново не се намери някой, който да помогне а не да пише напразно cool.gif Та за тези които ги интересува пред или задклавиатурното устройство беше достатъчно update-нато за да си помогне само и пак потретвам: драйвъра, който трябваше, го нямаше на НР страницата. :laughing5: както и да е момчета благодаря за некомпетентната ви помощ!

Невъзможно е да го няма да сайта им, ако аз го бях правил и поддържал - да, възможно е но не и при HP ;) Забелязвам лека промяна и модификация и редакция на първия ти пост. Предлагам ти един линк от който да избереш точния модел на този лаптоп - цък а тук има няколко въпроса от фирмения им форум за модели близки на твоя - цък

Поразгледай му лепенката от долната му страна и виж точното обозначение на модела. Ето страничката от която може да се научи точния модел и как става това - цък.

Приятна вечер и успех с драйверите ;)

оправих го отдавна мерси

Моля

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.