Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Dancing stars" срещу "VIP dance"

Featured Replies

Разочарование!

При това голямо .. санданската евтина грозница... :X
  • Отговори 164
  • Прегледи 19,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

В събота(ако не се случи случка ,че напоследък съм малко каръчка)

ще ходя да попляскам на танцуващите в Денсинг старс 2 (ИлЮминации).

еротичния танц на Памбос и Петя

Редактирано от foty (преглед на промените)

И аз гласувах за Аксиния и Стоян,дано спечелят :)

• 2 седмици по-късно...

Бианка Панова и Светослав Василев са победителите в Dancing stars 2

Публикувано изображение

Неповторимата Бианка Панова и нейният партньор Светослав Василев спечелиха Dancing stars 2, след като заслужиха максималните оценки на журито и публиката на големия финал. Те получиха общо 10 точки – 5 от журито и 5 от зрителския вот.

На второ място се наредиха Краси Радков и Елена Илиева със 7 точки - 3 от жури и 4 от зрителски вот. На трето място са Годжи и Павлина Вълчева със 6 точки. На четвърто място се наредиха Етиен Леви и Ива Григорова и на пето, последно, място са Мадлен Алгафари и Александър Вачев.

Купата, която получиха кралят и кралицата на бала, тежи 2 кг. и прилича на диско глобус.

Над 350 костюма и 200 чифта обувки са използвани в атрактивното шоу, което доказа, че, независимо от опита и добрата физическа форма, звездите могат да танцуват.

dancingstars.btv.bg

Честно казано - на мен най-много ми харесаха танците на Краси Рядков и Мадлен Алгафари. Годжи с това трико пък показа перфектен синхрон с партньорката си. Бианка танцува все едно се намира на състезание по художествена гимнастика.Не ми допадна още от самото начало на шоуто , плюс това не е честно бивша шампионка по художествена гимнастика да се съзтезава заедно с аматьори.Все едно да пуснеш състезателен кон да се надпреварва с магарета. Та каква аматьорка е тя ? Бианка от малка с това си изкарваше прехраната -с танцуване. Верно, талантлива е, спор няма в това, има хъс, умее да прави невероятно съчетания, но не е аматьорка. Тоест -още от самото начало,. с нейното участие форматът на шоуто беше опорочен и финалът предрешен. Да не говорим, че в журито имаше две бивши нейни колежки, които много ясно, че ще я подкрепят. В живота това май му се викаше "конфликит на интереси" ? Другото, което ми направи впечатление беше групата по художествена гимнастика на Илиана Раева - оставиха ме без дъх тия деца. p.s. Мария Гигова са пореден път ме разочарова с гласуването си и присвитите от злоба очички.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...
  • Автор

Публикувано изображение

Резултатите от анкетата.

Докато чакаме Dancing stars 3 (не, че гледах 1 и 2 де, ама това е друга бира) да спомена, че хамериканското сезонче номер 10 започна. Има интересни образи, но най-познатите по нашите ширини звезди са:

Pamela Anderson - спасителката позната ни от плажа

Nicole Scherzinger - певицата позната ни от PCD

Shannen Doherty - актрисата позната ни от "Чародейките"

Evan Lysacek - спортиста познат ни от последната олимпиада

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

аз не харесвам вип денс заради Иван и Андрей защото са много лигави и за това че са 4ка отборите

и в двете предавания танците не са много добри от миналогодишните

предната година танците бяха много добри и там имаше повече танц отколкото сега и двоиките бяха много нахъсани http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif :biggrin:

Абе аз да ти кажа точно за това гледам предаването, заради Иван и Андрей защото те разчупват малко стила на ефира. Според теб ще е по добре ли да спожат някой пенсионер който говори еднообразно и каквото са му дали да говори сценаристите. А и дрго да ти кажа, че да тренираш непрекъсното и то различни стилове и ти няма да успееш да дадеш 100% от себе си. Така че танците са им супер, не казвам че всички танцуват добре но повечето се справят на 90% от това което се изисква. А по принцип такива танци да учиш е много трудно защото трябва да учиш много стъпки, движения и други неща, въобще елементи сложни за правене.

• 3 години по-късно...

В Денсинг Старс съм очарован от 69 г Латинка Петрова, но

Публикувано изображение

Уникален танц  в  Украйна търси талант изуми света!

Редактирано от agr (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Българката Елена Боева покори индийското издание на танцувалното шоу „Денсинг старс“. Чаровната брюнетка не само грабнала сърцата на домакините, но и пленила с чара си своя партньор Кушал.Елена и Кушал стигат до 8 седмица от 12 възможни в шоуто. За съжаление атлетичният индиец получил контузия и двойката спира участието си. Любопитното е, че българката нямала никакъв професионален опит като танцьор.

Индийците толкова харесали нашенката, че й викали с пълно гърло на чист български „Елена, обичаме те!“

Публикувано изображение

Вижте видео как танцува красивата Елена

• 11 месеца по-късно...

Гледате ли танцувалния формат? Харесвате ли го или не?За мен то е най-красивото,зрелищно,богато на красиви тоалети,грим и музика и не на последно място чудесна хореография...най-много ме впечатляват професионалистите и колоритното жури.Впрочем борбата в това шоу е безмилостно жестока. Има и ексцентрични участници-като Ути,който с лекота разхожда стоте и повече килограми по дансинга,а и правеше страхотни поддръжки дори със счупена ръка

Не гледам телевизия. Вредна е. А това шоу за мен е абсолютна глупост.

Друг е въпроса, че е нагласено.

• 1 месец по-късно...

Друг е въпроса, че е нагласено.

Ето, че и измамата в „Денсинг старс” излезе наяве!Прочети още на informiran365.net/informiran365/skandalno-eto-che-lysna-i-zhestokata-izmama-na-densing-stars-vizhte-kak-izlygaha/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.