Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Превод на IPB 2.1.0

Featured Replies

Някой ще преведе ли Invision Power Board 2.1.0 на български.

Мдаа... и на мене ми трябва превод за новата версия. А някой нов скин за тази версия ( по-специално за по-известните игри [ осмен WoW, Gamers Skin, Splintell Cell, защото тях ги мима ] ). :*

• Автор

Е ако някой се наеме да го преведе, ще му бъдем безкрайно благодарни. Пък ако му трябва помощ насреща съм :clap:.

Нямаш проблеми - изтегляш тази програмка и я инсталираш. После отиваш в директорията на форума си през Windows Explorer-a, при мен е:

C:\apache2triad\htdocs\forums\cache\lang_cache\en

и отваряш от горе на долу всичките .php файлове и редактираш всичко писано на English на български език : - ]

Отделно: C:\apache2triad\htdocs\forums\sources

Ако имаш проблеми изтегли си от тук СТАРИ езикови пакети. Отделно, ако можеш да ми отговориш на това и как да сложа и аз бутонче "Режим на клавиятурата" - ще ти бъда благодарен. cool.gif

Редактирано от ¦•••SHERIFA•••¦ (преглед на промените)

• Автор

Aз най-накрая реших да си го преведа сам. Засега малко по-малко ще го преведа. После ако искате ще ви дам и превода да не кажете, че не помагам :wors:

И аз имам същият проблем с портала...

Лошото е, че българите веднъж преведем ли нещо - нямаме навика да го споделяме с другите. А, още по-лошото е, че тези които веднъж са минали през този Ад са в пълното си право да не споделят - съдейки по това колко обичат родните админи да трият кредитите...

П.П. Сега чакам phpBB 3, че IPB е платен все пак...

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

• Автор

Мда наистина никой не уважава труда на другия и накрая ако го дам и какво ще получа накрая? Едно благодаря. Ами незнам, но ако има хора, които оценяват труда, които правя и наистина ценят това ще го сложа. Затова надявам се оценявате жеста ми.

@VooDooTo: Spiderm@n ми каза, че имало някаква програма за сравняване и за откриване на разликите и така само добавял новото, т.е. вместо да си играе да го превежда изцяло, превежда само "новото" ! Аз лично оценявам жеста ти - знам че е доста трудно и изисквя БАЯ свободно време !

• Автор

Aко намериш тази програма обещавам лично да ти го дам превода.

Ще се поразроря из Мрежата !

• Автор

OK, сега ще почна да го правя с тази програма. Благодаря!

Между другото, виж и това ! cool.gif

• Автор

Всъщност сега излезе версия 2.1.1 така, че чакам да я качат първо нея и след това превеждам нея ;). Иначе благодаря за линковете отново!

Aко намериш тази програма обещавам лично да ти го дам превода.

<{POST_SNAPBACK}>

Заповядайте:

WinMerge е практично приложение за разглеждане на сорс файлове с различни версии. Програмата разделя екрана на две и там зарежда двата файла на които искате да видите по какво се различават. Разликите се очертават с различен цвят. Лиценз: Open Source.

http://winmerge.sourceforge.net/

Надявам се да съм помогнал!... ;);) :bye:

@VooDooTo: Аз си ъпдейтнах от v2.1.0 до v2.1.1 форума. За повече информация прочети тази тема ! cool.gif

@s01o: Ако става въпрос за разлики, аз с Notepad++ v3.2 отворих 1 файл от английския и 1 от българския и голям кашалак ! cool.gif

Edit: @s01o - помогна, все пак ако @VooDooTo не се справи с програмата, която го насочих - има алтернатива. cool.gif

Редактирано от ¦•••SHERIFA•••¦ (преглед на промените)

Сглобих български език с помощта на Files Compares

можете да го намерите тук

Направих го съвсем набързо и не давам никакви гаранции за качество....

Редактирано от DarkLight (преглед на промените)

Еми незнам, аз Araxis-а го ползвам, щото на времето това ми даде един приятел, а и има полезната опция да старвнява и директории (беше много полезно при преминаването от 1.3 към 2.0), а разликите се ограждат и се показва къде има разлика, като може да му се задават контролни точки.

Ако някой даде непреведените файлове ще се позанимавам, ама без тях немога нищо да направя.

@Spiderm@n: ТУК съм сложил всичко нужно.

Като му дам Manage Users от Админа и ето какво се получава:

IPB WARNING [2] acp_load_language(): Unable to access /cache/lang_cache/bulgarian/acp_lang_member.php (Line: 1245 of /sources/ipsclass.php)

Хм, а с оригинала имат еднакво количество key-ове

Някъде имаше опция за везстановяване на езика, някакъв tool, май от скинс беше... или неправилно именувана директория... cool.gif

• Автор

Ta сега някой превел ли го е в крайна сметка :snowballfight:. Защото ако сте го превели да не се занимавам.

А аз да питам от къде може да се дръпнат картинките (бутоните и други такива) на български. Виждам, че тук са на български.

Ако не е тайна ще кажете ли коя версия е форума на калдата.бг ?

И има ли някаква вероятност да се направи един архив с превода на форума на калдата.ком или това е невъзможно, защото моя форум е 2.1.1 и немога му намеря свестна "кирилизация" !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.