Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честит първи учебен ден!

Featured Replies

Чесит първи учебен ден на всички ученици !

Вече съм 8 клас и имам нов клас. 25 момичета и 5 момчета - баси кефа, в какъв клас попаднах само. Но нека и погледнем от добрата страна - на всяко момче по 5 гаджета. :speak: Абе, мъчно ми е за стария клас, ама днес пак се събрахме и се видяхме ( че не сме се виждали от миналия петък biggrin.gif). И това е ! Айде и успешна учебна година !

Хаха да не си случайно заек в Иконома(ПЛД).

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Не ! ;)

Добре,защото аз съм там и баси късмета само моя клас са 18 момчета и 8 момичета,докато при другите е обратното даже 4-5 момчета и 20-21 момичета,само дето съм 10-ти клас ся.

Добре,защото аз съм там и баси късмета само моя клас са 18 момчета и 8 момичета,докато при другите е обратното даже 4-5 момчета и 20-21 момичета,само дето съм 10-ти клас ся.

Голямо си ламе значи. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

Честит празник макар и доста късно.

До вчера си мислех, че това ще е поредният 15-ти септември и толкова, но днес си дадох сметка, че ми е последния и ми стана някак криво.

Радвайте се на това докато можете - нямате си и на представа колко бързо свършват ученическите години!

мерси мерси и найстина трябва някой да научат как се пише ГРАМОТНО на български.

Честит Първи учебен ден и от мен /макар и доста късно.../

Нека идната уч. год. да е една от най-приятните и полезни за всички ученици... И да не забравите да си изживеете ученическите години подобаващо, че са уникални и несравними... /е, сега и студентските не за подценяване де... :P/

Знаете ли аз какво си мисля , според мен тоя ден е напълно излишен.Нека го честват само 1-лаците за които наистина ще е 1-я учебен ден.Така или иначе аз , мои приятели и надявам се 60-70% от класа ми не присъствахме на 15-ти.Има 2 причини заради които не го правя/им.Отивам на 15-ти стоя като "Скала над Кресна" и гледам някакви си дечица си пеят и без т`фа тъпите им песни.Оценявам труда им но просто не мога да ги понасям 3 часа да си пеят там това което си искат а ние да стоим прави и на всичкото отгоре точно на тоя 15-ти заваля ако присъствах си преставях ситуацията.Според мен 15-ти септември трябва да е ден на Първолака и всички ученици над 4-ти клас да не присъстват , така или иначе няма никаква дисциплина в строя нито пък някой иска да слуша песните на дечицата които не са 1 или 2.

Редактирано от Denis-G (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.