Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Dancing stars" срещу "VIP dance"

Featured Replies

И аз това се чудя, май е някаква точка, която трябва да я прави по-хубава.

Но на нея и цял отбор пластични хирурзи не могат да й помогнат.

Иначе и на мен ми стана жал за съотборниците й.

Според мен ще я държат независимо от зрителския вот, за да изстискат от тази интрижка всичко докрай.

мисля, че има пъпка хахахахах

• Отговори 164
  • Прегледи 19,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дидка , Еми ... да не се вързахте на сценария ... ама едно към едно копирано от Мюзик айдъл 2 ... Сашка е моя съгражданин Иван Ангелов / в малко изкривен вариант / , Нешка Робева е Фънки ... :clap: ! А това стихотворение накрая ... ако тя го е измислела ... ще си изям клавиатурата - да ви напомня на друг ображ от друго шоу / визирам Деса Поетеса от " Шоуто на Слави " ... същият словоред , същите игри на думи / !

Я ние като ядем картофи ги мием , не ги ядем с пръстта :P !

добре е да се признае, че участниците са супер. Диляна, Ива и Николета са сред най-сексапилните жени в България, Мария Силвестър и Нед едни от най-забавните, останалите също са от най-популярните личности. Лъскава сцена, най-добрите и красиви професионални танцьори в България, и най-подходящата двойка водещи в момента - Иван и Андрей, колкото и на някои да не им харесват лиготиите, ми се струват по-подходящи от които и да е сериозни задници

Редактирано от voxy (преглед на промените)

Абсолютно съм съгласна за участниците, но не и за водещите. Според мен ефира плаче за някое ново лице. Омръзна ми да гледам едни и същи мутри в различни формати. Те двамата си го казаха: "Сменихме телевизиите, но не и простотиите". Ханибал в този случай не мисля, че е нагласено. То е ясно, че те ще подклаждат враждата, но госпожа Васева е известна с лудостта си. Абсолютно вярвам, че конфликта им беше спонтанен, кофтито е че сега ще го преекспонират.

Коя " умна " глава измисли Мира Добрева и Милен Цветков да танцуват валс на Nothing Else Mather :( !

А танца на Сашка бе нещо уникалнно ... хората си играят / до колкото могат / а тя ходи като мУхЪ без ГлЪвЪ :P

Сашка Васева си личи, че осъзнава позицията си в това шоу, но явно хонорарът е достатъчно добър, общо взето трагедия на изпадналата известна личност, дано посещава редовно психолога си

Гледах малко досега, да ми се събира най-много едно цяло преддаване. Но досега няма танцувално шоу в България, което да ме е изпълнило докрай. Просто, колкото и добре да танцуват, са ми някак дървени, все нещо не им достига. Явно всичко идва от хореографите им, не са достатъчно добри. Няма как да ги сравня с So you think you can dance и оригиналото Dancing stars...

Гале ...

http://vbox7.com/play:434c0c20

погледни танца на голямата бяла птица / тук в черно / Сашка и ще разбереш за какво говоря !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Гале ...

http://vbox7.com/play:434c0c20

погледни танца на голямата бяла птица / тук в черно / Сашка и ще разбереш за какво говоря !

Не знам дали съм те разбрала правилно...Тия, ако си мислят, че могат да танцуват, жестоко се лъжат...

Мон Дьо.. е това ме кефи за име :crying10:

Този Мон Дьо не беше ли някакъв телевизионен водещ по едно време или някакъв медиен дърдорко с друго, нормално българско име.Познат ми е от Про БГ и от телевизия ММ.Дали е Мон Дьо е съмнително.

Гледам Вип денс,забавлявам се,нямам любимци,но Сашка Васева ми стои като петно на екрана! Може ли толкова да се излага човек-като не може да танцува,що се е съгласила да участва! Е,ми то и лошата реклама си е реклама.. :wors:

Този Мон Дьо не беше ли някакъв телевизионен водещ по едно време или някакъв медиен дърдорко с друго, нормално българско име.Познат ми е от Про БГ и от телевизия ММ.Дали е Мон Дьо е съмнително.

Е ясно е, че не е истинското име, а псевдоним, просто отбелязвам, че е готино :D

В неделя ще видим кои са избрали Слави и екипа да кършат тела в ефира на Бтв. Надявам се да се получи хубаво шоу, надявам се и да не се разчита на скандали, интриги или тем подобни, а на добра хореография.

