Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Природни методи за подмладяване

Featured Replies

Препоръчайте ми природни методи за забавяне процеса на стареене освен полския бъзак и меда.

Спортуването помага ли или не.

Препоръчайте ми природни методи за забавяне процеса на стареене освен полския бъзак и меда.

Спокойствие и по-далеч от цигарите, алкохола и стреса във всяка негова разновидност и форми...

Никакви методи няма да ти помогнат-ако се мусиш и таиш негативна енергия в себе си

Усмихвай се повече,обичай живота,добрите хора и себе си

Пожелавам ти да имаш като моите бръчки-от смях

С които се гордея

cool.gif

Чесън в ракия.Така вони,че може да откаже старостта.На капки се пие.

Всеки ден риба. Спираш хляба и започваш вместо него ориз. Не случайно японците са най-дълголетните в света. Но можеш да пиеш и по половин-една чаша червено вино на ден (това от французите, които са в челната 3-ка). От българските неща можеш да се възползваш от бактерията лактобацилус булгарикус на хапчета или в истинските кисели млека (по-малко препоръчително). Наблягането на плодове и зеленчуци дори няма смисъл да го споменавам. Набялгай на истински и сушени плодове, а не на измислени. Освен това всеки ден си повтаряй, че си млад(а), стареенето не важи за теб и, че дори се подмладяваш. Повтаряй си го, докато не почнеш да го вярваш истински (обикновенно след първите видии резултати). По този начин ще съумееш да намериш и още куп други методи за забавяне на стареенето :baby:. И последно да добавя и фактът, че сме 70-80 или незнам си колко % вода. За това и отношението ти към нея може да има пряк ефект върху теб. Възползвай се от силата на водата.

• Автор
Чесън в ракия.Така вони,че може да откаже старостта.На капки се пие.

Ама по колко капки?

Нарязани на ситно листа или луковици се напълват, без да се тъпчат, в бутилка до гърлото, след това се заливат с 38 до 40 %-ова житна или друга домашна ракия и бутилката се оставя да преседи 14 дни на слънце или близо до печката. Четири пъти на ден от нея се взимат от 10 до 15 капки в малко вода.М.Требен.

Тибетски вариант

Редактирано от trix (преглед на промените)

Аз съм чувал "Това което ти даде природата,никой не може да ти даде ". Или казано по-точно,ако не ти е заложено в ДНК-то, каквото и да правиш резултата ще е минимален (да не казвам никакъв).

Аз съм чувал "Това което ти даде природата,никой не може да ти даде ". Или казано по-точно,ако не ти е заложено в ДНК-то, каквото и да правиш резултата ще е минимален (да не казвам никакъв).

А аз мисля, че това твърдение е пълна глупост.

Първо гена е много важен!

Второ -

да забавиш този процес са необходими не едно, а комплекс от методи, и мноого упоритост!

Като започнеш от ограниченията с вредните цигари и алкохол споменати по -горе, наспиването, запазване на спокойствие и чувство за хумор, подходяща козметика /това важи и за мъжете/, правилното и навременно използване, професионално поддържане, спорт....много, много неща и не на последно място трябва винаги да си влюбен!

На влюбения не му личат годините и за любовта няма възраст...

Еее хайде сега чак пък глупост...Много зависи от това което природата ти е дала.Ако си на 40г. каквито и методи да прилагаш, няма да изглеждаш като на 20г. (лично наблюдение).

Еее хайде сега чак пък глупост...Много зависи от това което природата ти е дала.Ако си на 40г. каквито и методи да прилагаш, няма да изглеждаш като на 20г. (лично наблюдение).

Като на 20-не,но като на 30 може(лично наблюдение също).Само че жената,за която става въпрос ползва периодично услугите на пластичната хирургия и всякакви други козметични процедури за разкрасяване.А темата е за природните методи,тук съм съгласна с тебе донякъде,че е вложено в ДНК-то кога и как да протече процесът на стареене,но все пак може да се направи много по въпроса.С природосъобразен начин на живот,редовно спортуване,избягване на стреса,както някой спомена вече-много риба,зеленчуци,плодове....тоест здравословно хранене и т.н.

Като на 20-не,но като на 30 може(лично наблюдение също).Само че жената,за която става въпрос ползва периодично услугите на пластичната хирургия и всякакви други козметични процедури за разкрасяване.А темата е за природните методи,тук съм съгласна с тебе донякъде,че е вложено в ДНК-то кога и как да протече процесът на стареене,но все пак може да се направи много по въпроса.С природосъобразен начин на живот,редовно спортуване,избягване на стреса,както някой спомена вече-много риба,зеленчуци,плодове....тоест здравословно хранене и т.н.

Напълно съгласен...

Не бих казала, че е пълна глупост - гените често си казват думата! Наблюдавала съм хора, които изглеждат с годините все по-добре, без да полагат особено грижи за това /на майка ми, например, никой не може да й даде годините, и все по-добре изглежда с всяка изминала година, без да е ползвала някакви специални процедури за разкрасяване, подмладяване и прочее, да не кажа, че от съвсем млада била свикнала да се гримира доста, което, както всички знаем, уж било вредно за кожата. Сега, без грим, изглежда чудесно; кожата й е млада, стегната, все едно само по козметици виси...Една от колежките ми също изглежда перфектно, а е също на години. Много хора дават луди пари за скъпи процедури, а ефект - никакъв, или минимален; сещам се и за един съсед, който години наред се скъса да живее и се храни здравословно; купуваше и консумираше все скъпи, уж екологично чисти продукти, билки, все някакви специални рецепти изпълняваше, а нито се подмлади, нито се разхубави...

Разбира се, това не означава, че човек абсолютно нищо не трябва да прави, за да изглежда добре - спокойният начин на живот, спортуването, положителните емоции, качествената храна, някои билки и добрите козметични продукти със сигурност няма никак, ама никак да ти навредят и предполагам, че ще изглеждаш и ще се чувстваш доста по-добре...И, все пак, според мен, хората, които изглеждат добре, и на които не им личат годините, обикновено са тези, които имат ведро, положително отношение към хората и живота! Обичай, усмихвай се и ще изглеждаш прекрасно! :huh:

Ти сериозно ли питаш за спортуването?

Разбира се, че трябва да се спортува, най-малкото някакво движение трябва да има. Ако щеш, ходи повечко пеш. Аз например много карам колело. След два часа поне се чувствам най-жива!

Така, припомни ми една реплика на Жени Калканджиева. Никога не съм слушала какво говорят манекенките, защото доста от тях заприличват на закачалки. Но веднъж тя каза: "Каквото ти е дадено от природата, го имаш до 20-тата си годишнина. След това трябва да се трудиш, за да го задържиш!". Има доза истина, нали? cool.gif

• 9 години по-късно...

Движението е живот и младост . Спреш ли да се движиш започват болести!

Доказателство на думите ми е разработената от мен програма за подмладяване: http://verjungung.free.bg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.