Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Operation Aborted при Internet Explorer

Featured Replies

Не знам дали темата е пускана, търсих във форума, откри ми хиляди глупости и заради това я пускам пак. Предполагам и на вас ви се е случвало, но при мен е доста често. Не че ползвам IE7 често, но когато го правя, вашият сайт ми изкарва следното фрапиращо съобщение: "Operation aborted".. и до там.. докато не спра browsera и го пусна наново. Оказа се, че проблемът не е в моят телевизор, а като че ли в предавателя на kaldata. http://weblogs.asp.net/infinitiesloop/arch...o-Crash-IE.aspx

...Оказа се, че проблемът не е в моят телевизор...

Всъщност, на снимката е IE 6, но както и да е. А проблемът май е точно в твоя телевизор:

post-25692-1220783876_thumb.jpg

• Автор
Всъщност, на снимката е IE 6, но както и да е. А проблемът май е точно в твоя телевизор:

Всъщност явно не си ми прочел заглавието? И да аз ползвам IE7, но какво от това? Проблема е налице, това че при теб и още 50% от потребителите не се проявява, не означава че положението при останалите е същото. Аз рапортувам проблема, а ти се заяждаш. Ползвам си opera и chrome, и честно казано много не ми пука за IE, но e в интерес на kaldata и на потребителите проблема бъде разрешен.

P.S. Да поясня - bug-а (или като искайте го разбирайте) не винаги се проявява, но обикновено се стига до него след няколко смени на страниците из kaldata (форума не го броя). С Firefox, Opera и Chrome съм нямал проблеми.

Редактирано от linker (преглед на промените)

Прочетох внимателно заглавието, разгледах и снимката, не ти отговарям на първа сигнална. Не се и заяждам, а ти отговарям, но май не си даваш сметка, че огромният брой потребители ползват точно IE. Дали досега нямаше да се оплачат?

• Автор
Прочетох внимателно заглавието, разгледах и снимката, не ти отговарям на първа сигнална. Не се и заяждам, а ти отговарям, но май не си даваш сметка, че огромният брой потребители ползват точно IE. Дали досега нямаше да се оплачат?

Добре, ето първият оплакал се. И за допълнителна информация - случвало ми се е поне 3 пъти, нито веднъж на друга страница. Направих си труда и се разрових - намерих къде е проблема, дадох линк. Аз съм до тук.

Ок ето още 2 линка. Проблемът е от 5.5 до 7, и има решение:

http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/927917

http://clientside.cnet.com/code-snippets/m...ration-aborted/

Bug-a явно е в IE, но има начин да не бъде предизвикван.

Редактирано от linker (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.