Никой ли не гледа старта на Dancing stars 2? Много се зарадвах, че Митака е водещ, за Елена- също, но тя май по едно време прекали с лигавенето, особено със "страОтното" на Памбос. И много съпружески двойки има- май поне 3 бяха :P Но ми хареса задачата, която им възложиха за следващия път. П.П.Въпреки че са понасъбрали известни личности от ефира на Бтв, се радвам, че Краси Радков е сред тях- той поне е наиситина забавен, за разлика от Развигор Попов...

Ох, започнах да се чудя само аз ли съм го гледала....Да отбележа, че и балет Тодес (руснаците, които бяха на гости за откриването) бяха добри :P Наистина се надявам този път да видим наистина красиви танци.

Или Мария Гигова срещу Нешка Робева, Бианка Панова срещу Анелия Раленкова, Памбос срещу Галена Великова, тъпооо, че чак плоско !

Гале , очаквам да видя Краси как ще се представи , като почне с моймунджолуците си . Той Слави едвам го командва ... как ще се справят Адаша и Елена ... не ми се мисли !

Какво ще играе тяхната двойка ?

crazyfrog ... като не ти харесва не го гледай ...или си викаш " Я да се и***а тук , а пък кво ми пука че дразня гледащите го " . Не виждам любима твоя тема че и аз да почна със спама в нея колко е тъпо и пошло това !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Гале , очаквам да видя Краси как ще се представи , като почне с моймунджолуците си . Той Слави едвам го командва ... как ще се справят Адаша и Елена ... не ми се мисли !

Какво ще играе тяхната двойка ?

crazyfrog ... като не ти харесва не го гледай ...или си викаш " Я да се и***а тук , а пък кво ми пука че дразня гледащите го " . Не виждам любима твоя тема че и аз да почна със спама в нея колко е тъпо и пошло това !

Значи аз ли криво казвам, вие ли криво ме разбрахте, тъпото според мен са не самите шоута, аз редовно гледам Вип денс и то с интерес, а начина по който едните се заяждат с другите - типично по български. Войните в художествената гимнастика се пренесоха на дансинга.Да допълня Крум Савов срещу Милен Цветков.

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

ОК , crazyfrog , НО нито Слави , нито Иван и Андрей са открили топлата вода ... няма да сложат мен в журито , дето съм пластичен като дървотелски метър .

Кажи според кой трябваше да е в журито на Dancing stars 2 ... сигурно Къци Въпцаров :)?

Ето задачите на всички двойки :)http://www.vbox7.com/play:a1b334b0

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

ОК , crazyfrog , НО нито Слави , нито Иван и Андрей са открили топлата вода ... няма да сложат мен в журито , дето съм пластичен като дървотелски метър .

Кажи според кой трябваше да е в журито на Dancing stars 2 ... сигурно Къци Въпцаров :)?

Ами някой, който разбира от танци, например Етиен Леви би бил по-удачен като председател на журито, отколкото като участник, а Нешка Робева все пак има свое танцово шоу, докато Мария Гигова ... какво я свързва професионално с танците или пък Илиана Раева , тези двете просто са сложени като реплика на Нешка.

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

хехехе феновете на Слави естествено харесват нещо толкова постно като Dancing Stars 2, на никой не му направи впечатление изключително лошото осветление, тъпите шегички на Митко Павлов, който страшно дразни още от "Това го знае всяко хлапе" по радиото не съм имал възможност да го слушам, но ми звучи като зубър с тези интонации и стил на говорене, щял да се ожени до края на шоуто го повтори 5 пъти, без да е ясно кое е смешното в това или какво изобщо ни интересува неговата персона, че само с нея ни занимава... Мария Гигова е следващата изцепка, има страшни успехи, евала за тях, но сега е една дебела застаряла скучна лелка, е какво място има там? подобен човек, никаква база за сравнение с Нешка Робева... Жената на Краси Радков ако изглеждаше като тази на Андрей, добре, ама не изглежда.. там още цял куп известни от миналото и не особено актуални в настоящето. С кастинга определено доста тънко са минали, сигурно дори някои участници са плащали да участват камо ли да искат хонорар. Професионалистите също са б-категория, първите и в ранклистите и в шампионатите са във VIP Dance. Стилистите не знам защо бяха решили да изкарат про-тата в екипи като за състезание по танци, които са доста грозни особено навлечени върху хърбав таньор, ужасна гледка, надрасканата сцена също доста грозно стоеше Като цяло това е едно съвсем излишно упражнение от страна на bTV, явно не са отпуснали кой знае какъв бюджет, и това е съвсем нормално де предвид високите рейтини на Перла и Сървайвър

Редактирано от voxy (преглед на промените)

оххххххх ... добре бре хора , знам че живеем в свободна държава и всеки има право на мнение . Ама защо се дразните със всички и всичко !?!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.