Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Котето ми накуцва.

Featured Replies

Тази вечер забелязах, че мъничката ми персийка накуцва. Преди час й нямаше нищо, а сега накуцва със задното ляво краче. Не знам дали е сериозно или ще отшуми бързо. Не виждам къде може да се е наранила, освен да е паднала от високо. И затова се чудя дали ще отмине бързо. За пръв път на моя котка й става нещо с крака, а се грижа за котарака ми вече 11 години. Така че се обърщам конкретно към хората, чиито котки са прежвявали контузии. В крайна сметка утре ще я закарам на ветеринар да й направят снимка. Отговорите ви ще ми бъдат от полза в грижите занапред. Благодаря предварително.

Днес водих кучето на ветеринар !

Леко накуцваше !

Изтискаха му аналната жлеза,и да чукна на дърво сега е добре !

Незнам как е при котките !

• Автор

Доста странно. Не знам. Мисля, че и наранена фалангата. Утре (т.е. днес) май няма да се размине ветеринаря.

мойта котка като беше малка скачаше от 1ния прозорец на другия и 1 път падна от 6тия етаж. и накуцваше леко, но се оправи доста бързо

Имах котка,която започна да накуцва така изведнъж,и се оказа,че е рахит.Водихме я в продължение на месец всеки ден на ветеринар да й бият инжекции и се оправи напълно.

• Автор

Абе и аз си се чудя как котка ще се травмира в нас. Няма толкова високо място, за да получи контузия. Да не говорим за голяма фрактура. Обаче е много здраво и игриво и едва ли е някаква болест. Все пак тръгвам за клиниката да го снимат.

• Автор

Връщам се от клиниката. Котенцето ми е здраво. Няма фрактури. Направихме му снимка и всичко е точно. в най-лошият случай има натъртване на меката тъкан по ходилото. До няколко дена ще се оправи. А сега му взех специални храни да го поглезя малко.

За информация на хората, които се интересуват - рентгена струва 20 лева. Ние посетихме Клиника "Свети Антим" и сме доволни.

Благодаря за инфото и бързо оздравяване на котето ти :hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.