Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

На сигурно и безопасно място, откъдето ще го върнеш после (след ремонтите)

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Ама това

преди 4 часа, ExaFlop написа:

Копирай си файла bookmarks от папка
"%localappdata%\Google\Chrome\User Data\Default"

поначало не беше насочено към теб, а към @asdasd1

преди 4 часа, asdasd1 написа:

Здравейте,може ли да ми кажете как мога да си запазя отметките , които са ми в browser-а без импортиране и експортиране просто да ги копирам като файлове и да ги поставя в дадена директория ? Възможно ли е така? Нямам потребителско име и не смятам да си правя в хрома.Много сериозно го омазах и искам да го изтрия както трябва и на ново да инстлирам на чисто без пароли и т.н само отметките да си прехвърля.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Какъв е смисълът от използването на програма, като става с едно дръпване от папка в папка.

Всичко се получи както желаех с copy paste.
Има ли как да оптимизирам фейсбук? Да премахна досадните реклами там и да го направя една идея по-бърз?Всички страници без фейсбук вървят супер гладко и на секундата.Това  ще свърши ли работа (преинсталирах го и изтрих всичко , което можех)?Използвам ad block +.

Инсталирай си добавката Adguard

SpeedyFox e хубав инструмент за оптимизиране на файловете с данни на указаните програми. Може да се ползва веднъж месечно

Благодаря!
Adblock + Да го оставя ли ? Отделно имам 3 добавки microsoft ,които са вградени ,но не ги използвам да ги махам ли да не го товарят излишно?

Не е добре да са 2 инструмента за блокиране. Ако искаш може само да изключиш едната добавка, да поработиш с другата и после обратно. и накрая да си оставиш тази, която ти допадне.

Има ли как тази страница да я направя  по-бърза,за  да зареждат изображенията веднага или като скролвам да няма леко замисляне?С други сайтове нямам никакви проблеми.Всичко става на секундата. 

Стартирай cmd  като администратор и постави в прозореца получерния текст:
attrib -r -h %windir%\system32\drivers\etc\hosts
ECHO.>> %windir%\system32\drivers\etc\hosts
ECHO 31.13.84.36       facebook.com >> %windir%\system32\drivers\etc\hosts
ECHO 31.13.93.36       wwww.facebook.com >> %windir%\system32\drivers\etc\hosts
attrib +r +h %windir%\system32\drivers\etc\hosts
IPCONFIG -flushdns
exit

и натисни Enter
Пробвай

Всичко опитах от тук изписаното и фейсбук страницата не е както преди.. Доста бавно ми зарежда и скролването също става бавно. Интересното е ,че това става само с нея.

Пробвай в друг браузър (примерно IE) да отвориш FB
Или пробвай chrome portable:

Изтегляш, стартираш, указваш папка извън дела на който е Windows  папката. Примерно на дял D създай папка Portables и в нея създай Chrome и укажи в съветника папка D:\Portables\Chrome
Тествай как се отваря FB

Сега точно това опитах и е една идея по-бързо визуализирането на изображенията ,но все си мисля ,че не е както беше преди.

преди 46 минути, venci_1913 написа:

Сега точно това опитах

Кое точно? IE или Chrome portable?

• 1 месец по-късно...

Здравейте.

От известно време имам проблем с показването на клипове от youtube във фейсбук с браузера.Това е само с хроме,в друг браузер нямам проблем.Снимките по-долу показват какво става.Когато се кликне на клипа просто си стои както е на втората снимка.Добавки и флаш са обновени.Надявам се някой да знае някакво решение на досадният проблем.

Untitled-TrueColor-04.jpg

Untitled-TrueColor-03.jpg

В момента браузъра б тябвало навсякъде където е възможно да възпроизвежда видеата чрез HTML5 вместо Flash. Такава е "политиката" на Google. Може да се опита с това: 

Disable Youtube™ HTML5 Player

С какъв защитен софтуер е машината?
Пробвай да стартираш хром в безопасен режим:
кликни с десен бутин по препратката на хром на десктопа и в реда, в който пише
.....chrome.exe добави текста –incognito т.е.
.....chrome.exe  –incognito

и потвърди с ОК. Стартирай препратката и виж тубата.

С Avast Internet Security съм.Тубата си работи.Не ми отваря клиповете от youtube във фейса.Само нейните клипове не ми отваря.Иначе пак си е така.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте ,ползвам    Google Chrome  но не мога да се отърва  от изскачащи  прозорци и реклами  имам два добавки  Adblock   и   Adblock  Plus  но отново продължават са  се отварят разни прозорци и реклами   знаете ли как да се отърва   от от този   проблем .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.